35

Истинският

преди 1 година

Единствения останал трезво мислещ и нормален политик в ЕС.

34

Тцтц

преди 1 година

Хм , какъв газ бе киртаци , Русия спря газа защото иска разплащане в рубли , а договора ни е в $ ?! Азерския газ е два пъти по евтин. А газа от щатите е три пъти по евтин.

33

Анонимен

преди 1 година

Май унгарците са забравили за съветските танкове в Будапеща през 1956-та.

32

Анонимен

преди 1 година

"ще трябва да изритате всички останали членки" ......................................................... Ах, дали е така? Да погледнем какво пише в разсекретения доклад на Италия за проруските настроения в медиите и социалните мрежи. България и Унгария не са самотни в проруските настроения на обществата си.

31

ОФ

преди 1 година

"Никой няма интерес всички да фалираме. Газово ембарго ще доведе до срив в икономиката". Moжете ли да добавите нещо към лаконичното заявление на този умен президент и държавник? Мислите ли, че Про100Кировското ембарго на евтиния руски тръбопроводен природен газ няма да доведе до срив в българската икономика?

30

Анонимен

преди 1 година

До Въпрос Ми, ще трябва да изритате всички останали членки, тъй че явно идеята ти е Унгария да си е сама в ЕС. Няма проблем, в задаващата се реформа така или иначе Унгария ще остане зад борда. Другия вариант е тоя кандидат мини Путин да се освести, но малко ме съмнява. Авторитарните лидери никога не успяват в това.

29

Въпрос

преди 1 година

До Анонимен 31- A няма ли да е по-добре да направим обратното- да изритаме гадовете дето съсипват ЕС? Не е само Орбан на мнение че санкциите нищо не постигат с Русия, а са предназначети най-вече да съсипят икономиките на народите от Европа и света. И го правят успешно. Също както с ваксините и локдауните.

28

Анонимен

преди 1 година

Орбане, като си толкова загрижен за връзките си с Империята на Злото, марш навън от ЕС и си прави "жизнена" икономика.

27

Анонимен

преди 1 година

Абе тая лимонка сега като й орежат субсидиите и го оставят да се оправя сам, набързо ще смени плочата. Просто много време ги търпяха такива като него, но ситуацията се промени в края на февруари. Изнудванията вече няма да минават.

26

Анонимен

преди 1 година

28 ти може да искаш ама Сорос не дава. Я обясни защо Сорос финансираше движение и протести за втори референдум за англичаните? Обясни, ако можеш, защо Сорос има всяка седмица среща с европейската комисия. Обясни и защо Орбан му изгони "университета" от Унгария.

25

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че е време Унгария да бъде освободена от ЕС. Така Орбан ще може да внася свободно всичко от раша и да захранва мощната унгарска икономика.

24

Истината

преди 1 година

Орбан е прав. Защо европейските народи трябва страдат? И да фалират. След като санкциите с абслютно нищо не променят Русия. И няма изгледи. И защо разумните хора ги изкарват русофили и фенове на Путин.?

23

Анонимен

преди 1 година

Освен да изслуят Унгария от ЕС, друго няма да постигне Орбан. Вече се обсъждат еврорешения без кворум с пълно мнозинство, благодарение на този рогач и полските политици.За Русия няма връщане в онзи удобен за нея свят и унгарския адвокат само може да "изгори" покрай това.

22

Анонимен

преди 1 година

Орбан само си плещи преди време пак се речеше е Меркел му каза като не ти харесва напускай ЕС и Оран веднага промени говоренето

21

До 19

преди 1 година

Глупости. Унгария има външен дълг 80 процента от БВП. При 24 процента за България .

20

Анонимен

преди 1 година

Леле, колко посебни мекедоноиди на тоя форум!

19

Анонимен

преди 1 година

Те това ще гледаме, ако Стоичков стане министър-председател.

18

Анонимен

преди 1 година

Виктор Орбан е единственият разумен човек в западна Европа

17

Ludoto Lenche

преди 1 година

...ami Ungaria moje da vodi nezavisima politika,zashtoto si e izplatila vansnite dalgove !!! Na tiah ES ne moje da im kaje "kopche " !!! Nie prodaljavame da vzemame dalgove i zatova triabva da slushame i da izpalniavame !!!Zavisim mnogo silno ot kreditorite si !!! Orban i Ungaria NE !!! V tova e tainata na jeleznite topki na Orban !!!

16

Анонимен

преди 1 година

До само да вметна Мразещият в червата българите Орбан - НАШ!!! Боже, боже!!!