15

Анонимен

преди 1 година

То пък едни ресторанти. Направо с по 4-5 звезди Мишлен. Една шопска салата е върхът на кулинарното изкуство. Имената на ястията в менюто са като взети от някоя детска книжка. Пазаруват масово от Метро. После до година по фризерите съвсем спокойно си втасват продуктите. Откъде го знам ли? Много добър мой приятел е от 20 години готвач. Той казва - бе, по-добре да имаш дневно меню, но с пресни продукти и да е прясно всичко. Не - 200 вида пица дай да сложим и да поровим в италиански речник за имена.

14

Вместо да мрънкяте

преди 1 година

Радвайте се на достъпните ресторанти и кафета, вместо да мрънкяте. На запад и добре печелещите /доктори например/ си носят обеда в кутия....щото да ядеш навън е Скъпо. Тука място не можеш да намериш свободно.....Ама българина трябва да плюе и мрънка.

13

Хуй

преди 1 година

Направо ни плащат да им седнем на масите. Да така е! В Париж салата е 16 евра, а в София 16 лева.

12

Анонимен

преди 1 година

Да, разбрахме че всичко в Бг е по-евтино от ЕС, има по една такава новина всяка седмица. Въпросът е, доходите са най-най-най ниските в Целия ЕС!

11

Нео

преди 1 година

Така е, комшиите вече не готвят у дома, хранят се само в ресторанти. На мен близките ресторанти са ми прекалено евтини, затова паля колата и отскачам до Гърция да похапна средиземноморска кухня. Благодаря ти, Кире!

10

Анонимен

преди 1 година

Тук ако питате ПП и коалиции всичко евтино )предатели и 3.50 нафта и 2 лв хляб

9

Балкан-Турист

преди 1 година

Как на Лансароте една порция октопод е 20лв, а в Сливен 40лв?

8

L.

преди 1 година

Веднага да се вдигнат цените! Какви европейци сме, да му се не види!

7

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли писна да пускате поръчкови статии? Ами изравнете и тези цени с европейските. За заплати за раята, "заслужено" заплащане, ангария по тези земи, подигравки от пишман чорбаджиите не ви се пише и говори...!

6

Хах

преди 1 година

На Витошка бирата е 4 евро, заплатите са 500 евро. Българските ресторанти са най-скъпите съотношение цени - заплати.

5

бай работник

преди 1 година

Но Българските заплати най-евтини в Европа!

4

Бонго Бонго

преди 1 година

Най ефтини ли???)))))По една супичка от 30 лв на Маркуджика ???Знаете ли, че инглиша кара само на пържени компоти. Бургер с кола 50 лв добре ли е???

3

Анонимен

преди 1 година

А пък българските заплати най-високи в ЕС.Като започнат да сравняват цените в ЕС и у нас,направо се изнервям,да не кажа побеснявам.

2

Иванов

преди 1 година

Най-евтини ресторанти, заради най-евтините клиенти!

1

Анонимен

преди 1 година

То пък едни ресторанти. В неделя колежката върна десерта замразен. Лъжицата щеше да си счупи в чашка мляко с ориз. Бяха забравили да размразят десерта, който е направен вероятно преди седмици. Всичко им е дълбоко замразено. Размразяване набързо и опааа...сервират. С години не ходя на ресторант. Отидох заради едно събиране по повод един празник. Това ще им е. Скоро няма и да им стъпя. Евтино било? Лъжа.