44

Не съм сагласен!!!

преди 1 година

Отказвам хората на ГЕРБ да решават каквото и да е в България! Ще противодействам на всяка тяхна идея "безплатно".

43

икономист

преди 1 година

До АНОНИМЕН Аз не вярвам някой да се е научил да програмира от ходене по курсове. Това е умение като всяко друго подобно, което някои хора притежават, а други не... Курсовете и образователните степени, са за да легитимират тези умения. Друг е въпросът, че някои програмисти във форума много обичат да се перчат с доходи и стандарт на живот. Това е абсолютна комплексарщина на духовно бедни хора!

42

нагледци

преди 1 година

А колко "програмистът" е образован личи по долнопробния език, който употребява за хора които, нито познава, нито знае с какви професии са.

41

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Програмист--Първо не съм се представила като теб. И второ как се редят фирми за теб, пък скатаваш данъци като юридическо лице. Образовани са много хора с различни професии. Програмистите обаче смятат, че от тях почва и свършва светът. И не се отличавате с какъвто и да е интелект. Да използваш готови формули, решени от друг не е кой знае какво. Шест месечно курсче, нали!

40

икономист

преди 1 година

До Прах в очите Напротив, тези 6.1%-та ще ги получат още през юли, ако случайно не мине актуализацията. Те са заложени още при гласуването на последния бюджет на ДОО, а сега се прави актуализация, която вече може да се приложи от по-късна дата.

39

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Анонимен---А пенсионерите с какво ги заслужиха тези ковид добавки. Пък как се обясняват тези пари - за лекарства- сякаш всички са боледували всеки месец в продължение на три години. Та и пенсионерите се възползват, щото сега всеки ги купува. При наддаване някой и с 1000 може да иска да ги купи.Кой ще плаща за алчността на политиците се пита?

38

Анонимен

преди 1 година

Какво направиха ИТН, Възраждане, ГЕРБ и ДПС? Направиха така, че от 1 юли 2022пенсионерите с минимални пенсии ще получават по-малко. Сега са с 430 лева (370+60), а от 1 юли ще са с 392,57 лева, с 37,43 лева по-малко. Пенсионерите със средни пенсии от 500 лева, ще получат 10 лева по-малко. Пенсионерите с максимални пенсии ще взимат 60 лева по-малко

37

Анонимен

преди 1 година

Преди години сегашните пенсионери плащаха за сегашните работещи, както и за тогавашните пенсионери, но сегашните работещи не искат да плащат за деца и пенсионери. Защо така се увълчи новото поколение?

36

Анонимен

преди 1 година

За 10 години работа в офшорните зони на Кипър и Белиз , Румен Гечев колко допринесе за пенсионната система на страната за да ни поучава. Раздава чужди пари . Типично за другарите

35

Прах в очите

преди 1 година

Считано от 1 юли :- добавката от 60 лв отпада.- пенсиите ще бъдат увеличение с 6,1%.- увеличението от 6,1 % ще бъде изплатено през август.Минималната пенсия става 392,57 лв.Това е накратко...................... а, и да не забравите да благодарите на Боку и Славчо

34

Анонимен

преди 1 година

ИТН, Възраждане, ГЕРБ и ДПС прецакаха 2 милиона пенсионери и ще си платят за това на следващите избори.

33

Анонимен

преди 1 година

Единственото гарантирано увеличение от Румен Гечев е това на инфлацията и на валутния курс . Този е като атомна бомба , след него нищо не никне . Аман от некомпетентни популисти . Хора , опомнете се и не допускайте тези фалитаджии във властта . Ако геройски се бори за увеличение на пенсиите с 20%, това означава че залага инфлация от 40. Не ви ли станаха ясни номерата на тези демагози. Изберете го и ще видите 1997 в нов вариант

32

Анонимен

преди 1 година

Румен Гечев да не се загрижва за пенсиите на хората . От неговите грижи хората вече веднъж останаха не само без пенсии , но и без спестявания. Това което единствено го е грижа е да се промъкне пак във властта за да може да краде. По безпринципен , нагъл и вреден за страната от доносника Економов просто няма

31

Анонимен

преди 1 година

Те докато ги увеличат, всичко скочи с 40 процента. Гарантирано от бай Кире

30

Славка

преди 1 година

Още много други неща ще се увеличат през юли-храна,вода,горива,услуги...!

29

Анонимен

преди 1 година

До Програмист 64 Защо не си отишъл досега в страна- убежище с 4% годишен данък? Там може би няма пенсионери, няма инвалиди, няма соц. слаби- същински рай като за теб. Тук много те дразнят хората с различен статус. Няма да се усети отсъствието ти. За мястото ти чакат може би 5-*** "програмисти".

28

нагледци

преди 1 година

До Програмист --- Е призна си най-накрая, че никакви данъци не плащаш, тарикат, камо ли пенсиите на роднините си. Май само комплекси избиваш тук. Не си приет от повечето списващи. Не разбра ли?!

27

Анонимен

преди 1 година

до 57 - Премести се бе, ама освен офшорките, Африка и някакви "бананови" държави, другите са с по-високи данъци, че и прогресивни. Пък да не говорим какви хубави и ефективни наказания имат за укриване на данъци. Стой си тука и си избивай комплексите в днеса. :)

26

лъжи

преди 1 година

Тоя програмист със сигурност и сега не плаща данъци, и явно е неграмотен да твърди, че в друга държава данъците са по-ниски. Май не си и програмист - чак толкова т..п!

25

Анонимен

преди 1 година

До Програмист 57 Никой не те държи насила тук. Изборът е твой. Такава черна, токсична енергия разпръскваш у форума... Плоският данък няма да го бъде дълго. Върви в ЕС, да ти удържат 40-50% от заплатата за данъци.