23

Ането

преди 2 години

Бих ви препоръчала,преди да коментирате,да прочетете "Българчета"от Ангел Каралийчев.И него ли ще оплюете?.Разкази,като този,които трогват и вълнуват,са нужни на децата ни в това опорочено време.Хубав е разказът.децата трябва да си припомнят,че един родител се лишава от много неща в името на детето си,така че то на свой ред да се научи да дава и лишава от нещо в името на добра кауза.Да се научи на състрадание,да постъпва благородно,да бъде ЧОВЕК.Явно тези ценни качества са чужди и на вас!

22

един

преди 2 години

Бимбалов, ако се мислиш за интелигент си в голяма грешка. Образът ти е неприятен, затова си вземай куфарчето и върви в джендарските държави, подходящ си за там. А ние тук ще се радваме на малките човешки стъпки.

21

Анонимен

преди 2 години

А стига, бе! Бачков и Чехов! Май не сте чели Чехов! А Бачков надейте!

20

Анонимен

преди 2 години

Такива като Бимбалов ще горят книгите на клада. Демократ -фашисти!? Разказчето е по чеховски простичко и чисто. Съвършена история за добротата на малкия човек, пощаден от политическите безумства. Няма перверзии, няма самодиви и шантави метафори, няма жертви на тоталитаризм. Идеално за изпитване. Написано от учител за деца! Браво на МОН за добрия избор!

19

Анонимен

преди 2 години

Ее, Анисия, бива ли така! Да беше цитирала в статията репликата му от 5:26 минута на клипа "Не е толкова важно какво ни се случва в задното дворче" щеше да е много по-забавно в коментарите... Изпуснала си шанса за кликбайт статия! :)))

18

Анонимен

преди 2 години

За целенасоченото опростачване на нацията е прав. Но това, което не разбира е, че и самият той е продукт на това опростачване. И ето точно така изглежда крайният продукт на опростачването - ошашавен, хейтещ, мислеш си, че "важните неща" са единствено "насилието вкъщи, за различните хора, за расизма"... Опростачването цели точно това вътрешно объркване, което води и до по-лесното инсталиране на фалшиви каузи. Също така и обезсилва хората.

17

Анонимен

преди 2 години

Много чукчи писатели. Писателката Венета Райкова написа 10 книги. Преди имаше място за чукчите писатели да пишат в хартиените вестници. След изчезването на хартиените вестници за 1 лев, дойдоха хартиените книги за 10 лева. Те пак са тук - чукчите писатели на България. Всеки български гражданин трябва да казва: "Гордея се, че не съм прочел нито една книга на българските чукчи писатели!"

16

Старческата болест !

преди 2 години

От всякакъв текст може да се поучи Хомосапиенса !

15

Ти не ставаш за ни

преди 2 години

Хомосапиенса мисли и се получава от всичко . Ти явно си извънземен или мутирал папагал !

14

ЕнтелЕгенция

преди 2 години

Съжалявам, но не мога да приема сериозно човек, който си е завил станиолче на брадата, накичил се е с гривни и герданчета, а ако има някое татусче или пиърсинг - съвсем!

13

Анонимен

преди 2 години

А този "писател" кой е и какъв му е капацитета? Поредният самоиздал се драскач предполагам...

12

Анонимен

преди 2 години

Оставка на цялото министерство на образованието и всички превещи тези учебни програми. В света на технологиите карат децата на сила да пишат исторически книги и глупсоти ,които никъде няма да им трябват. Тези хора са вредни за нашите деца и бъдещето им. Неспособни са да вадят кадри. Приличат на Боби Михайлов ... бездарници

11

Анонимен

преди 2 години

Прав му път. Поредния Ялов ентелегент. На народа в качество на лидери и трябва интелигенция, но такава която въпреки ситуацията може да пали и води народа. А за жалост остана само такава, обидена че не разбрана от "неумния ни народ".А иначе е прав за обезценяване на думите, но освен разкази и 5мин по медии, си трябва още по голяма всеотдайност за истинско дело.А той щял да бяга.

10

Перниканец

преди 2 години

Прилича на реплика на герой от нискобюджетен приключенски фентъзи шорт филм

9

Анонимен

преди 2 години

От писател се очаква да може да се изкаже образно и да повлияе на аудиторията. А този повтаря една дума пет пъти в изречението. Да събира куфарите, едва ли ще липсва на някого. С хленчене и плюене по всичко не се представя книга.

8

Анонимен

преди 2 години

Трибуна се дава само на купени творци като този и Господинов. Нищо не се е променило от соца насам, или по-скоро демонокрацията постави под лупа алчността и безгръбначието им, усили ги до чудовищни размери. Напънал се да пунтира Бегбеде. Смех!

7

Анонимен

преди 2 години

За пръв път чувам и го виждам този !

6

Анонимен

преди 2 години

България ще излиза от ЕС и Нато.Нивото е потресаващо ниско.

5

11

преди 2 години

Да я напечата на еМека, белким да е полезен с нещо.

4

анонимен

преди 2 години

За матурата е прав