32

Коронаклоун

преди 1 година

Ей, ненаиграха се тези фарма мафиози!

31

анонимен

преди 1 година

Щяло да провали лятото. Те през 2020 си пътуваха навсякъде, когато беше смъртоносен Ковид, а сега няма да пътуват. Юни 2020 всички български коли бяха се наредили на Кулата, за да пътуват в Гърция. Вижда се, че половината не ги е грижа. Бабите им и дядовците им умряха, заразени от тях, ама няма значение.

30

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

ЗДРАВЕТОе най голямото БОГАТСВО

29

Анонимен

преди 1 година

За разлика от например Великобритания, в България умират 23 пъти повече хора от заразените с коронавируса.

28

До 26

преди 1 година

Пак ли се правите на недоразбрали,пак с едни и същи спорове за имунитети и ваксини.Троловете се финансират от същият център.Само ВЪЗРАЖДАНЕ се беше обявило против ваксините.Пак за тех барем да имаме неква файда от тия политици.

27

Анонимен

преди 1 година

Не съм ви питал и не ме интересува! Разкриха ви лъжите и всички глупости, които говорите бяха опровергани! Като видяхте, че никой не е достатъчно *** да ви се върже на глупостите за маймунската шарка, сега превключвате пак на това. Разберете, че не всички хора в България са кадифени и няма да умрат от едно докосване!

26

Наблюдателен

преди 1 година

На много места започнаха протести и недоволства срещу правителствата (не само в България) и сега се чудят какво да измислят, за да отложат по-големите проблеми, някои от които тлеят от преди 2020. Така че да, очаквам да започнат да връщат ограниченията, най-вече в събирането на хора, всеки се досеща защо!

25

Анонимен

преди 1 година

Нормално и очаквано. Имунитетът спада след няколко месеца. Въпросът е ще го боледуваш ли тежко или ще се ваксинираш. Доживотен имунитет няма при ковид. Това е положението.

24

Анонимен

преди 1 година

Да ви е майката отново на всички медицински светила. Тоя път революция ако ни върнете маски и сертификати

23

анонимен

преди 1 година

Увеличават се където са набодени.

22

Хаха

преди 1 година

Е нали са ваксани на 100000% хахахахахаха

21

Фашистки скрипт

преди 1 година

Изтрива точка com от линка преди пейджес :https://thebulgariantimes/page/3/ д-р Ръсел Блейлок: Как Covid се превърна в най-манипулираното болестно събитие в историята

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10Теста е фалшив и това го казват много лабораторни доктори.

19

Анонимен

преди 1 година

До rendetoКовида си съществува от дълги години но преди да излезе ковид 19 не беше извесетен.

18

Привет 16

преди 1 година

Лавината тръгна

17

препърс

преди 1 година

До рендето-ковида съществува,но имам един въпрос,дали ваксината е създадена да ни предпази от ковид,или ковид в създаден да си набучим ваксината,бая сиропирани дадоха фира около мен от ковид,и доста го изкараха както и неваксинираните,ама аз съм един конспиратор и думите ми не са важни.Живейте си живота а когато смърта дойде не пита ваксиниран ли си или не,маскиран ли си или не ,вземаха и толкоз един Побит камък на гробето

16

Мда

преди 1 година

Всяко чудо за три дни! ОФСИТИ посвикнаха с лошия Путин и украинския ангел Зеленски, нещо почна да се оказва, че нито Путинът е толкоз лош, нито пък Зеленски е ангел..И кво остана - па да врътнем ръчката към Новида, дето от края на миналата година се беше запилял явно някъде по дяволите...*** сега щял да се връща - това все по-уверено обясняват същите лъжци от предишния път.. Чакаме само дата и точен час..Плитко, много плитко!

15

анонимен

преди 1 година

"Проф. д-р Ръсел Блейлок: Как СОVID"- прочетете в интернет и вземете информирано решение като отговорни хора.

14

До 10

преди 1 година

Да,прав си! Фалшив тест и хим. Отравяне от пригодените пръскачки на самоуетчетата! Толкоз ли сте тъпппички бе народе? Не видите ли ? И вие драскащите тука,Що за хора сте бре? Да обслужвате тези продажни правителства ? ОСЪЗНаЙТЕ СЕ! НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ! Аз си имам достатъчно и пари, и положение и някак си не ми е приятно да мълча за истината! Мога си кютя, си взимам предпазните мерки за отроввите , и бал съм ви! Но не е така..., говоря защото ме боли за всички,дори и за промитите склонени главици!

13

rendeto

преди 1 година

струва ми се че хората които мислят че ковида не съществува, и русофилиите, са едни и същи хора XD