224

Дълбоководния харпун

преди 1 година

Не, прости кирчо, не е за това. Правителството падна заради тоталната му некомпетентност във всяко едно отношение - политическа, финансова, икономическа и каквато още се сетиш. Имаме една от най-високите инфлации в ЕС, набълбукахте държавата с 10+ млрд. лева нов дълг, срещу който няма НИЩО. Ако бяхте построили нещо поне, ей така за кумова срама - но не, опукахте всичко. Мислех, че ББ чупи т.помера, но ти го надмина в пъти. Не става с едно семинарче в Харвард, и акъл трябва за тая работа

223

Анонимен

преди 1 година

Просто ми е интересно изтеглените милиардни заеми на гърба на бг народа дъл шъ стигнат да напазарува още депутати. Вероятно - да. С тия кинти ще къпи цялото НС барабар със сградата.

222

истина

преди 1 година

Не правителството падна защото като влезе човек в супера му става лошо, бензина е 3.50, цените на всичко се вдигат с часове. А Кирчо вдига лозунги, че който не с него е мафиот.Съжалявам но сигурно и аз съм мафиот

221

Анонимен

преди 1 година

Така. Правовата държава работи чрез институции, които взаимно се регулират. Докато същества извън Народното събрание, извън МС, извън другите институциите колят и бесят, ще сме задния двор на Европа. А сега опсаността е да не станем и по-зле - задния двор на Евразия. Събориха правителството заради отказа му България да бъде шантажирана от Газпром/мацква и заради спрените парични потоци (всъщнсот цели океани) от митниците.

220

хахахаха

преди 1 година

Айде, марш към Канада! А умнокрасавците нека да си реват като сарански мечки.

219

Анонимен

преди 1 година

С лъжи дойде на власт и с лъжи си заминава

218

Чугунолеяр

преди 1 година

Чорапът не спи от кеф.

217

Анонимен

преди 1 година

точно така - Меди Доганов или агент Сава т Държавна сигурност, сега по известен кат Ахмед Доган е в основната на всички злини, контрабандандата с Турция, и всичко останало, но за нас, бг турците той е Бог, гласуваме за него и искаме да сме общаци, селскостопански работници и работници в строителството.

216

ИЗМЕТ

преди 1 година

ВЪН...

215

Анонимен

преди 1 година

Единствената причина, Петков, си ти и некадърното ти продажно управление. Такова дъно, такав низост дори при Борисом не е била.

214

Кирил

преди 1 година

Положението е сложно ,отново избори ,отново милиони , дай бог всеки българин да бъде депутат , митничар и прокурор ,макар с купена диплома и без морални качества ,няма да има бедни и гладни! Борбата е жестока Герб ,ДПС ,Слави ,Коцето- лъжеца , нищо ново нищо различно , купуване на гласове и отново мизерия!

213

Социаглиcт

преди 1 година

Кирее, Кире, или си голям бyдaлла или изпечен лъжец, историята ще покаже!

212

Ай

преди 1 година

Стига лъга бе !

211

Ха-ха

преди 1 година

Ако не беше лъгал толкова много, щеше да си управляваш мирно и кротко. Ама ти прекали. Само с празнодумие няма как да стане. И като споменеш пенсиите, споменавай и цените

210

gogo

преди 1 година

Томата Биков драпа /може и да додрапа/ за посланик на ивицата Газа

209

Анонимен

преди 1 година

Докога ще търпите да ви лъжат с пенсии и мрз? -----------Всекидневното поскъпване вдига постъплениата от ДДС.----------От тях половината за пенсии и мрз, останалото за разходки по света.................

208

мхм

преди 1 година

Петима са, забравил е Прокопиев...

207

Анонимен

преди 1 година

Причината да станеш за резила е един парапет под полата на Лена. Къде скри Лена? Киро, прозрачен си. Когато трябва да се появил с жена ти Линда, тогава Лена изчезва. Що я криеш, бе? Баща ти ли ги дава тези акъли? Едно време така е постъпвал с родната ти майка. Избягал първо с любовницата, а после се върнал да те вземе с ***. Службите ли ти казват, че Лена и Линда ще се избият една до друга.

206

Айде

преди 1 година

повече да не правим такава " промяна",ме ни се стъжни живота-некадърност,инфлация,нищоправене!Още 1 гозива "промяна" и ще изчезнем като нация!Кирчо да си взима Линда и Кокорчо-и към Канада ! Оставка,некадърници!

205

:)

преди 1 година

Прибирайки се пеш след тежкия работен ден, господин Кирил Петков се е срещнал с платени протестери на Възраждане, в центъра на Столицата.