37

Анонимен

преди 1 година

Както някой по-долу е писал, в момента 1% от хората ограбват останалите 99%. Тези поскъпвания не водят до вдигане на доходите и качеството на живот, а до свръхпечалби на големите дружества в енергетиката, суровините и др. А зад тези дружества стои световният елит.

36

MONAD

преди 1 година

Естествено, че води до корупция. Понеже политиците изискват, одобряват и след това се възползват от новонапечатаните пари. След това по тяхно усмотрение, тези пари се раздават като стимули, или като кредити на корпорации и бизнеса, където точно условията за корупционни практики е най силно.Когато политиците разпределят пари.

35

Анонимен

преди 1 година

САМО за 14г втора финансова криза.Откъде дойде? Имахме една настинка и света се оака целия и заключихме здрави хора по домовете. Това докара ли кризата? Не! Но това беше използвано като предтекст едни хора да напечатат трилиони долари и трилиони евра. Моментално разни "мега умове", които обясняваха как това че инфлираме валутата няма да доведе до инфлация на валутата щото "ако имаш високо потребление можеш да принтираш кинти безкрайно и няма да има инфлация" д**** невероятно но грешаха!

34

MONAD

преди 1 година

Тази фискална политика която запада прегърна последните 30 години, на абсурдно харчене, постоянно печатане на пари и захранване на бизнеса с евтини кредити, стимулира спекулации, корупция и огромна инфлация която рано или късно идва за да занули системата.ЕЦБ и Федералния резерв, заедно с централните банки са отговорни за срива на монетарната система и икономиката. Държави като Русия и Китай превантивно напуснаха кораба, а Русия реши да вземе Украйна така или иначе. Сега разбирате ли ?

33

77

преди 1 година

Да вкарам слона в стъкларския магазин на апологетите да влизаме в ЕЗ. worldgovernmentbonds/С БГ левчето облигационните пазари се финансираме при НАЙ-НИСКИ лихви. По-евтино взимаме заеми дори от Германия, която е своеобразен банчмарк.

32

Анонимен

преди 1 година

Пада им се! С тези санкции, които наложиха на редица държави, се целеше хуманитарна криза и страдания на народите, но се оказа, че не е фатално и сега се връща като бумеранг към самите санкциониращи.

31

Анонимен

преди 1 година

ХАЙДЕ БРЮЮКСЕЛ, СВАЛЯЙ МАСКАТА НА ЛИЦЕМЕРИЕТО И РАЗВЪРТИ РОТАТИВКИТЕ ЗА ПЕЧАТАНЕ НА ЛЪСКАВИ ХАРТИЙКИ БЕЗ СТОЙНОСТ ЗА ДА ЗАЩИТИШ КАПИТАЛА!!!

30

Истината

преди 1 година

А ние ***.отите се натискаме за еврозоната...Да гарантираме дълговете на Гърция и Италия....

29

да

преди 1 година

започна разграждането на европейския съюз - планът на путин набира скорост!

28

Анонимен

преди 1 година

Ако знаете само какво се задава, ахахах

27

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане каквото и да е то!

26

Анонимен

преди 1 година

Какъв е смисъла на ЕС ако периферните държави като Бг, трябва да изнасят населението си да работи в Метрополията за да могат старците им да получават некой и друг лев за да преживеят. Тоя модел означава едно - край на държавата България...

25

Анонимен

преди 1 година

Китай чака ли на тези анализи?Не!Работят хората произвеждат за цял свят.Това е начинът!Труд и износ.Колкото повече стоки търси светът,произведени от една страна,толкова по-добре е тя.

24

Четете ли?

преди 1 година

Пазарният срив разкрива разделенията в Европа.

23

Анонимен

преди 1 година

Тумора сащ трябва да бъде изолиран ,там вече са масово наркомани и *** !Да им пожелаем бърза смърт нанесена с ядрено оръжие ! Просто сащ е съставен от престъпници които са изгонени от европа ! СМЪРТ ЗА АМЕРИКА СМЪРТ

22

Бай Илийчо

преди 1 година

Кой дживее на селу от глад няаа дъ умре ! Мислете му гражданята !

21

а иначе в Украйна

преди 1 година

Русия загуби ли вече. Украинската армия влезе ли в Москва? Русия рухна ли? Сигурно Русия отдавна вече е загубила, няма смисъл да се занимаваме повече с това.

20

Анонимен

преди 1 година

Вижте какви са им дълговете на т.н г7, вижте от къде ги взимат...просто малък пример наште хартиени самолети за 3млрд платени предварително, хубаво е да си имаш колонии и отзивчиви а боригени

19

Анонимен

преди 1 година

Кризата от 2008 не е минавала. Вземали са дългове за да не правят реформи а по късно са лъгали за реалната инфлация . Тази криза ще завърши чак след като се разпадне ЕС . ЕС е част от проблема.

18

финансово Boss

преди 1 година

Истината е че действително Драги не направи НИЩО , освен да продължи да печата пари, но думите му звучаха "модерно",. Няма как 10 години да продължават да повтарят същите думи без да правят каквито и да е стъпки , па било и в грешната посока. Балтията която ще дойде ще е МНОГО по-голяма от 2008-2010та , защото тогава Испания плащаше лихви върху 50% дълг , който сега ще е върху 110%. Като вече никой не им ще облигациите