16

Наблюдател

преди 1 година

Ами всичко построено (т.е. повечето от нещата които ги има и днес) от тези пенсионери беше "приватизирано" - т.е. окрадено и раздадено на наши другари. После ни обясняват че не са работили и за това нямало да имат пенсии а подаяния. Това което се вижда обаче е че тези които не са работили тогава, не работят и сега. Наричаме ги политици, калинки, нагаждачи итн и3мет.

15

към к.18

преди 1 година

Закрийте го този псевдоинститут: тази централна служба към МТСП нито е институт,нито си върши съвестно работата! Оказа се, че е слуга на този, който беше 12 години на власт. За разлика от ГИТ, които не са подлизурки и отсъждат професионално и с достойнство, а не правят коленки пред силните на деня! Киро,А. Василев, Нинова, Гьоков, отивайте си! Г-н Борисов, засрами се, защо мачкаш възрастните хора или за бивш премиер от ГЕРБ всичко е позволено!

14

Анонимен

преди 1 година

Обратно: мин.Гьоко и чиновничките на НОИ начело със своя ДИРЕКтор заради пропуснатите от Боко Бъ цели 6 години ( два периоди по 3 години) отязаха повишението с 12,5% на половината пенсионери! И един чиновник от НОИ на отказа на жалбата на случил се при него пенсионер написал с главни букви: ОТКАЗВАМ ДА ПОВИША ПЕНСИЯТА ! Просташки истории на НОИ, чийто шеф и Гьоко вместо да се извинят застанаха зад Б.Б.Това си беше чистопробна наглост! Вицепремиерите Нинова и Василев също замълчаха.

13

Анонимен

преди 1 година

Борисов и Фандъкова не знаят ли, че и в далечна Канада градският транспорт се дотира от общините, защото има СОЦИАЛНА ФУНКЦИЯ. До сега беше трудно да накараш софиянци в повече да слязат от колите, а сега съвсем !

12

Joko

преди 1 година

Тези задни ци ( Кирр'О и е внухът Асинчо) не знаят ли, че и в далечна Канада градският транспорт се дотира от общините, защот има СОЦИАЛНА ФУНКЦИЯ. До сега беше трудно да накараш софийските селяни да слезат от колите, а сега съвсем !

11

Анонимен

преди 1 година

ЛИЦЕМЕРНО ГРИГОРОВА, АКО БЯХА ЗАГРИЖЕНИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДНЕС 24.06.2022 НЯМАШЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО ЗА РСМ, А ЩЯХА ДА ПРИЕМАТ АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА БЮДЖЕТА!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Не зная как ти е увеличена пенсията последния път с 12,5%, но на половината пенсионери повишения нямаше, защото Боко Пожарникарят ни отряза с прословутата си банкянска простотия по 3 години - 2011-13 и 2016-18. МиниЗДър Гьоко и директорът на НОИ спазиха буквата и не дадоха повишение. Така че сега ние, прекараните пенсионери, няма да гласуваме за Боко Б. и селянката Нинова. От нас по 1 млн.гласове ПО-МАЛКО.

9

Анонимен

преди 1 година

За 12 години пенсията ми е увеличена 2 пъти - с 2.4% и после с 1.8 % от "народния човек Бойко Борисов. За последната година пенсията ми беше увеличена 2 пъти от "кокорчовците" - с 6.7% и с 12.5%. Сегашното увеличение с 10% , което трябваше да се състои от 1 юли и което ГЕРБ и ИТН провалиха щеше да мие трето за последната година.

8

Анонимен

преди 1 година

Мразещия пенсионерите Боко, ги беше оставил на глад и мизерия, защото те не можеха да му връщат обратно 40% , както правеха приближените му фирми за обществени поръчки. Затова се сърдете на него. ПП тъкмо започнаха промяната и ги катурнаха от властта. И сега пак обратно, където си бяхме.

7

Анонимен

преди 1 година

Кога ще започнем да мислим без "стига с тия...пенсии, деца, хора с увреждания, с недостойни заплати" и ще разберем, че не сме бедна държава, но сме бедни, защото шепа мафиоти ни ограбват системно и безжалостно? Цените са отвратителна спекула, войната е само оправдание за грабежа, който ни устройват. Милионерите в България се умножиха за сметка на масово обедняващото население. Без солидарност и справедливост, ще изчезнем като народ. Ей така! От глупост и егоизъм...

6

до 2

преди 1 година

Ти не си човек

5

Ментора бай Иван

преди 1 година

Напротив , напротив , ГЕРБ години наред мачкаше пенсионерите ,а още помним и Ива Митева от ИТН как се изгаври с пенсионерите миналата година!

4

Под крепа

преди 1 година

Те от общината си имат коли, какво им пука за билета в градския транспорт, приходящите селяни да му мислят. Пенциите и без това имат карти.

3

фалит

преди 1 година

Всички партии искат пенсионерите на 6 стъпки под земята. Провалената държава няма пари за изплащането на пенсии, които да догонват галопиращата инфлация, която ще приключи след години с банкрута на националните валути и трансформацията им в дигитални нули и единици.

2

анонимен

преди 1 година

Стига с тези пенсии! Кой ще ги плаща, ако няма бизнес? Работата ми беше свързана с пенсионери и ви уверявам, че не са толкова бедни. Хленчене до бога!

1

Чичо

преди 1 година

По-смислено ще е билета да се направи 3 лв и всичко ще е точно!