10

Анонимен

преди 1 година

То и краят на учебната година беше проблем. И там се мислеше едно масово удължаване до 30 юни.

9

Академик

преди 1 година

Денков е долен продажник, съсипващ образованието по поръчка от САЩ!

8

Анонимен

преди 1 година

"с който да купим софтуер за всички висши училища, за да го получат безплатно и да проверят и дипломни работи" - Такъв софтуер струава по 100 еврака на месец. Работата е, че ТЕ ЗНАЯТ, защото пускат само "наши хора". То е като с кандидат студентските. Ходиш на уроци по БЕЛ, да се подговтиш, към СУ, нали ... И 50 пъти ви повтарят "това е мноооооооого важна фраза". И аз на пробния не позлвах фразата - 3. На другия, написах 2 пъти по-малко, с грешките, ама имаш фраза фразаа - 5.50 :)

7

Анонимен

преди 1 година

Един от най-слабите министри на образованието. За повече от година направи золуми за няколко мандата. По-скоро да се маха

6

Анонимен

преди 1 година

Шизофрения някаква. Нали същия Денков искаше да започне по рано учебната година. Джекил и Хайт. Сега застава твърдо срещу себе си.

5

Анонимен

преди 1 година

Я Денков да вземе да ни обясни що за недоучила и дрогирана калинка е задала въпроса "Обясни значението на думата "пожарникар"?" и е очаквала отговор "професия"? На така зададения въпрос, децата са отговорили съвсем точно! Ако калинката е искала отговор "професия", можеше да попита нещо като "какво представлява думата", например. Ама то си говори едно към гьотере и чака другите да го разбират! Това създание да го уволниш, Денков! Такива нямат място в образованието!

4

Кросто Пиро

преди 1 година

Тоя па , аз местя милиарди в Канада и си пускам документи за гражданството, тоя спрелия пак не е разбрал кво се случва!

3

Анонимен

преди 1 година

Toя клоун до тогава или на борсата или в затвора!

2

Анонимен

преди 1 година

Заради промените на тоя, изкараха децата "функционално неграмонти", защото като питали 9 годишните, кво е пожарникар, те казали човек, който гаси огъб, бори се с пожари, спасява хора от пожари ... Ама пропуснали да кажат, че е "професия". Само някой пляснат академик, ще отоври с "това е професия при която ..."!!! Искат да превърнат децата ни в послуковци, дето прикзват и слушкат!

1

Morski

преди 1 година

ИзДънков, тя учебната година ще започне, но ти НЕ!