293

Минаващ

преди 1 година

Киро лъжеца ще ни продаде на РСМ!

292

66

преди 1 година

Човекът сее корупция и поквара.

291

Анонимен

преди 1 година

Кокоро ще тегли нов заем,за да си пазаруват депутати,ще го плащат децата на *** които ще ходят на протест да ги подкрепят,същите *** ще ревнат, че инфлацията е огромна ,но Киро не бил виновен,но на въпросът защо тогава в ЕС инфлацията е 2 пъти по-малка вдигат неадекватно рамене.

290

Бай Танас

преди 1 година

Никой да не ходи да гласува да видим какво ще стане

289

Сатир

преди 1 година

Кире, радвай се че не си леко уважен!!!!

288

Ъъъъъъ

преди 1 година

Следващият път да го "обидят" като хората, че да не се чувства пренебрегнат.

287

Анонимен

преди 1 година

Киро иска само да инкасира, без да поема задължения. Или с други думи: той да пие, електората да плаща. Така се нареди в редичката на низвергнатите. Не е построил и една къщичка за птички.

286

Анонимен

преди 1 година

Кое му е интелигентното на Киро не мога да разбера, нито може да говори нито да разсъждава.. Дори Асен измамника изглежда като гений до киро.. Но да махнем интелегентостта какво направи за излизане от кризата??? Една реформа да са направили? Хайде нежните влюбени в тръпчинките на киро да се напънат..

285

Анонимен

преди 1 година

Киро и подмяната се доказаха като завършени неможачи в справянето си с кризи! За мен те са минало! За съжаление все още има доста изнежени и деформирани, които да ги харесват, но аз и всички мой познати (без да преувеличава) не можем да търпим потресаващата липса на компетентност, която демонстрират!

284

Продължаваме промяна

преди 1 година

Първа политическа сила !Другите са миманс...а и няма да ги има !

283

Страстен фен на П П

преди 1 година

КИРИЛ ПЕТКОВ ! МАЧКАЙ МОЕТО МОМЧЕ !С ТЕБ СМЕ ! МНОГО !

282

Никой

преди 1 година

И тогава кире могат да ти повярват и да остане правителството

281

Никой

преди 1 година

Не да реве че е обиден и дрън дрън ми да свали горивата да им даде един таван и повече нагоре да не може,да свали цената на тока на храните,да дигнат заплатите и тия маке.а да ни приемат условията не ние да търсим решение...Решението е от (ония) да приемат нашите изисквания защото докато БЪЛГАРИТЕ ТАМ ГИ ВОДЯТ ДРУГИ, няма да има друг начин и няма влизане във ес на ония

280

Боби

преди 1 година

Г-н Петков това мнозинство както го наричаш е троха. На времето СДС събра 2 милиона на орлов мост и всички крещяха: силни сме, много сме, ама къде сте? Така че се замисли. Ако не овладеете цените, ако тия вътре не ви свалят ще го направи народа. Той се интересува дали има хляб и мляко. Кой колко е крал народа не го интересува, и тия индексации са вече изядени от инфлацията до като вие се кандърдисвате.

279

Ти да видиш!

преди 1 година

По делата ще ги познаеш!Това е което ПП започна и има повече резултати от популистка С.Трифонов-изчегъртване.Спец.Правосъдие,митници,незаконни строежи и придобити жилища и имоти,пътища и копиране и продаване на гласове и други ценности.За това ревете и скачайте турски фашкии и еничерски такива с глазура от ДС-мафия.ФАКТ!

278

Joko

преди 1 година

Киррр'О , ти си един махленски страхливец... кажи си мнението за РСМ, не се крий зад пешовете на нареденото събрания. Само ти не излезе открито да кажеш как трябва д се действа...

277

Анонимен

преди 1 година

Това нещо трябва да бъде размазано като хлебибарка.

276

На тези,

преди 1 година

Дето излизат да подкрепят Кирил Петков просто им харесва да ги лъжат. На всички политици им харесва да лъжат, за да се харесат, но Кирил надмина и себе си по този показател. Даже сам си вярва, че работи за промяна. В Библията е написано: "По делата им ще ги познаете", а Учителя е казал: "Лъжата е началото на всички грехове." Събудете се, скъпи сънародници и спрете да вярвате на такива хора! Трябва да им простим и да продължим напред. Истината и Любовта към ближния над всичко! Бог да е с нас!

275

Слави Номер1

преди 1 година

Щастлива съм, че има толкова достойни, честни и принципни хора в България като Слави Трифонов - Силата е в Истината!!

274

Оставка, Киро!

преди 1 година

Заминавай, Гриндер!