19

Анонимен

преди 1 година

Истината е че,премиера е обещавал неща които няма как да ги свърши. И го е знаел. Ама те политиците са си такива.За ветото на РСМ става въпрос. С което стъпи накриво и това беше използвано от опозицията.

18

Анонимен

преди 1 година

Вето за крадците и фалшификаторите на историята ни.

17

Анонимен

преди 1 година

БЛАЖЕНИ ВЯРВАЩИТЕ НА УЛОВКИ ЗА НАИВНИЦИ И Д-Р ЖИВКОВ. СТАРТЪТ НА ПРЕГОВОРИТЕ НА РСМ ЩЕ СЕ ОТЛОЖИ ДО ТОГАВА, КОГАТО РСМ ИЗПЪЛНИ ВСИЧКИ УСЛОВИЯ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ДИСКРИМИНАЦИЯТА И НЕРАВНОПРАВНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ В РСМ!!! ДРУГО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА!!!

16

Дам...

преди 1 година

Тежко и горко на страната ни с такива лъже историци!

15

Шиз1

преди 1 година

Изявлението на Историкът Живков е политическо не историческо и от там тръгва цялата сбъркана,подменена Българска история.Историците се правят на политици а политиците на историци.Македония трябава да влезене в Европа,защото там и е мястото.А вие празнувайте 3-ти Март и съединението на България, защото Русия ви е освободила а Франция ви гарантира,че няма да ви пипа териториалните граници а само какви граници имахме през Османската империя.И отново братския Руски народ, ще ви освободи от нашествениците и вие пак ще празнувате.

14

Щирлиц

преди 1 година

Споровете ще се превърнат в исторически,когато предателите,които ни управляват,признаят Македония,т.е се откажат от изконни български земи, и тяхната история.

13

Напомнително :

преди 1 година

Не трябва да позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в него и дивитe албанци.Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично,като им дадем наши паспорти.Ако наложим вето на Сев.Македония ще спечели целият Европейски съюз. Ще загубят САЩ, Турция, сърбоманските keлeши-еничари, албанската мафия и "българските" с0р0сиди(майкопродавци).

12

Дрън, дрън !

преди 1 година

Това са "котешки каваци". Тяхната опозиция "подскачаше" и срещу промяната на името на държавицата им, но в парламента тя беше приета и с техните гласове...

11

Ноьйски договор

преди 1 година

До Анонимен В Ньой ,Франция ни гарантира и излаз , икономически ,пристанище на Бяло море ,нали ? Предателите демократи ,спомнят ли си за това обещание ? От бос ,цървулите и гаранцията на Франция ....една голяма измама .

10

леле

преди 1 година

И тоя се прави на луд . Край нямат поми арите в страната ни .

9

Анонимен

преди 1 година

За защита на Желев да уточня,тогава американското посолство ни каза да признаем фалшифицираните избори от 1990.Така почна првхода,с лъжа.И показа,че демокрацията е фалш и измама.Пътят е монархия от Александов или Октавианов тип.Изобщо монархията е стабилност и ред.Само вижте Япония.Империя на 3000х години.

8

Неисторик

преди 1 година

Нови опити за шикалкавене.Не му прави чест на това момче!То не бяха опити за подмяна,каламбури,словесни еквилибристики...Примерно "спорът(проблемът)" с т.н. македонски език ...Македонският е писмено-регионална форма на българският език.Това е!Какво му е сложното да се признае истината?

7

Грух от Спорт 1

преди 1 година

Много начетен експерт! Винаги се консултирам с него за кой да гласувам.

6

sofeto

преди 1 година

Макронското предложение е лошо за България, дори много лошо. В него няма нищо конкретно а всичко е в сверата на пожеланието!

5

Жоро

преди 1 година

Тоя е историк толкова, колкото аз съм съм космонавт. ЕС гарантирали нещо, спора не бил исторически, глупости на квадрат.

4

1

преди 1 година

Сверена Македония? Да, бе да!

3

Фют

преди 1 година

Тая амеба с колко хромозоми е? Или по либерастки нямам право да питам ?

2

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на френското предложение се състои в неговата компромисност.Македония ще бъде принудена да признае нашата гледна точка,която те не искат и да чуят,а ние ще ги пуснем преди това при положение,че не искаме.Тоест и двете нации не искат това предложение,как ще стане нямам идея.Но след това ще има напуснали и бидени.Компромисите са нещо лошо,само вижте нашия провален преход и ще ви светне.Тогава така Желев ни обясни как трябва да оставим комунистите и ни гарантира,че те ще са добри,вече...

1

Пипи

преди 1 година

Тоя пък белязания от къде изскочи? Гледаш ,гледаш и хоп нов ***.