187

Иван радоев

преди 1 година

Мошениците от ПП бяха легитимира и и овластени от него , да им бере гайлето

186

ЕЛЕМЕНТАРНО!

преди 1 година

В момента левите във Френския парламент внасят вот на недоверие срещу правителството на Макрон. В парламента им са общо 577 депутати. Левите имат 131. Ако този вот мине на 5 Юли, и бъде подкрепен от другите партии, значи ли това, че има нова коалиция във Франция? Мирославе, толкова сте елементарни, че не можем вече да ви търпим. Просто изчезнете. Твоята годеница я опипват по стълбите, а ти си траеш. Това сте вие. Б-е-з-п-р-и-н-ц-и-п-н-и П-р-о-д-а-ж-н-и-ц-и.

185

Анонимен

преди 1 година

В момента Радев е най- стабилния политик в страната, с най- висок рейтинг. Говори с всички прогресивно мислещи в страната. Има много достойни хора, и в ГЕРБ, и в ДПС, итн, БСП. вредно е хората да се противопоставят един друг. мошеницити и лъжците, к се заиграват с бъдещето на страната нямат място в политиката. Не бива да се позволи холивудските екшъни да ескалират.

184

Случаен минувач

преди 1 година

Радев едва сега си даде сметка какви хора е вкарал във властта. Един kypвар, който само знае да лъже, още един, стар ерген (защо ли е такъв), който само се кокори и също лъже, още някакви, които не знаят на кой свят са. Даде си сметка, че тези хора го злепоставят. Ама късно е, той беше човекът, който разбута цялата държава! През лятото на 2020 вдигна юмрук, наруши Конституцията. Според нея той няма право да взема страна, но го направи. Ами това е. Който сее ветрове - жъне бури!

183

F1

преди 1 година

Разбираемо , Пълен Провал се *** , кирчо вдигна държавнию аероплан щото имал проблеми с неговия. Ама и това не помогнало, останал само с гъзобарането. Момата като всяка недое-ана булка се сгоди за друг.

182

юмрукО

преди 1 година

Когато вдигаше юмруци, за да се качат на власт, беше прекрасен, сега, когато ги критикува /според мен основателно/ става Гербаджия... кофти е когато палачинката се обърне... и е нормално да те критикуват, когато управлението ти е копи-пейст с това на предишното, което си дал заявка да "изчегърташ"...

181

Анонимен

преди 1 година

Абе не е баш тъй ама карай да върви! То всеки дето вижда истината, че пепетата са мошеници, крадци и лъжци е или мафиот или е гербаджия или и двете. Време е за Възраждане!

180

Анонимен

преди 1 година

РАЗГЕЛЕ, УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ОТ ХАРВАРД РАЗКРИХА САКРАЛНАТА ТАЙНА, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО РЪКОВОДИ И ОСЪЩЕСТВЯВА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА СЪОТВЕТСТВИЕ С КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ, КОЕТО ОЗНАЧАВА В СЪОТВЕТСТВИЕ С ВОЛЯТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ЧЕ ВСЕКИ АКТ НЕ В СЪОТВЕТСТВИЕ С ТАЗИ ВОЛЯ Е НЕЗАКОНЕН !!!

179

Анонимен

преди 1 година

Румен Радев започнал да говори в един глас с ГЕРБ и ДПС .... Мутрошапкаря се ocpa тотално с измислените харвардци и сега се чуди как да се отърве от тях. Руското посолство и лично другаря Путин са много разочаровани от него.

178

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен На натовски генерал седнали да кроят клевети как бил руски шпионин... назначен от Решетников :)))

177

Анонимен

преди 1 година

"Мутри вън, вън, вън"... Както казваше другаря цар - Вервайте ми.

176

Анонимен

преди 1 година

Тия лсополанковци да се измитат вече, че направиха доста поразии. На всичкото отгоре се представиха много разгащени. Този любовен триъгълник между кирчо, Лена и Мирослав прилича на холивудска сапунена опера. Лена сложила пръстенчето на баба си и прави демонстрации, за заблуждение на масите. Пълен цирк. Да се измитат час по скоро.

175

хрт

преди 1 година

Това значи единствено, че сте прекалили с простотиите и некадърността! Сгъвайте цирка и по пътя!

174

Анонимен

преди 1 година

На натовски генерал седнали да кроят клевети как бил руски шпионин...всъвсем изперкахте.По-добре си измислете как са го подменили и това е двойника му.Може и да се върже някой.

173

Анонимен

преди 1 година

До 190:Срига с тези теории на конспирациите.Какъв руски агент бълнуваш?Имаш ли доказателства?Кога Радев се е изказвал в подкрепа на Русия?Никога.Спри да си измисляш.Радев ако е руски шпионин значи ти си рептил.

172

Анонимен

преди 1 година

За съжаление много млади и интелигентни хора почнаха да се интересуват от политика преди 5 години. И вярват, че БСП могат да са двигател на промяна и стожер на демокрацията. Очаква ги огромно разочарование.

171

Анонимен

преди 1 година

Не знам, защо някои се правят на изненадани? Радев е ясен от ден 1. Руски агент до мозъка на костите. Въпреки това, някои десни го припознаха с гузна съвест. Смешно е да се гледа от страни, жалко е за държавата.

170

решетников

преди 1 година

ами крайно време беше да влезе в час фигуранта

169

Ленчето

преди 1 година

Укротявам Кирчо със старп-он! Това му е любимото! Ако е уморен и непослушен го оправям с камшика!

168

Анонимен

преди 1 година

Питам аз, българската Люински Лена, може ли, хем да е във властта, хем да обслужва премиера? Американката поне, бе стажантка. Защо уволниха човека от НСО в парламента? Заради камерите, които ги уличават. Но пък се намери друго видео. Позор.