20

Крайно време

преди 1 година

безмозъчното "човечество" да се самозатрие , то освен алчност, простотия и пороци друго няма

19

до Велмезов

преди 1 година

Отивай си при бандюгите.

18

Диамант Дейвид

преди 1 година

Не бе, китайците ще ви питат колко нюкове да си направят и ще чакат разрешение . Всеки си плете кошницата и не пита никой. Единствено тъпоглавите се озъртат и чакат разрешение от господаря си, който и да е той.

17

Боряна

преди 1 година

Русия и САЩ имали по 2000-3000 ядрени бойни глави. Чета оня ден, че вероятно Ким Чен имал една и видиш ли, САЩ се били сковали от страх. Колко *** народ....

16

По същество

преди 1 година

Русия реално има към 10к ядрени глави, САЩ към 8к. Тия официалните данни са за пред медиите.

15

Анонимен

преди 1 година

В ядрените технологии Русия са номер едно с десетилетия пред останалите. В близко бъдеще Китай ще създаде втория по големина ядрен арсенал след руския. За да произвеждаш високообогатен Уран ти трябват центрофуги и цели електроцентрали които да ги задвижват. От тази година САЩ постепенно ще започне да затваря атомните централи поради липса на гориво и е възможно да минат на режим на тока. С такъв режим не можеш да си позволиш да захранваш стотици хиляди центрофуги. Те дори не могат да ги правят.

14

Анонимен

преди 1 година

17 не са. Годишно стрелят по няколко, примерно от полигонс в Плесецк. И уцелват.Обаче натовските определено са плачевно състояние. Тридента предпоследният път не можа да се изстреля. А уж го правиха тогава да сплашват, голям срам браха ингилизите и янките и го покриха набързо. Че и ти си някъде там.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ако изобщо имаше някакво понятие от наука, техника, технология, химия и физика щеше да знаеш че Русия е държавата която може да произвежда най-много ядрено оръжие защото има мощностите за обогатяване на Уран. САЩ нямат от много години такива мощности и дори тогава когато ги имаха бяха много по лоши и енергоемки от руските. В момента САЩ не са в състояние да си произвеждат дори горивото за атомните централи и го внасят от Русия , а какво остава за високообогатен уран за ядр. оръжие

12

Анонимен

преди 1 година

А колко от тези 6 000 дето ги имат руснаците не са ръждясали или да вземат да падат на тяхна територия .

11

Грозната истина

преди 1 година

Тия съсипаха години на ръзоръжаване. През 90те света имаше надежда, че тая лудост с въоражаването ще спре. Вече няма политици, сега на власт навсякъде са хора без мислене и без визия за бъдещето.

10

Анонимен

преди 1 година

А пА нашиО цар дойде за 800дни да нареже ракетите СС23, да даде за скрап над 150 Микоян-Гуревич оти не отговаряли на натовските стандарти!!! Ми те и полските МиГ не отговарят ама не си го нарязаха, ами си ги ремонтират и летят, царо потопи и последната ни подводница, спря казармата о унищожи армията. Баце купи чертежи за 2.3млрд$. Обаче имаме жива сила- докато златотърсачките ни разсейват чуждите армии с гюбеците на славуца, ще пуснем сръчните ромеи да си берат желязо от танковете на врагО.

9

до 6

преди 1 година

според теб от другата страна с 5 пъти по голям бюджет и млади и умни хора, които емигрират от цял свят нямат такива неща?;)

8

Лепкай ракетите

преди 1 година

Натискайте копчето, че дължа 3 млн на банките и ме тормозят постоянно...

7

Анонимен

преди 1 година

Баба Ванга го каза още през 1984 г. в едно интервю за БТ единствената телевизия по онова време. Жената каза. Европа ке изчезне българите да се държат с Русия. Като гледам българите не се държат с Русия те вече се имат за евро гейци. Това означава само едно. Ке изчезнат.

6

чичко милиционер

преди 1 година

До Предложение няма как да стане, нали не искаш да прецакаме велика сръбия, балканската федерация на султана срещу нато

5

Анонимен

преди 1 година

Големите вoгнa ги снесе най-напред Хамерика на Обама, Хилъри и Со рос! По-късно чак и другите взеха да пускат кафяво на г a щ и тe...

4

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен3 по всичко личи, че англичаните все още си играят най добре картите в европа

3

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен2 ше дойде време и ти ше питаш що никой не е солидарен. но тогава за тебе вече ше има само секас и сръбска музика. инж. балкански квото си направи, цело село не може да му направи

2

Анонимен

преди 1 година

Франция и Германия,изобщомЕС ще е слуга на Русия в 21 век.Не случайно Англия си обра крушите от ЕС.

1

Анонимен

преди 1 година

Нарастват и доставките на газ от Русия за Франция, въпреки споразумението на ЕС за намялене зависимоста от Руската газ коментира британското издание Daily Express. А ние продължаваме да сме солидарни и да ни го набиват яко.