10

Християна

преди 1 година

Крайно време е и Израел и ЕС и ООН да разберат че ислямският тероризъм е най-голямото зло и всички ислямски дисктаторски режими вършат същите дяволски престъпни дела като корумпираните нацисти-терористи,лъжци,клеветници,крадци и убийци а комунистите противозаконно узаконяват финансират и въоръжават престъпните ислямски групи,защото са същите нечестиви корумпирани врагове на Бога и престъпници срещу истината и човечеството като тях.А праведните хора (евреи и християни) са основната им мишена!

9

Българщина

преди 1 година

Който и да нарани израелците, няма да му се размине. Дългата ръка на Израел ще ги стигне, независимо къде се намират."Ето това е държава, която е отговорна за гражданите си. Историята показва, че не само говори, а и го прави.

8

Истина

преди 1 година

Всеки диктаторски режим като нацистки, комунистически,ислямски са опасни за Божиите праведни като евреи и християни, защото диктаторските режими са корумпиран и агресорски, те погазват не само човешките права и свободи, но така и международното право, но и Божият морален закон и няма да се спрат пред нищо за да ограбят заколят и погубят невинни за да заграбят повече и повече. затова и не трябва да им се вярва,а да се бяга надалеч от диктатурите т.к.там дори съдилища са противозаконно зависими

7

Правда

преди 1 година

Ислямските терористи и свързаните с тх медии и политици са толкова нагли не само да тероризират. изколват,ограбват, отвличат изнасилват,клеветят, убиват и др дяволски дела срещу невинни хора като християни и евреи, но и дд ги клеветят лъжливо и приписват с измама своите зли дела на евреите и то преди всяко разследване и без никакви доказателства ислямистите лъжат дори и в ООН клеветейки Израел в окупация,терор,апартейд които те вършат срешу Израел! Както АлДжезира измамиха за убита журналистка

6

Анонимен

преди 1 година

А ние кога ще започнем да задържаме и съди терористите от третия свят, т. е. ит ФАШ?!?

5

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Абсолютно театро! Кои са ОС-МАНЦИТЕ? Евреи ! Така наречените "турци" налагат понятието "турчин" като начин да разширят по втория начин империята си. ащо го правят?.Защото правят некадърен опит да се причислят към семейството на Траките,но поради отвратителната еврейска фонетика не са могли да произнасят думата добре. Атентати в Истанбул? И кой ще ги извърши? Ей,както гарван гарвани око не вади,така и евреин евреину зъб не кърти. Стига вече лъжи. Турците са роми,тоест евреи. На Авраам у rъ.зо!

4

Така трябва да бъде

преди 1 година

ситуацията за руските нацисти в България.

3

Щирлиц

преди 1 година

Ами....добре.

2

Анонимен

преди 1 година

Ей за това тая война трябва да спре. Защото тя има последици по целия свят. Ние живеем в свят като скачени съдове.

1

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно. Нали ви набучиха по 4 бустера. Това е доататъчно.