176

КОКО

преди 1 година

Нее Кирчо не е виновно задкулисието. Просто ги хвана страх, че както сте го подкарали с Ленчето ще се народят още ***.ло.ум.ни.ци. и тогава наистина загиваме , като куче без история. Ха сега се осъзнай и престани да говориш глупости.

175

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18-Ха,ха,ха.....ще се прегреем!

174

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91-Ами то това мазало,което сътвориха некадърниците лесно няма да се изчисти! Така,че-КОЛКОТО ПО-СКОРО СЕ МАХАТ КИРОВЦИТЕ-ИЗМАМНИЦИ,ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!!!

173

Некъф

преди 1 година

Сгрешихте по въпроса с РСМ амсалаци такива ама се правите, че не го виждате защото хамериканците така ви заповядват!!

172

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 119-Кириле,Кириле,този "някакъвси Слави".Този "някакъвси" може да е всякакъв,но този Слави подкрепи теб и бандата ти,благодарение на него сега лъжете до дупка народа,кокорите се и най-нагло ни се подигравате! Тогава беше доволен,нали!? БЕЗСРАМНИК нагъл си,Кириле! Правиш се,че от вас няма по-умни и добри,но НЕ,само се правите на такива,а всъщност сте подлеци ! Не ви е мястото тук,при нас! Махайте се и повечве да не ви видим и чуем! Достатъчно много съсипахте България,наглеци лъжливи!

171

Анонимен

преди 1 година

До 207 До KenЗащо не си признаеш , че сигендар и си бил на прайда ами се правиш на мъж ?

170

Анонимен

преди 1 година

Петков, най гожлямата грешка е , че тръгнахте срещу Русия а ние народа сме русофили като в това число невлизат софиискитеСороскиГендари

169

Анонимен

преди 1 година

Предадохте Русия. И да, по добре рускинята Митрофанова, отколкото канадецът Петков в комбина с Мустафа.

168

maca

преди 1 година

Не, не идат Герб!

167

Анонимен

преди 1 година

До до 184/200-Колко умен е бил Сталин с това броене!!

166

Комуникация, Диалог

преди 1 година

Е как сгрешихте, бе джанъм, като ти откакто дойде само си кривиш устата, че си за комуникация, че си за диалог. Бориславовна Ленка и тя все тръбеше че си най-диалогичния човек.

165

До Ken

преди 1 година

Аз на предните избори не подкрепих ПП, но на следващите ще го направя. Колкото до феновете не Възражданене знам какво да кажабез думи.

164

Ken

преди 1 година

Жал ми е за хората, които сега мислят, че Възраждане мисели за България и за народа. Още повече ми е жал за онези, които подкрепиха ПП на последните избори. А най-много ми е жал за останалите българи, които страдат заради грешките на предишните две групи.

163

Анонимен

преди 1 година

Един правилен и полезен ход нямахте. Започнахте накриво с намерението да въведете поголовни ваксинации, продължихте с подкрепата си за Украйна, разни посещения при Зеленски, настанихте бежанци по курортите. Това на фона на галопираща инфлация и бързо обедняване на българския народ. Издразнихте народа по всички възможни начини и просто беше невъзможно да останете.

162

бай ТоШЕ

преди 1 година

До Льольо е на чичо ти бойфренда...

161

Български родолюбец

преди 1 година

до 178 Ако обичаш България - за Възраждане. Може и те да се окажат менте накрая, но поне в тази партия има хора, които милеят за България

160

до 184

преди 1 година

Глупости на търкалета. Продължаваме подмяната и Радев подмениха и "електрическото гласуване". Нали знаете, не е важно кой как гласува, а кой брои гласовете.

159

Тити

преди 1 година

Ами като не знаете български, как да стане???

158

Анонимен

преди 1 година

Херо мустафа те свали -- толкова си глюпав, че не схващаш елементарни неща.

157

Анонимен

преди 1 година

Представете си сега как застрелват Кирчо и кокорчо хахахха