70

Бебе

преди 1 година

Това правителство не го интерисуват никакви закони и конституцията. Готови са да минат през трепове само да останат на власт. Това за борба с мафията са празни приказки защото те са част от нея.

69

Срам

преди 1 година

Събев да каже с колко си купи премиерския пост. Да се маха от управлението и да отива да прави жп линията София-Етрополе.

68

Анонимен

преди 1 година

Дедо Еконтий, не смятай, ами си стягай куфарите и марш обратно в Еконт. Да уволниш някой друг мързелан, че много се разпуснаха, откакто стана министър. Една кирлива пратка не могат да оформят!

67

Анонимен

преди 1 година

Бойкот на ЕКОНТ!!!

66

11

преди 1 година

събев,оправи **еконт**,след това и транспорта,преполагам,ч2 си **готов **и за премиерския пост,според Петков,си големата работа,но всъщност,си въздух под налягане.

65

1

преди 1 година

До Праведен,твоето банкянско слънце,беше най-големия измамник,но въпреки това и стотинка не бил взел от черепа,а е изпушил само една пуричка,от неговите.

64

Праведен

преди 1 година

И ако мине, кво, как ще я карате занапред, измамници ?!?!?

63

м...да

преди 1 година

Промяната започна с лъжи, купуване на министерски постове и така наречената шуробаджанащищина-кой кум, кой сват, кой на булката брат! Честито на всички печаливши! П . ст народ слаба държава!

62

Майора

преди 1 година

Дядо Еконтий никаква борба срещу мафията нямате , просто тв продължава да ви управлява! Да не говорим за корупцията , защото ти сам си купи поста и гледаш да го задържиш на всякяа цена! Просто Киро и Кокорчо заедно д кабинета да си вървят , уверено водят страната към четеърта национална катастрофа , която е приоритет на партията чиито нсдледници да те!

61

Анонимен

преди 1 година

Много противен човек ! Също толкова алчен

60

Анонимен

преди 1 година

Един чук за киро, ха-ха, хи-хи? В кухата глава... за асен от същото... май ви излязоха криви сметчиците, не сте учили много прилежно в харвард, или толкова му е качеството на продукцията, най-важна е суровината на входа.

59

Ха ха

преди 1 година

Чудя се дали вьзраждане да избера на изборите то всички други ги видяхме - ако нищо не свьршат и те поне и копейко да направиме милионер като останалите

58

Я па ти

преди 1 година

Обсъждан е, дядка. Но ти не си в схемата, затова не знаеш :)

57

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА БЕ мафиот

56

Вьзмутен

преди 1 година

Сьвсем честно незнам за кой да гласувам на предстоящите избориПп излязоха по зле и от - герб, дб, герб, са ясни, вьзраждане с някакви крайни вьзгледи то други май няма освен да дам глас за - дпс и соколаЩе е странно да дам глас за дпс като бьлгарин *** натам вьрвят нещата

55

пияница мистик

преди 1 година

Значи борят се срещу мафията, което е хубаво. Хубавото е, че щом се борят срещу нея, значи знаят какво точно е мафията и кои са в нея. Лошото е, че не ни го казват :))))

54

Вьзмутен

преди 1 година

Хубаво е, че скоро си тръгват - дано и цените спрът да растът

53

Анонимен

преди 1 година

айде друм всичките

52

Става притеснително

преди 1 година

Верно Американците ще ни направят една гражданска война, ако наистина има протест пред президенството. Радев горчиво ще съжелява, че се намеси в изборите! А иначе за дядо Еконтий, плати си поста, дрънка врели некипели, две думи на кръст едвам вързва, но почна от фалита на пощите, скоро ще фалира и конкурента Спиди и пратките ще станат 5 пъти по скъпо монополно. Къде е КЗК и др. върви че разбери. Купуваш си пост и действаш, на него май 500к му искаха, чрез дарение, дано ги е избил, че иначеее!!!

51

рибока

преди 1 година

О,току-шо съобщиха по нова тв,че имало насрочен протест пред президенството,май днес,за защита на демокрацията.Проблем ще е,че президентът има разпознаваемо лице сред избралите го,които в по-голямата си част са избрали и коалицията,но коалицията е с неясно лице,някак си замъглено в съзнанието на хората,а лицето на президента им бе като увеличителна лупа,за да видят тяхното по време на изборите.