77

Анонимен

преди 1 година

До пиян залян. Ние не сме във Варна но ги чуваме самолетите. Още от началото на войната. Явно има поне още един играч. Много жалко.

76

Анонимен

преди 1 година

Уточнение Австралия ще доставя гаубици на укри...Сама се похвали....

75

Гост

преди 1 година

Поддържам връзка с хора в Украйна. По коментарите тук е пълно с лъжи. В Украйна още не са мобилизирани всички мъже с боен опит, а тук се пишат абсорютни лъжи, че мобилизирали куцо сакато. Насилствена мобилизация на куцо сакато се провежда едиствено в т.н. псевдорепублики ДНР/ЛНР. В Украйна няма достатъчно оръжие и затова мобилизират организирано и постепенно. Има тереториална отбрана, където приемат всеки като доброволец, но това не е армията.

74

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям написаното за самолетите. Особено в началото на войната с бясна скорост и посока североизточна се чуваха реактивни свръхзвукови самолети и няма какво друго да си помисля освен че пренасят оръжия и консумативи за Украйна. Имаше кратко затишие но сега летенето на самолетите се поднови....

73

Анонимен

преди 1 година

До Живота. .... Украйна е зависима от транзита на руски газ а също така е зависима от доставките на оръжия от САЩ и Австрия Великобритания и Запада. Украйна при това положение дали е независима. Сам си отговори.

72

До 78

преди 1 година

Ти лично ли брои убитите Руснаци? А, да, сетих се, "независимите" медии повтарят лъжите на Зелебоба. Колкото и да се гъбаркаш с Руската Армия, срещу тях се хвърля многократно повече пушечно месо, под формата на Украинци в униформа. Не войници, защото повечето от тях в момента са резервисти или мобилизовани по принуда. Та в Донбас е най-боеспособната Украинска армия, която вече масово е претопена и се попълва от необучени хора, които се предават на Руснаците, за да не умрат. Ти пак си лай тук...

71

Плашимир

преди 1 година

Ехо, промити мозъци! Още ли вярвате че руснаците са някви диви селяци? Мислите ли ,че времето е спряло само за тях. Изобщо не разбирам как се връзвате като последни балами на всичката помия?

70

Анонимен

преди 1 година

След 120 дни война ,над 50 000 убити само от руска страна , 25% унищожена танкова армия , Русия завладя Тошковка ! Това е важен логистичен център и укрепен опорен пункт с 19 американски биолаборатории. След още 120 дни и още 50 000 убити ще превземат и Поджопинское. Тогава руският народ ще заживее , а западът ще ицчезне завинаги !

69

Анонимен

преди 1 година

Живота върви и се променя. Примерно преди 10 години, Путин убеждаваше че обича украинците. Но нещата се промениха и Путин поиска да пороби независима Украйна. Преди 1 година, Путин убеждаваше че няма никога да напада. Но подведен от генерали и властта на диктатора си, нападна независима Украйна. Преди няколко месеца, почва окупацията на по-голям район от Луганск. Но как ще се промени бъдещето? Утре укрсинците ще настъпят. Вдругиден един диктатор ще предаде Богу дух, и нещата се променят.

68

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Ураааааааааа, всеха Тошковка, сега следва Киев, Берлин, Лондон и Северна Америка. Само тоз Зеленски да отстъпи тоз Донбас, че ребятата се измъчиха.

67

Анонимен

преди 1 година

"Всеки ден в късен следобед около 30 самолета летят от залад на изток" ____________ Аз нямам телескоп, но рано сутрин чувам звука на прелитащи на значителна височина реактивни самолети.

66

Окупиран нали?

преди 1 година

До Бау: след като Луганск е окупиран, не е ли правилно да се освободи? Щом е окупиран, значи има чужди окупационни войски.

65

Кой за , кой против

преди 1 година

Ще превземат, ще борят, и след това рушшистките и.Д.0тите свършват и привършват. И като рушшистките и.Д.0тите свършват и привършват, как ще живеем? БГ путинофили, които ненавиждат Русия но се подмазват на диктстора узурпирал властта, какво ще правят? Още ли русофилите ще мразят руснаците, като искат Путин да води войната си? Неговата войната е против интересите на Русия. Който обича руснаците се бори срещу войната на Пютю.

64

Бау

преди 1 година

Цитат: ,,Луганска област вече почти изцяло е под руски контрол! Цитат:Губернаторът на Луганска област Сергий Гайдай също призна.." След като обастта му е окопирана, на какво е губернатор този екземпляр!?

63

Анонимен

преди 1 година

"Токаев заявил о непризнании ДНР и ЛНР" ______________________________________ *** на форума Маргарита Симоньян го попита и той отговори, че Казахстан все още не е признал независимостта на Абхазия, Южна Осетия, ДНР и ЛНР. От него никой не е очаквал да каже друго, тъй като половината Казахстан е рускоговорящ и е със руско самосъзнание.

62

ДО По.МИЯ.та

преди 1 година

до 56 много миризма излиза от твоите уста - ховна ли ядеш

61

Пиян залян

преди 1 година

Всеки ден в късен следобед около 30 самолета летят от залад на изток без опознавателни знаци - ползвам цифрив телескоп ! Варненци потвърдете това !

60

Укритата получиха

преди 1 година

ХайМарс ракети от ФАЩ и веднага стреляха по цивилни. Трима души са били убити при украински обстрел с ракета "Точка-У" по град Красний Луч. а защо не пишете за обстрела на цивилни обекти с Хаймарс. Насред града има дупки с размерите на къща.

59

Анонимен

преди 1 година

Три дни ФО Кийв. След 118 дни война, окупационите сили на диктстора Путин се хвалят когато бомбардират селце. Къде ли ще са окупационите сили след седмица, след месец? Как ще живеят руснаците? След като изключително много добре подготвени кръвожадни военни са умрели, кой ще се бие за окупационите руски войски? Даже и в Русия, *** свършват.

58

Анонимен

преди 1 година

Гледам, че някой ми е сложил минус на коментара за чл. 5 от устава на НАТО. Явно не може сам да си го намери в гугъл и да си го преведе от английски на български в гугъл-преводача хахаха Пиша да си го преведе, защото не очаквам, че знае английски. Нищо де, пропагандата е по-силна от доказателствата както винаги и жертвите й дори ги мързи да проверяват информацията. Техен проблем... :)