22

Анонимен

преди 1 година

do 23 уефа забрани да се играят международни мачове на националния докато не бъдат отстранени проблемите а едвали и ще ги отстранят за месец

21

Алооо

преди 1 година

Само ЛЕВСКИ бе, прасета, тирета или там как се наричате, припознавачи, смешници. Дано да е на националния стадион да видите как ще се пръсне по шевовете...

20

hahaha

преди 1 година

До до 19За кое съм злобен, бе, ***? Че ти казвам истината ли? Че кой оспорва 20-те милиона фена на Левски по целия свят? Милиарди бъдете, пожелавам ви. Ама не ме разсмивай. Много ви се иска с игра да сте спечелили, ама не сте. В мача без значение Лудогорец ви подсказа за подаръка, ама вие сте нагли и безочливи и дори не им благодарите. Купата стига за поддържането на фенската . Брозновите медали Киро прецени, че ще са ви вповече. Защо не ги взехте като сте толкова силни?

19

до 19

преди 1 година

Ама че злобно човече... Лудогорец от няколко години е нищо.

18

до 19

преди 1 година

Това не променя факта, че милиони обичат Левски, беден злобен бачкаторе. Защо си беден ли? Защото си злобен. Защо си бачкатор ли? Защото си пpocт. Мерси.

17

hahaha

преди 1 година

До Анонимен16, кого сте надиграли? Толкова време я сънувахте тази купа, че в бляновете си дори не усетихте как Киро гела ви подари купата. Подари ви я, не защото е много добър човек или защото много обича Левски. Просто бизнес. Човекът държи правата, ако няма никаква интрига, интересът ще падне съвсем. Затова тази купа всяка година я оставя, я за Левски, я за ЦСКА, я за Ботев, Берое, Славия, че да има малко интрижка и да се подклажта фенската любов, че да не вземе да загасне.

16

Димчо Беляков

преди 1 година

Поне Литекс ще мачка!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Левски е в уникална форма и 2 пъти надигра Лудогорец тотално. Вярвам, че ще стигнем до крайния успех, ако покажем добра игра. А и Герена ще се пръска по шевовете! София е синя. Само Левски!

14

Анонимен

преди 1 година

Всички варианти на жребия са тежки!

13

хм

преди 1 година

Тити ще си изплаче очите след този мач, завалийката.

12

Анонимен

преди 1 година

до 12 паок е с поне 5 класи и с много по голям бюджет от лефски!

11

Анонимен

преди 1 година

ПАОК са ни от категорията. Преодолими са. Нали искаме в групите. Рано или късно ще се падне по-стойностен отбор.

10

И С ВАС

преди 1 година

ТИРЕТО ЛИ КУПИХА МАЧА АНОНИМЕН?!!?. ВСЕ СЕ ДУЕТЕ КЪТ БИБИТКО И ПИШИТЕ ГЛУПОСТИ.

9

Кравитаковач

преди 1 година

Жребия е перфектен с оглед на това,че Лефски нямат лев.ПАОК ще ги изнасилят още в Подуяне.Феновете могат да отидат до Гърция да ядът и те бой от Маляките.Така де има два сигурни мача за залагане.

8

Футболен анализатор

преди 1 година

Всеки противник, който е в състояние да извади 11 души, достатъчно координирани, че да стоят на краката си, е практически непреодолим за нашите "бойци"!

7

Анонимен

преди 1 година

за Левски и Ласи Албания щеше да е тежък жребий, Сирака и *** купуваха пролетта мачове, сега ще се види със среден европейски отбор колко са слаби

6

11

преди 1 година

Ъм чи то който и да се падне все ша е тежък жребий.

5

Анонимен

преди 1 година

Като четеш заглавието, очакваш жребият да е натресъл нашите срещу отбор спечелил Купата на УЕФА или поне тазгодишен полуфиналист. А то...

4

виц

преди 1 година

Щом кипърски отбор е тежък жребий за Ботев да се саморазпусне Ботев...А Левски като играе със Солун ето ти пак българи с българи, ЦСКА също играят както каза албанеца с отбор от Западна България.

3

..

преди 1 година

мач с отбор от окръжен град на 300км от София.. и какво толкоЗ? няма гостуване в Бургас има в Солун при другите столипиновци (не пловдивските)