88

Анонимна 50

преди 1 година

До Анонимен Това си е проблем на мениджмънта, щом работиш в кол център и не ти изнася, търси си друга работа, оплачи се, търси си правата. Всяка корпорация рабори по различен начин. Факт е, че тази практика е безумна, новите на по-високи заплати от старшите, но всяка една нормална фирма се стреми да си изравни заплатите и да се придържа към бенчмарка за съответната индустрия и пазар. КОл центровете са пълни със студенти, целта не им е да работиш до живот там.

87

Анонимен

преди 1 година

Боже , колко мъка има по този свят ,не е честно!

86

диваци долни

преди 1 година

Как няма да се оправиш с 3 деца? Хората от векове отглеждат и повечето се справят! Ние засега имаме внучка и двама внуци, дано има и още! Според мен никое дете не заслужава подобни родители, няма значение раса, цвят и др. След престой в подобна среда, тези деца много трудно ще станат умни, вероятно първо трябва да ги учат да се мият. Сигурно не знаят че има компютри из къщите на хората

85

Градски Вихлюн

преди 1 година

Има начин и градските фукли по моловете как да бъдат напомпани с маркуча. Обаче си трябва поне малко пари инвестиция за заведения, алкохол и напушване и накрая си разтварят крачетата и градските моми за секс.

84

Големите топки

преди 1 година

Години наред не работя, не уча живея си като свободен човек. Летният сезон е най-тежкият такова жестоко напрежение и възбуда топките ще ми се пръснат от високо налягане, заради градските трудно достъпни жени. За да изпусна парата и напрежението отивам по селата и провинцията и помпам селските моми ден и нощ на всякъде голям кеф е и облекчение. Какво му требе друга на човек освен биричка, ракийка и много секс на село.

83

Просто човек

преди 1 година

Лято е прави ми се секс, нямам работа, не ми се работи селска работа. Много ми се прави секс извън големите градове по селата и провинцията са много достъпни жените и правят секс без презервативи. Презерватива струва пари и ме сърби от него най-голем кеф ми е да помпам без не го. Държавата и съселяните после ще поемат грижите за последствията от сексуалният секс маратон.

82

фори

преди 1 година

До 104 като харесваш фашагите върви да се биеш за Бандеровцфоите в Украйна, ама само лаеш и не ти стиска.

81

ок

преди 1 година

Тези хора работят ли? Как така са допуснали да живеят в покъртителна мизерия, но с три деца? Не ме разбирайте погрешно, но това е по-присъщо за хората с естесвен тен тук..

80

фори

преди 1 година

Помогнали и, ама тия лаят от зависи и злоба че не работела. Всеки се спасява както може. Само дето не пукнахте от злоба че не работела.

79

Анонимен

преди 1 година

И аз кво да напраа, ва!

78

Анонимен

преди 1 година

Ми да фарга идното у ряката и гутоу! Дядя ено време тай и правил. ЖЕНА! РОДИ ПАК ЛИ MA БYPСУК! Аре дай *** ... опаа засилчица и фъъъъър у ряката. Айдяяя, няма проблеми!

77

Анонимен

преди 1 година

До фори - Ами да сте живи и здрави. А иначе, ней ли тъй ве? Койтуй? Боелн здрав носи, малко, а? Не са хубави таквиз работи!

76

фори

преди 1 година

До 95. Били сме фашисти много преди да се появи този пасквил.

75

Анонимен

преди 1 година

До Либертарианство - "Айн Ранд значително повлиява ..." Ранд е автора за 17-19 годишни младежчета, дето тепърва правят крачките в живата, да се надъхат, да решат че ще са някакви супер самостоятелни и велики, НО после да им дойде акъла и да се сетят, че Ранд просто е цитирала Нитцше, написала е историйка пкрай него и всичко, защото не могла да си живее като руска баронеса, когато болшевиките са изритали семейството й от Русия.

74

Анонимен

преди 1 година

До Илиана -"Затова ли плащаме данъци, за да взимат децата на хората. Къде е моралът тук?" - Аз плащам данъци за себе си, з амоите деца, за моята "група" от обществото. Моралът къде е тук? Долни *** ми ядът паричките!!!

73

Анонимен

преди 1 година

До 82 "Според фашистите тук, всеки който не работи е мързелив и не заслужава нищо. Заради такива е добре, че България изчезва като народ и държава." - Който не работи, не трябва да яде е приказка, казана мнооооооооооооооого преди фашизма. А иначе, ако искаш - ДАВАЙ ТИ ПАРИ НА МОМАТА!

72

Анонимен

преди 1 година

До 86 - И с какво ще платиш тока, лекарствата и учебнбиците? Ще продаваш? хахах - Съвременната антихуманна система така го е направила, че малцина имат това право. Ако не си голям, просот ще те смачкат.

71

Анонимен

преди 1 година

Българите сме жестоки и завистливи. Не случайно бяхме съюзници с Хитлер, а сега поддържаме Бандеровските фашисти. Когато изчезнем ще направим неоценима услуга на Земята.

70

Анонимен

преди 1 година

Искате ли да чуете нещо смешно - Сега, защото майката нямала пари, децата ще бъдат пръснати в приемни семейства, като на приемно семейство ще се дават до 500 лева за дете.

69

До 77

преди 1 година

Какво да и помагат на тази безотговорна майка?Може би някой е длъжен да и изчисти дома и двора?Вместо да хленчи да се захване на работа. Жени които могат само да раждат деца и след това да те правят нищо за отглеждането им такива наказания3са им малко.