8

До 9

преди 1 година

Газ пикаят, ама са червиви с пари, тук бензино е 4 лева литъра, комунисте

7

Анонимен

преди 1 година

До Solar PowerПитай фащ, франция, ГБ и т.н.- те ги научиха.

6

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: От думите ти не разбрах защо изобщо русия е в друга държава и защо изобщо обстрелва неща в чужда държава без да е канена ?!?!?!

5

До 3

преди 1 година

" Без Русия на музикални фестивали, спортни първенства, културни прояви" Само, че кажи това на мaйka ти комунистка, русофилка, западнофилка, на гаджето ти също, тя ще е доволна

4

До дедо Груйо

преди 1 година

Дедо, ти сигурно можеш да казваш, понеже си роден през комунизма...

3

дедо Груйо

преди 1 година

Русия няма ресурса и контактите да спечели Студена Война. Всъщност всички такива са загубени от тях. Днес са на тоя хал с 1% гдп заради Студената война. А идва нова. Честито за тях. Айде сега някой русофил да ме обори с исторически факти.

2

Анонимен

преди 1 година

Руснаците трябва да свикват, че тепърва ще бъдат изолирани навсякъде и виновни за всичко. В допълнение зачертаха приноса си през 2СВ. Няма как да тръбиш, че си победил нацисти при положение, че самите те показаха, че са фашисти, че дори и свастика си измислиха. И това не е мое мнение, а факт който тепърва ще виждате. Без Русия на музикални фестивали, спортни първенства, културни прояви.

1

Поредната "уник

преди 1 година

антируска политкоректност на български терен: няма или не са поканени руски участници в световното състезание по свободно гмуркане (freediving), което се провежда сега в Бургас. В пък знамената на САЩ, Англия и Украйна са там! Друг е въпросът, че няма въобще новина по медиите и новинарските сайтове, че от днес в Бургас се провежда за първи пъти този вид състезание.