7

Анонимен

преди 1 година

тия що са с маски?

6

Анонимен

преди 1 година

МОН трябва да бъде закрито. Това е единственият начин България да се отърве от посредствеността там. Закрива се и се открива ново - на Просвещението,с малко чиновници,назначени чрез прозрачен конкурс, а за да бъдат допуснати до него,да има задължително изискване да са работили скоро поне 15 години в училище/детска градина/университет.Що за *** трябва да си,че да не си огледаш формулите? Ако учител или директор сгафи така,ще го разкостят.Но за МОН-ьовите калинки няма да има последствия.

5

Анонимен

преди 1 година

Хайде, връщайте разградската фъфла!

4

Анонимен

преди 1 година

Този сайт малко се бави с новините, та да ви информирам: на десетокласниците са им дали сгрешени формули на изпита! ...Мисля, че всички сме съгласни, че МОН има спешна нужда да се образова!

3

Анонимен

преди 1 година

Е сега беше моментът връзкарите като знак на матурата си да пишат "Слава на Украйна". Никой няма да посмее да им анулира матурата, а и проверяващите няма да се взират в цифрички и буквички да търсят специалните знаци, за да знаят кого да оценят със 100 точки. Чиста работа!

2

Анонимен

преди 1 година

До Тъпaнар Хахахаха :))) Прав си! Ако има руски формули веднага трябва да се премахнат, за да не покварят крехката детска психика! :)))))

1

Тъпанар

преди 1 година

Тия от МОН да вземат да проверят, дали някоя от необходимите за задачите формули, не е измислена от някой расист да речем, че веднага ще се надигне вой.