40

Анонимен

преди 1 година

Фирмите за строеж на пътища са най-големите крадци създадени от Тиквата през новия век с цел ограбване на народа

39

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТака е, всяка дупка на пътя е златна цицка. не се прави пътя на ново ,като на запад за да се кърпи и краде по него всяка година. Новия път стува 100%, но се дават 50% вскака година за кръпки на малки златни дупки

38

проект

преди 1 година

Ето план за справяне. Пуска се проект.плаща се 1 /3 от него, като се вземе най-добрата оферта, поне от 3 изпълнителя. После се търсят 30 фирми , който да направят тестове на изпълнението на проекта и се избира една от тях на случаен принци, после от другите 29 се взима друга да направи пак тест на случаен принцип.. ако има разлика в тест на двете се взима 3та фирма за тест. Когато всичко е наред, се плаща проекта на 100%

37

айдуци

преди 1 година

Всеки иска да краде и като няма вече какво, става проблем. Цяла държава айдуци. Всичко се прави с конкуренция за да е добре.

36

Анонимен

преди 1 година

Интересно как при Борисов имаше пари за всичко. Строяха се пътища и магистрали, строяха се спортни зали и стадиони. Повишаваха се пенсии и заплати, а цените бяха ниски и поносими за всички. Вече една година една лъжица асфалт не е сложена и една тухла не е подместена. През тази година говориха за някакви откраднати милиони и то без никакви доказателства. Накрая се оказа че Кирчо и Кокорчо крадат като за световно, направо милиарди. Честито другари - чалгари.

35

Ама

преди 1 година

Нали имаше план за справяне с всичко. Ние като данъкоплатци искаме да има поддържани пътища, а кой колко е откраднал и дали има корупция го решава МВР/Прокуратура и Съд или поне на тях трябва да разчитаме за това. Но това което се случва с пътищата е трагично направо.

34

И плашат

преди 1 година

Вместо пари за котарашките фирми трябва яко разследване.

33

Факт

преди 1 година

Точно като по времето на тройната коалиция БСП-НДСВ-ДПС. За четири години успяха да направят един търг за няколко километра магистрала, но после го разтуриха. Един линеен метър не построиха. Само няколко чешми по селата за "демонстрационни проекти". И сегашните са от същото котило.

32

Пич

преди 1 година

Воят на мафията е музика за моите уши! Ужасната мисъл, че май повече няма да могат да крадат, като червей прояжда мозъците им. Та затова всички са в паника и истерия.

31

Анонимен

преди 1 година

Краде се и в момента. Украинците защо настаниха в 4 звестни хотели? И държавата ни плащаше скъпите нощувки в хотелите на "наще хора" ? При Бойко пътищата ги ползваме цялото население на България. Сега мисля новите са по-зле.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 - И сега пак се краде, но пък за сметка на това нищо не се строи. Новите са на думи топ на дела дроп.

29

СССР

преди 1 година

Троляците на тиквата се гърчат яко ,пак са взели по 20 лв да тролят *** ГЕРБЕРСКИ.

28

Анонимен

преди 1 година

До всички подкрепящи Боко. Вие като искате да ви крадат, аз не искам. Знаете ли защо се напъваха да "строят"? Защото до 60% от парите се крадяха. Има хора запознати хора, информация в нета - вижте. И как се строеше - абсурдно бавно, рекордно скъпо и страшно некачествено. И такива договори, че след 2 години да трябва ремонт пак платен с нашите пари. Всичко се правеше само и единствено с цел да се открадне.

27

Анонимен

преди 1 година

По тиквените магистрали вече никнат тикви из траповете, като герани са ямите вече.

26

СССР

преди 1 година

Анонимник къде са парите от Хемус ,какво са признали че Борисов не е откраднал нищо ,твоите чекмеджета ли са препълнени с Евро.

25

Сата НАТО

преди 1 година

Миналата година Борисов заяви, че е платил 2 млрд авансово, за да изпревари инфлацията. Пътищарите сега са длъжни да ги отработят.

24

Зайо Байо

преди 1 година

То хубаво вече не се краде (според някои), но очевидно и нищо не се прави. Аз предпочитам да се свърши някаква работа, та макар и някой някъде да открадне. Все пак където има големи средства, винаги ще има и някакви нередности и опити за кражби. Пътищата са очевиден пример.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12Сега "Чекмеджан"го няма. Няма пари, няма и пътища! Свети Еконтии обещаваше по две магистрали на година и некой и друг мост на Дунава. Засега не виждам да се строи. И по пътищата вече не говорим за дупки, а за ровове. Къде отидоха 8 милиарда от чекмеджетата. Май митове и легенди за простоо верен матрееал?

22

Анонимен

преди 1 година

До Хаха"Прасето" и "бибитко" ще се върнат на бял кон. Доста хора разбраха разликата.

21

Анонимен

преди 1 година

До СССРКакво открадна Бойко? 700 милиона лева демонстративно им остави в отделна сметка за поддържане на пътищата. Всичко издухаха. И си признаха, че Боко не е загробил България с дългове. Оставил им много резерви за поемането на нови дългове. Думи на Асен Василев!!!!