43

Дедо Поп

преди 1 година

Следващия път я дайте на Лиззоо или на някой от другите тюлени дето са известни единствено с това че са черрни . Маллоуммници.....

42

Zizi

преди 1 година

ЗАЩО Я ДАДОХА НА КАРДАШИ , НЕМОГАХА ЛИ ДА ИЗБЕРАТ НЯКОЯ С ПО - МАЛКО ДУПЕ

41

Анонимен

преди 1 година

Съсипала я била,ами рокля на 60 години ,отлежавала някъде я дават да я облече тази кака с размери в пъти по големи от роклята! После пък била виновна,като нямат акъл ,така ще е!

40

Анонимен

преди 1 година

Бургери, мляс-мляс

39

истината

преди 1 година

На свинче звънче.

38

Koko

преди 1 година

Ами с това грамадно ремарке е разпрала всичко. Не можеш набута слон в катерича хралупа.

37

Диана

преди 1 година

Бяло свиване на рамене; да заявят резолюция; професионалисти в костюмите; отправиха язвителни осъждения; слага по-голямата част от вината; отдадена на заем; чувстваме неудобно за каквото и да било... Като се абстрахираме от тъпата тема - сериозно ли някой одобри тази "статия"??? Повторения, пунктуационни грешки, откровени глупости, пуснати през някой автоматичен преводач. А не е толкова сложно - просто да се прочете веднъж преди да се натисне бутончето "публикувай".

36

Хълк

преди 1 година

Ми, три декара г.ъ.С какво очаквате да направи освен да съсипе тази така наречена холивудска икона. То пък, да ви чуруликам на ценностите на хАмерика - "иконична рокля" на една "емблематична к.у.р.в...." , която е съсипана от друга още по-емблематична грозила. Таа безмозъчна,напомпана арменка хич не мога да я понасям просто ми се повръща от нея особено като я видя отзад

35

паралелепипед

преди 1 година

До linker - Рубриката не е "Политика", "Здраве", "Спорт", "Войната в Украйна" и т.н., а е именувана точно за целта със заглавие "Свободно време". Тази рубрика я има и в The New York Times, Art & Pleasure ("Изкуство и Свободно време") и в съботно-неделния брой на вестника, който е дебел като Енциклопедията на Братя Данчови, всеки си избира рубриката и хвърля останалата част от вестника. Така че стига с тези байганьовски мурафети и капризи. Като не ви харесва рубриката, не я четете. ;)

34

Анонимен

преди 1 година

Ами аз не знам вие като и я дадохте на закачалка ли мислихте,че ще стои, много ясно,че щеше да се зяноса като я носи някой и сяда с нея на задните си части

33

Роберто

преди 1 година

Какъв е тоя *** и защо трябва да знаем за него? По изврстна ли е от държанката на Просто Киро?

32

linker

преди 1 година

Тая тъпанарщина е една от "новините" с най-много и най-описателен текст в dnes.bg. Важно събитие.

31

Каква драма!

преди 1 година

Страхотна статия със съдбоносна информация и безценни подробности, вече спя спокойно... Благодаря ви !

30

Анонимен

преди 1 година

Голяма дупара . Тясна рокля . Що е то?

29

Анонимен

преди 1 година

тоя дирник е за 6 местна палатка, не за роклята на Монро

28

Анонимен

преди 1 година

Нело, на "бялото свиване на рамене" му викаме бяла жилетка. Чети си глупотевините преди публикуване, много те моля.

27

гостенка

преди 1 година

една рокля да ми е част от историята??? И то такава рокля..., айде стига се превъзнасяли вече. ще си направите друга.

26

Анонимен

преди 1 година

Свалила много килограми не означава, че е станала като Мерилин. И аз свалих баят- от 110 станах 87 кг., сигурно вече съм с физиката на Кристиано или на Брус Уилис в най-добрите му години.

25

Мюмюн джаксан

преди 1 година

Ко няма да са скаса таз рокля ве...то таквоз гъзище кат на тая кардашиян можи да скаса и рокля *** жилязу то бива си прос и *** ама таз е напрау изван патя. Пудражание за стил била таз.......друг път. Бетер *** нашти дибели ромки тука вав махалата е туй нидоразумение.

24

Анонимен

преди 1 година

ох добре, ще го преместя