21

Анонимен

преди 1 година

Кви добавки ..от април ги няма ,стига лъжи

20

Анонимен

преди 1 година

Тошковци, Трифоновци, Борисовци, Карадайъци.......все некадърници. Защо свалят правителство, като не знаят какво да правят сега, а не им се и управлява. Направиха Петков светец с тия им действия. На новите избори ПП ще е с още по-голям процент. А Тошко ще има възможността да бръщолеви неадекватно, но не от трибуната на НС, а само от екрана на маломерната 7/8 тв.

19

Анонимен

преди 1 година

До 19 Ама Кирчо откъде взима парите за увеличенията. Не идват от данъци или осигуровки понеса са недостатъчни. Взима ги само с кредити. И колко време ще издържи система на кредити. В един момент няма да може да ги връщаме и ще вдигнат всички данъци. Тогава какво правим

18

Анонимен

преди 1 година

Мразещия пенсионерите Боко, ги беше оставил на глад и мизерия, защото те не можеха да му връщат обратно 40% , както правеха приближените му фирми за обществени поръчки. Затова се сърдете на него. ПП тъкмо започнаха промяната и ги катурнаха от властта. И сега пак обратно, където си бяхме.

17

До 14-аноним

преди 1 година

Точно пенсионерите ще гласуваме за Борисов ,мушмороко ! Ние бяхме тези на барикадите по време на фалита на България през 89-90та и през 1996-97ма. ...Проблемът е с голяма част от днешните млади не живели не преживели и с въпюща непросветеност! Разглезени и презадоволени точно по времето на Борисов,свикнали само да получават и да намират кусури,нищо и никога няма да ви е наред ,анонимнико!

16

ДО 10от пенсионер !

преди 1 година

Ти на мен ли ще обясняваш за пенсията ми бе недорасли ***..льо !? Пенсионер съм от март 2011 ,знам какво беше и знам какво стана с пенсиите в изминалите 10 години ! Аман от неграмотни и неинформирани хлапаци -виж пенсията на баба си или дядо си преди 12 години и през 2021! Днешните карат още с ,,оня" бюджет правен от бюджетара който го прави повече от 20 години !

15

Анонимен

преди 1 година

А колко бяха изразходени за 4 месеца помощи на украинските "бежанци"? Защо няма информация по този въпрос?

14

аноним

преди 1 година

нито един пенсионер няма да гласува за Борисов и всички, които са против вдигане на пенсиите и помощите за децата.Имайте го в предвид при изборите

13

Анонимен

преди 1 година

Психари, тези 60лева са нищо. Инфлацията ги изяде. Колко прилапа държавата от акцизите на горивата, от високата цена на ток. Пак се подиграха с хората.

12

Анонимен

преди 1 година

Нещо вина ли ни вменявате? А за уркоблядките, ни дума, ни вопъл, ни стон.

11

Анонимен

преди 1 година

Борисов преди време обясняваше как пенсионерите изяли държавния бюджет. Сега пак се започва същата песен. Срамота! Колко ни струват украинските гости? Колко пари се раздадоха в помощ на уж частния бизнес в края на тази, а и на всяка година? Пазарната икономика е митология, листо, с което прикриват срамотния си пладнешки обир на кроткия народ. Мразят възрастните, но те не чакат подаяния, а очакват достойно заплащане, за труда, който са полагали!Но мразят и децата, които също се оказват излишни..

10

Анонимен

преди 1 година

Мразещия пенсионерите Боко,ги беше оставил на глад и мизерия,защото те не можеха да му връщат обратно 40%,както правеха приближените му фирми за обществени поръчки.Затова се сърдете на него.ПП тъкмо започнаха промяната и ги катурнаха от властта.И сега пак обратно,където си бяхме.

9

Анонимен

преди 1 година

днес в 8.20ч.бяхме изгонени извън сградата на ХЕИ Варна където се помещава ДИРЕКЦИЯ МЕДИЦ.ДЕЙНОСТИ ВАРНА,мястото за подаване на документи за инвалидност ТЕЛК,за да не дишаме пред вратата на администрацията -навън пред входа на ХЕИ,хора сакати,онкоболни.

8

Анонимен

преди 1 година

Ами ще се изразходват!Щом години наред възрастните бяха оставени на самотек,сега поне малко инфлацията да се покрие.

7

фалит

преди 1 година

До До фалит Жилищнта инфраструктура е амортизирана, а цените им не отговарят на реалността. Скоро един солар ще струва, колкото един апартамент в остаряла панелка, а виждаш, како правят украинците с остарялата инфраструктура. Национализацията на имотите на пенсионерите в замяна на безусловен базов доход и комунални услуги са въпрос на време, иначе още тази зима много ще загинат от глад и студ. Гарантирам ти, че над 90% от българските пенсионери ще се разделят с радост с oпушените си панелки.

6

До фалит

преди 1 година

Явно няма нищо в твоята кратуна ,пубере! Ти ,,национализира" ли жилището което са ти осигурили мама и тате ?? За ваксина не знам ,но за психиатър са такива като теб!

5

Анонимен

преди 1 година

Само ... ами социално слабите УРРКИ който взеха по 40 лева на ден.. колко дадохте на тях ..

4

Държава

преди 1 година

Която иска да умори възрастните хора е обречена!

3

Анонимен

преди 1 година

Пишете какво трябва да правят за да се увеличат пенсии, заплати....И това е най-важната тема, всеки ден трябва да е на масата!

2

фалит

преди 1 година

Заробването на данъкоплатеца със заеми за изплащане на пенсии за догонването на галопиращата инфлация е престъпление. Решението е национализиране на имотите на пенсионерите срещу пожизнен безвъзмезден базов доход. За този, който не иска - ваксинация.