70

Трънче

преди 1 година

Какво прави още тази ,,карикатура" в парламента?!

69

Анонимен

преди 1 година

както се бяха наредили оня ден пред парламента трите партийки, що не вземат да се явят на избори заедно, едва ли ще минат 4те процента......

68

Анонимен

преди 1 година

Тоя е пълен м,иш-ок !

67

Камен

преди 1 година

Бате,искаш ли да дойда да ми оправиш вратовръзката?

66

Гражданин

преди 1 година

Оооооо, ама то е по-добре да останете на власт още няколко месеца и да досъсипете държавата. И тогава и последният глу.пак, който ви подкрепя да разбере, че не ставате и ни бутате в пропастта.

65

Анонимен

преди 1 година

Почти цялата държава иска да си ходите, вие се хвалите че ще се бетонирате и имате 1000 човека приятели и роднини да ви пазят пред НС. Вторник кой какъв ще да е стига да има очи и уши и да виждак как крадат нека отиде пред НС да не могат да говорят, че хората са зад тях, щот не са.

64

РЕАЛИСТ

преди 1 година

ами щом мислите че тези.1500. платени които ви подкрепят но незнаят как да го правят и викат оставка .та се наложи киро лъжата по диктофона да ги учи че трябва да викат победа в место оставка. ходете на избори и докожете че сте обичани спечелете ги и управляваите.а не да купувате готови депутати от слави.и да драпате с зъби и нокти за да останети и да заробите държавата с вашето не крадене а направо ограбване.

63

Popо

преди 1 година

Хайде да си ходите с добро в сряда!

62

Анонимен

преди 1 година

Стабилно управление ще има когато се изметат разни партиики като ПП,ИТН,ДБ,БСП.Народа вижда,че не стават за управление на тази държава.Само с приказки и обещания за светло бъдеще докато те си напълнят гушите не става.Абе депутати влезте в един супермаркет и вижте за какви цени става дума.Цените ни по високи от повечето държави в ЕС,качеството най-ниско,заплатите ни мизерни.

61

Изтъркахте се ПП!

преди 1 година

Стига вече с тази мафия - който не е с мафияните на Прокопиев ПП веднага се обявява за мафиян ! Засрамете се малко !

60

Сега

преди 1 година

Няма такива моето момче .Политиката е *** дума и там се играе мръсно .Така че дерзайте

59

Сатир

преди 1 година

Митев, оправи си връзката, оправи си математиката, оправи си словоблудството. Просто отиди на основен ремонт. След време може да ставаш за нещо, даже някой може да те напазарува.

58

БЪЛГАРКА

преди 1 година

НА ТОЯ ПРОДАЖЕН НАТЕГАЧКЕЛЕШ ВСЕ ВЪЗРАЖДАНЕ И КОСТАДИНОВ МУ ПРЕЧАТ, ЯВНО МНОГО ГИ Е СТРАХ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ, ЗАЩОТО ВИЖДАТ, ЧЕ НАРОДА ОТДАВНА НЕ ИМ ВЯРВА А ДОВЕРИЕТО КЪМ ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ МИСЛЕЩА ЗА БЪЛГАРИЯ РАСТЕ, НЕ С ДНИ, А С ЧАСОВЕ !!!

57

ха ха

преди 1 година

И как по-точно ви консолидираха моето момче? Ако загубата на мнозинство я наричате консолидация се плаша да попитам как ще се борите с инфлацията или как ще осигурите газ през зимата.....

56

Анонимен

преди 1 година

Важното е че Възраждане са предупредени от нормалномислещите хора в България че ако продължават да прекаляват ще има кютек .

55

Анонимен

преди 1 година

57 Първо смачкайте мафията, която е пробила сред вас и ви плати преврата преди година.

54

Анонимен

преди 1 година

Проскубано петле, което скача и хваща вратовръзките на депутатите...Колко още гафове, за да ви изритаме от властта са нужни?

53

Анонимен

преди 1 година

Митев,храни се бе,младеж.Три пъти се нанасяш в Буци Будата.

52

Анонимен

преди 1 година

Из мам ни ци! Дамаджаната уволни всички кадърни ръководители в МВР и сега вика, че е провел реформа! Черепа управлява, а тия депутатчета, детската градина, да отидат да поработят 20-30 години, да придобият реален опит и тогава, като искат, да управляват! Ама 20-30 годишни студентчета, във времена на война и чума, да управляват една 1300 годишна държава айде няма нужда!

51

Morski

преди 1 година

До "Съвет" - ника! Ти намирисваш на фашиокомунизъм с твоите предложения! Sorry СССР отдавна Умре и нЕма кои да ви подари пак властта освен тъпоъгълници гласували за ПиПита, БиСиПи-та и ДеБъли! Но гледайки изтрезняването на много българи, мисля че сте свършили!