50

От Вселената

преди 1 година

До 55 Ха! Правилно думаш! Така е ама "Парата днес света владей и Който я нема зле живей." та треба да попитате Ковачески от дека иска пари? Тия горе на снимката са ясни! Искат да вземат парите предназначени за нас Българите!

49

От Вселената

преди 1 година

Нали знаете, че според комунистите Бог не съществува. Просто ги попитайте. Те казват, че всички ние децата на Бог - "ХОР" - ХОРАТА сме биле като компютри и когато тялото спре да работи, есе едно му изключваш компютъра. Ама кой е тоя дето изключва компютъра и те не знаят?

48

От Вселената

преди 1 година

И пак отекват много пожелания - за щастие, за здраве до небето и аз пък казвам в своето послание: Ний Бъ+Лъ+Гъ+Ариите сме БОГОВЕТЕ!

47

Ха!

преди 1 година

Ковачевски , когато стане да говори , нека не изопачава нещата и да обвинява България, а да каже причините за това, че не изпълняват договор! Неизпълнението на този договор ги спира, а не България! И на нас не ни беше изгодно спирането на реактори в Козлодуй, но ги спряхме. Та не може хем това в онова, хем душата в Рая!

46

От Вселената

преди 1 година

Общото между куманите - комунистите и мюзюлманите е болезнения стремеж към власт и благосъстояние. Ценностите им обаче са различни. Едните искат пари, власт и жени и то на земята, другите на небето.

45

От Вселената

преди 1 година

Мили колеги. Поради повишаване на нивото на работа и стрес, предлагам АНТИ СТРЕС УРЕД 1) Поставяте уреда върху твърда повърхност! 2) Следвайте инструкциите върху кръга! 3) Повторете докато не се освободите от стреса или докато не изгубите съзнание!...................................................! .......УДРАЯЙТЕ ........!....................................................... ...................................................!....ГЛАВАТА ТУК........!...................................

44

Наказани

преди 1 година

Тия гледат като напикано мушкато.

43

От Вселената

преди 1 година

Нострадамус предрича, че полумесецът ще се разпростре така, че единият му рог ще е до Париж, а другия до Москва. Године си мислех, че това няма как да стане, но сега мисля, че картинката се нарежда! Вече изглежда че предсказанието е твърде изпълнимо!

42

Анонимен

преди 1 година

Ще ми е интересно да чуя за какво ще реват скопския гном и брадатия албанец с вид на педофил. Топката вече е изцяло в македонското поле.

41

От Вселената

преди 1 година

Същност на думата ИЗРАЕЛ - ИЗЛИЗАНЕ НА АЗ ОТ РАЯ..... Същност на думата БЪЛГАРИЯ - ВЛИЗАНЕ НА АЗ В РАЯ....

40

Анонимен

преди 1 година

Priateli od balgaria..pisa vi edin severomakedonec. Me dopustaite severnamakedonia da otpocne pregpvori so evropeiskiot soioz. Severnakedonia e naikorumpiranata teritoriq na balkanite

39

От Вселената

преди 1 година

У нас един велик българин констатира нещо, което е валидно и до ден днешен. Христо Ботев заяви, че "у нас умните считат за луди" и същите тези "умни" се опитаха да го изхвърлят от учебниците на децата ни.

38

От Вселената

преди 1 година

Земята е плоска, всичко през последмите 2000 години, свързано с т. нар. кълбовидна форма на Земята е една чудовищна конспирация но има и умни хора които не са се хванали на въдицата! Така че П-и-ч-о-видни форми на мухата Цеце от африка дерзайте!

37

От Вселената

преди 1 година

Ако се потите като пишете, какво правите, като ходите?

36

От Вселената

преди 1 година

Когато си задържаш СП-ЕР-мата... за по-дълго време в Тес-ти-кулите... и не я продваш наред... навред... за да станат на бройка Безчет... Тогава... като "Е"Б"Н"Е"Ш" и Света Проглежда... Това е Съвет от Мен - Вселената... Светът тогава изглежда През лупата на Тес-ти-ти-те... Прекрасен... та и от там идва "Преди да търсим Човека в тъмното, трябва да сме намерили Фенера!"

35

От Вселената

преди 1 година

Сега Идва Ред... от новата земя да се преразгледа ... писаното вчера... Та за пореден път.. Критики Приемам... Даже и съвети... Без съветници днес... кой може да се Самоуправлява... В над Земната Държава.... За мен Невеста е Природата... от нея по - голяма невеста нема....

34

От Вселената

преди 1 година

"Никой не се намира в толкова безнадежно робство както този, който погрешно вярва, че бил свободен по времето на СССР империя и Османската империя!"

33

Анонимен

преди 1 година

България не спира никого. Цар СамОил ги спира.

32

От Вселената

преди 1 година

>>> "Но този, що се вслушва в пророчески вещания, знае твърдо, че неповолни бранни дни ше разсипят Византия навсякъде, а България като огнена птица ше се възражда из собствената си пепел, та докрай на вековете ще пребъде." " Защото гаснат звездите една по една. Ала Божият пояс ще свети вечно - и Млечния път ще бъде светъл таван над мъртвата вселена...."

31

От Вселената

преди 1 година

>>> "Духна тогава Бог в простора и осени с божествено мановение Млечния път, та рой светли ангели се родиха и повели Бог Млечния път да властва над България." " И превратна бе участта на Египед, умряха двата народа близнаци в Междуречието, изгоря Гърция, погина Ю-дея, разсипа се Рим, Само Византия и България останаха." >>>