11

Щирлиц

преди 1 година

В ЦСКА Кайседо получава 250 000 евро,а в Бешикташ ще взема 1 000 000 евро и е нормално самия играч да иска трансфер. Ганчев се опитва да извива ръцете на шефовете на Бешикташ със искана от него 5 млн.евро трансферна сума.но и турците не са глупави реално Кайседо струва 3-4млн.евро,дано ЦСКА не изтърве тази добра сделка!

10

ХРОНОЛОГ

преди 1 година

Адолф Хитлер във Босна казва на мюсюлманите че.........?.......от хилдяолетия по целият свят плащат на босненски мюсюлмани да отидат да им изтребят юдеоевреите защото са най големите антисемитски професионалисти....?.......Кримските татари помагачи за изтребването на юдеоевреите в СССР....И накрая дължавата на Ленин и Троцки:ТУРЦИЯ след 9 май 1945 претендира че е ЧЕРВЕНОАРМЕЙСКА Цска-КПСС-СССР победителка и иска НАЦИСТКА България да бъде закрита и изцяло унищожена.

9

Анонимен

преди 1 година

Хасане, толкова голям фен си на Бешикташ, че даже не знаеш, че няма да играят в Шампионската лига. :) Да не ти е развалена клавиатурата на телефона или компютъра.

8

Хасан Пачкарлъ

преди 1 година

Бешикташ ше вземем въмпионската лига с къйседу тази година

7

Хасан Пачкарлъ

преди 1 година

най-гулемия - бадещия Меси ще играе в Тюркие.

6

Фен

преди 1 година

Гришата вече спокойно може да се оттегля

5

К. Бердимухамедов

преди 1 година

максимума на максимума му взеха, не знам даже как му взеха толкова много пари, даже и в нашето първенство не можа да блесне и да се открои отчетливо, да, приличен футболист , но дотам, Евала на ГРИШАТА И СТОЙКАС - ГОЛЕМИ СА.

4

Анонимен

преди 1 година

то това не са никакви пари за футболист, ама и той не е никакъв футболист. Гриша Ганчев удар направи пак., шом взе за тоз некадърник 4,5 милиона евро

3

Анонимен

преди 1 година

Турците може да перат пари , но могат да бият Гибралтар колкото си искат ...

2

MaйMyнaтa

преди 1 година

Ако се дават тия пари эа въглен, эначи тия перат пари.

1

Анонимен

преди 1 година

Голаджията на червените. От ЦСКА съм, но трудно бих го определил така.