18

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е виновен, съсипа я тая италия

17

Анонимен

преди 1 година

Русия намалила енергийните доставки за Италия и нямало обяснение на какво се дължи това. Знаят добре къде са Драги и Улаф, а не знаят защо са намаляли енергийните доставки за Италия и Германия.

16

Анонимен

преди 1 година

Не само за Италия- СП сега работи на 1/3 от капацитета си. Компресорите са произведени от Ролс Ройс , но този отдел бе закупен от Сименс. Изпращат ги за ремонт в Монреал, обаче канадците налагат санкции и не ги връщат. Отгоре на всичко стана авария и голям пожар на находището Уренгой.

15

Ясно е!

преди 1 година

Намаляването на доставките е свързано и с увеличение на цената. Без значение дали Русия е намалила доставките или страната консуматор сама е решила да ги намали за да накаже Русия и мине на несъществуващи за сега реални "алтернативи". Тъй че Русия не я мислете. Мислете за канарчетата от ЕС дето ще опъват каиша! И Китай не ги мислете, - ще ви залеят със слънчеви панели да правите икономика с тях и да си греете бойлерите и жилищата зимата. А те ще ги произвеждат с руски горива.

14

Анонимен

преди 1 година

Супер. Европа да забрани достъп за всички руснаци и окупирани там държави. Време е отново да седят в изолация, където им е мястото. А ето че след 15г САЩ излязоха отново прави, като говореха да се намерят нови източници на газ. Сега дойде деня и Европа е неподготвена. Съответно ще плати цена за това , но ще го преживее.

13

Анонимен

преди 1 година

До (-_-) "Въпрос на време е да заменят всички западни чаркове." С кво бе? :))))

12

Анонимен123

преди 1 година

До номер 8 Кирил.. Верно, че така беше.. Русия първи им помогна на Италия с ковида. А ес им отказа тази помощ....Някой държави от ес, ще съжаляват че са обърнали гръб на Русия. Но ще е късно вече....

11

(-_-)

преди 1 година

Е как няма обяснение, пък казват кратко и ясно - трябва ремонт и понеже Сименс ги е б а в а ми за това. Въпрос на време е да заменят всички западни чаркове. Практически тази страна е единствената, която практически може да се нарече независима. Имат всичко необходимо.. А вие имате ли ?

10

Анонимен

преди 1 година

Ботуша е скъсан и ще се навидни с африканци, 30,40 процента ще е населението такова в а Европа до няколко години, форсират заплахи за война и грип, за да премахнат по възрастните, които не са им нужни вече в играта

9

италия

преди 1 година

забрави когато им се помагаше при ковита а сега след като изпращат оръжие и санкции нормално е да останат и без газ даже доста се забавиха да им нрътнат кранчето

8

Анонимен

преди 1 година

Това само е леко намигване към Драги и Шолц, които щели да ходят в края на седмицата в Киев. Подсещат ги , че зимата няма да изкарат без руски газ. А заради пожар в един от основните терминали за втечнен газ в щатите, рязко са се намалили доставките за Европа от няколко дни. Пораженията били сериозни и няколко месеца няма да има износ от там.

7

Анонимен

преди 1 година

Ама и тия жабари,толкова ли не могат да звъннат на Простьо Киро,па да вземе да ги уреди с оная ЙОФтината говедарска газ!!!

6

Кирил

преди 1 година

Италианците забравиха ковид епидемията! ЕС отказаха помощ на Италия!Руските военни със самолети екипирани и самолет с лекарства заминаха и се хвърлиха в ада за да спасяват заразените , жертвите бяха хиляди на ден! Същите тези италианци нямат памет и защитават украинските фашисти , нахвърляйки се като хиени срещу Русия! Това е престъпление!

5

В магазина

преди 1 година

- Имате ли газ? - Да! Ама само за гледане! :):)

4

Анонимен

преди 1 година

Чекай да почнат руснаците със санкциите... наесен.

3

свободен пазар е!

преди 1 година

Карайте "евтина" американска бе! (ако я има изобщо...)

2

Зима иде

преди 1 година

Русанците също се готвят :):)

1

на мотиката с двата

преди 1 година

От утре доставките за Гермаия стават на 40% - защото SIEMENS съвестно спазвал санкциите за тенхологични изделия. Става дума за турбинните нагнетатели за дигане на налягането в тръбопровода. Да видим сега кон боб яде ли? :) Днеска още една турбина била с изтекъл ремонтен цикъл.