34

От това се плашете..

преди 1 година

Христофор Събев предложи на престъпника Тиквар с голямата картуна/,,глава''/ с кръст в ръка да излезе пред аудиторията на БНТ да дойде да целуне кръста и се закълне че не е крадец. До ден днешен бившия главатар на силова групировка няма смелоста да го направи. Страхува се от Божието възмездие за лъжа и кражби от народните пари. За мен това е достатъчно да зная че срещу себе си народа има един обикновен престъпник. Той е политически труп също както бяха Костов ,Софиянски , ***....Но те го раз

33

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантическите партии до къде докараха държавата. Обран бостан с висока инфлация и ,,ценности,, Време е за българския Орбан от Възраждане

32

Аз промяната

преди 1 година

Платените анонимници защо мразите БЪЛГАРИЯ

31

lili

преди 1 година

Както казва Баце, кой луд иска да дойде на обран бостан ???? Евала Баце !

30

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахте ли? Време е за смяна на поколенията! За това ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА!!!

29

TAXI

преди 1 година

Съсипаха я тая държава!

28

Анонимен

преди 1 година

Барабар Петко с мъжете...мята ръчички и дрънка глупост

27

българин

преди 1 година

Само незабавни арести на банкянския шебек и негови приближени,арести на дръндарския философ и негови приближени,заради години наред кражби и грабежи на народна пара и частни бизнеси,може да е началото на оправяне на България.Тези престъпници нямат повече място сред нас.Или те нас,или ние тях.Друг път няма.

26

пияница мистик

преди 1 година

Корупция имаше още по времето на бай Тошо, когато като ти се разболее роднина се ходеше при доктора с кошница с кокошка, луканка, свински пържоли в едната ръка, а в другата с дамаджана с ракия или вино. По магазините се търсеше някоя роднина продавачка, да ти заделя под щанда дефицитна стока, дето се получава веднъж в месеца. Пред корекомите търсехме виетнамци да ни купят цигари и дънки :))) И как такава нация смятате, че става почтена и без корупция, да ви попитам драги бай Ганьoвци?

25

Анонимен

преди 1 година

Ооо другарю и вие яхнахте и мрънкате за инфлацията, като в същото време помагате на спекулацията. Това е тъжно. Защото ВИЕ вместо да давате решения ревете безпомощно. При тази инфлация в целия свят и при порочните ви практики какво ли щяхте да направите за цените?!!! Свалихте едно Европейска правителство, с изключение на БСП!!!! И сега отказвате да работите! Явно е, че не ви пука за народа! Но НАРОДА помни! И не се учудвайте, България вече иска нови и млади лица! Вас ви гледахме мноого години!

24

Анонимен

преди 1 година

Като има партии като ИТН и Въз-раждане, няма как да е друго.

23

Анонимен

преди 1 година

"МАФИЯТА ДОПУСК ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ В ДАНС. ХОРА НА ЦВЕТАНОВ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КОЛЯТ И БЕСЯТ. СХЕМА И МЕХАНИЗЪМ КАК ПОРЪЧКОВО СЕ ВЛАДЕЕ ДЪРЖАВА И БИЗНЕС ЧРЕЗ ОТНЕМАНЕ НА ДОПУСК. КИРИЛ ПЕТКОВ РЪКОПЛЯСКА НА СХЕМАДЖИИТЕ, ВМЕСТО ДА ГИ ОТСТРАНИ, И В ЗАМЯНА ОТНЕМАТ ДОСТЪПА ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ НА НЕГОВИЯ ЧОВЕК ВЕСЕЛА ЧЕРНЕВА"

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Горанов не е върнал 800 милиона в бюджета, а Борисов спря АЕЦ Белене която щеше да е готова и тока скача сега." ......., има маса статии за герберските гигантски кражби, не са кражбите на Горанов, а много са кражби и все в големи размери и навсякъде, а отделно и рекетираните и заграбени фирми!

21

Анонимен

преди 1 година

В него пише, че евродепутатите са се интересували по въпроси за борбата с олигархията и злоупотребата с европейски фондове. Комисията обръща внимание, че много от скандалите и сигналите за корупция остават без последствия и че прокуратурата не прави достатъчно. Като основни теми са изведени още Барселонагейт и санкциите

20

Анонимен

преди 1 година

Европейският парламент се разтресе от грандиозен скандал! Главният прокурор Иван Гешев е излъгал евродепутатите от Комисията по бюджетен контрол на ЕП, че разследванията за златните кюлчета и къщата в Барселона, свързани с бившия премиер Бойко Борисов, ще приключат до няколко седмици. Това става ясно от доклад на комисията, която беше на посещение у нас от 11-13 април 2022 г.В него пише, че евродепутатите са се интересували по въпроси за борбата с олигархията и злоупотребата с европейски фондове. Комисията обръща внимание, че много от скандалите и сигналите за корупция остават

19

Анонимен

преди 1 година

Beше добър министър, но го смениха по-погрешка.

18

Анонимен

преди 1 година

Горанов не е върнал 800 милиона в бюджета, а Борисов спря АЕЦ Белене която щеше да е готова и тока скача сега.

17

Калина Кутева

преди 1 година

До Аз какъв съм?--Werno li e mafa? Ti kak razbra?

16

Васил

преди 1 година

Ей, мисири!!!Нищо не става от вас. Връщайте ми парите и ПП да се закрива Дубай знаете къде е.Пито-платено.Няма да давам повече пари за протести.Точка.

15

Корни

преди 1 година

Асен е моето коте а Кире е пудела. Въртя ги насам натам и е ОК - Харвард майна