8

Анонимен

преди 1 година

До 8 Абе бразилска история е. Близнаци са, ама от различни майки и различни бащи.

7

Анонимен

преди 1 година

До 4 Иванов Жестоко е, но заради болно дете, родителите се лишават от две здрави деца. А болното си остава болно.

6

Анонимен

преди 1 година

Еми крайно време е "майката" и "бащата" да бъдат:1. Принудително стерилизирани - при отказ, 20 години затвор.2. Лишени от всякакви помощи, социални, заеми и прочие - и без това държавата трябва да издържа 20те им деца.3. Абсолютна забрана за лекарска и долекарска помощ и на двамата. Няма никаква полза за обществото от съществуването им следователно усилия за него не бива да се полагат.

5

Анонимен

преди 1 година

Тъй е в ромските села

4

Иванов

преди 1 година

До МайкаА ако бяха болни какво? Щом създаваш дете, си длъжен да се грижиш за него!!! Още повече ако е и болно. Пълно е с болни деца, чиито майки не са ходили на изследвания и прегледи по време на бременността. Разбира се, грижите са отговорност и на бащата.

3

Майка

преди 1 година

Каква е тази майка, която зарязва 2 здрави деца??? Това е безобразие и срамота! :( Моето дете се с увреждане и от бебе сме по болници и по лекари, но за миг не съм си помислила, че мога да я оставя, та тя е светлината на живота ми. Аз имам редкия късмет да отглеждат болното си дете заедно с баща му, но дори и да не беше с нас ...Дори не мога да го помисля това. Жалко за дечицата :(

2

Анонимен

преди 1 година

Това не е единичен случай.Ето ви друг такъв.Майка изоставя близначета на около годинка при биологичния им баща.Бащата намира адреса ,на който майката се е преместила да живее с нов мъж и оставя двете деца и багажа им пред блока и си отива.След сигнал до 112 от съседи децата,уплашени и ревящи се извозват от БМП до болница,придружени от полиция.Деиствието се развива късно през нощта.

1

Сър Джеймс

преди 1 година

радевисти сър! Забавляват се!!!