17

Анонимен

преди 1 година

ИТН е вече нелегитимна партия, хората които гласуваха за тях, няма да го направят пак. Няма да минат 4 %. Това им беше.

16

Само питам

преди 1 година

Като е толкова голяма енергията - къде бяха тази вечер ? Или тя се появява избирателно !!! Само когато има финикийски знаци !

15

Ку-ку бенд

преди 1 година

50лв ли са станали вече?Преди 2 години даваха по 40 на ден.

14

Младеж

преди 1 година

Аз пък от 28 год.работя здраво,не си губя времето с протести срещу някого,дъщеря ми е на висок пост в международна компания.Не се притеснявам и за внуците си.Но не си губя времето по площадите.А и моите познати също.Айде лека нощ и бягай на площада.

13

Гошо...Тъпото

преди 1 година

До Анонимен 1 Така е,аз раздавах...парите,даже малко се...поувлякох и за мен не оставих.

12

Радослав

преди 1 година

България ще се започне да се оправя едва когато последва примера на Румъния и един дърт комунист който управлява 12 години последва светлия пример на Чеушеско. Едва когато публично в ефир го изправят до стената заедно с цялата му сбирщина ще има надежда за европейско развитие на България.

11

Крали Марко

преди 1 година

Христофор Събев предложи на престъпника Тиквар с голямата картуна/,,глава''/ с кръст в ръка да излезе пред аудиторията на БНТ да дойде да целуне кръста и се закълне че не е крадец. До ден днешен бившия главатар на силова групировка няма смелоста да го направи. Страхува се от Божието възмездие за лъжа и кражби от народните пари. За мен това е достатъчно да зная че срещу себе си народа има един обикновен престъпник. Той е политически труп също както бяха Костов ,Софиянски , ***....Но те го раз

10

Хахаха

преди 1 година

С тия цени не знам как я удържат тая енергия!!! Смешно е вече престанете да се излагате...Ясно е че ви плащат, но рашковото време скоро ще свърши.....

9

ТОВА МИ ХАРЕСА

преди 1 година

"СОФИЙСКИЯТ ОФИСЕН ПЛАНКТОН - НЕ Е БЪЛГАРИЯ".... КОМСОМОЛЦИТЕ ОТ ППБКП НЕ РАЗБРАХА ЧЕ ИМА ПО-УМНИ И КАДЪРНИ БЪЛГАРИ ОТ ТЯХ, И ТРЯБВА УВАЖИТЕЛНО ДА НАВЕДАТ ГЛАВА ПРЕД НАЦИЯТА...

8

Анонимен

преди 1 година

До пешо: Умнокрасиви и червеносини и крадливи и лъжливи :)

7

пешо

преди 1 година

На площада имаше умнокрасиви за един мандат. Другите 239 откъде бе лъжци?

6

Joe

преди 1 година

Чак пък десетки хиляди ! Не разбирам ,каква промяна може да бъдат Импексова и Бойкикев!?! Има нещо гнило в тази многоцветна коалиция,ама много гнило!

5

Ако

преди 1 година

Имаше смели и способни българи в политиката, щяха да изведат държавата напред, а то само лиг льовци оплакващи се от Москва.

4

Майора

преди 1 година

Жалко че никога не се виждат грешките и всеки за себе си е прав! Протестите се знае че да отганизирани от Прокопиев и осталите олигарси заради които бяха закрите спец звената и срещу 50 лв за участие! А колкото до това че все някой е виновен , първо погледнете себе си и тогава говорете! Каквото човек си направи сам никой друг не може да му го направи!

3

Стига

преди 1 година

с тази Москва оправдавате некъдарността си!

2

Анонимен

преди 1 година

жълтопаветническата ***, която обслужва с0р0соидния кръг капитал, трябва да бъдат изчегъртани до един.

1

Анонимен

преди 1 година

"Спонтанно" срещу 50 лв.