17

123

преди 2 години

Най добре оставете чистачките да управляват, сигурен съм, че ще се справят по добре от вас.

16

Иванова

преди 2 години

Много мънкане падна от този господин! Прецеждаше си думите, говореше половинчато! Сякаш иска да каже нещо, но го е ***. Подбираше думите! Човек, когато е искрен говори като картечница, а не с паузи между думите!

15

Анонимен

преди 2 години

Твърди че му прдлагали 1млн.евро, но той отказал, възниква въпроса, колко са му дали сега, за да. приеме? Колко, 2,3..? Колко Жоре?

14

До 11

преди 2 години

Май не си им гледал пресконференцията вчера на тези хора.Или пък просто заработваш във форума, за койъо ти плати.

13

Анонимен

преди 2 години

Дългия си мислеше, че ще събере някакви хора и ще ги командва на каишка. А те ще мълчат и изпълняват. По модела на доган. Объркаха му се сметките.

12

Анонимен

преди 2 години

Хаха герб и дпс трроловете във форума имаъ нови задачи...да защитават Слави. Хаха...

11

Анонимен

преди 2 години

Другарю Георгиев , не сте ли в коалиция с тези ,при които" има грешно виждане как се управлява министерство "?! Защо сега го тръбите , излагайки се ,май някой друг има грешно виждане как се участва в коалиция! Всъщност виждането идва от едни сараи ...

10

Анонимен

преди 2 години

Дългият патриот му рухна кулата от карти.Какъо всички гръмогласни патриоти в България и той е просто една мутра. Хледа лошо, ховори агресивно, муслейки си че това е неверояъното достойно поведение. Обикновена поддлога на мутрите.

9

анонимем

преди 2 години

Предатели. Тези посредствени личности искат да управляват т.е. да гушкат.

8

Анонимен

преди 2 години

Георгиев беше от МГЕРБ. Един път предател е предател за цял живот.

7

Майора

преди 2 години

Георгиев тогава защо стана депутат и защо предаваш интересите на тия , които те избраха! И докога ще подкрепяте хора вземащи само заеми , при двуцифрена инфлация и високи цени , без грам управленски опит , мислейки че държавата им е фирмата и вместо промяна правят подмяна?

6

САМОЛЕТА В ШУМЕН..

преди 2 години

Май докарал милионите за купуването на депутати от ***....

5

Шуробаджанака

преди 2 години

Да, в България е илюзия че може да се управлява без раздаване на постове и пари под масата ... :-( Слачовите го разбраха накрая на свой гръб...

4

Анонимен

преди 2 години

Откри се сезона за депутатско наддаване. Сега да видим колко ще се стигне цената на депутатското гласче, Кирчо и Кокорчо обикаляха с оферта от 1мил. лв. на глас обаче явно мизата се е дигнала на 1мил. евро. Ето за това драпат да влязат в парламента. Най-позорната част от нацията - народните " избранници".

3

Анонимен

преди 2 години

Егаси малките главички с малки мечтички, едни комисионни ли управляват тая държава?! Много сме слаби!

2

Аз промяната

преди 2 години

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПРЕДАТЕЛИТЕ И ТЕХНИТЕ ОТВРАЩАВАЩИ ЛЪЖИ САМО ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКО СТРАХ ИЗЛЭЧВАТ ТЕЗИ ТОВА ЛИ СА ПОЧТЕНИТЕ БЪЛГАРИ ТУК ПОЗОР ГНУС ПОЗОР ОСТАВКА НЕЗАБАВНА ИЗБОРИ НЕЗАБАВНИ

1

Чудя се

преди 2 години

Всички продали се за пари ли ще ни изредите да ни пьлнят главите с глупости