17

Педерал Манафчийски

преди 1 година

Искам доживотна присъда в турски затвор и там да ми бият бустери всеки ден, по 5 пъти!

16

Анонимен

преди 1 година

Откак се ваксинирах не съм имал дори хрема. Вече трета година. И астмата ми е в ремисия. С 3 дози съм. Да са живи и здрави от файзера!

15

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че точно бустерираните са със слаб имунитет и боледуват нонстоп. Предстои да видим какво още ги чака. Жалко за младите ваксани, тези които още нямат деца.

14

Овце, сър

преди 1 година

Болни? От какво? Сополи и кихавица ли? Айде спрете се вече! Хипохондриците си набили 4-та доза, за да са сигурни и "защитени". Овце.

13

До Фейк

преди 1 година

Точно ти си Руски *** и искаш да се ские, ОФИЦИАЛНАТА информация за жертвите от ваксърската ви КАМПАНИЯ. Тогава по какво ще си по-различен от твоя тъмен идол Путин с 4-те дози?....

12

Търчим за ваксина

преди 1 година

Не ви ли омръзна да повтаряте всяка сутрин тия глупости като ментално обременени? Те и набодените с 15 "ваксини" взеха да се съмняват вече. 113 не са "нови болни", а са им пробутали фалшиви резултати от съмнителни тестове; "излекувани" няма, защото не са били болни от нищо; "активните случаи" са натъманени очевадно, не може да са болни от простуда половин година. Никакви "ваксини" не са поставени, щото набодените вече са се наболи, а други желаещи няма. Разтуряй пошлата рубрика.

11

Фейк

преди 1 година

8 е руски *** явно.

10

До 6

преди 1 година

И в Русия са си Ваксъри, даже Путин стартира състезанието с ваксите. Така, че явно е от вашите, с 4 дози даже, разликата е, че там всички данни за пострадали от чудодейните елексири се крият.

9

Анонимен

преди 1 година

Единствената останала трролка е време да млъкне. Разбирам агонията на ковифашистите, но лъжата блесна и всеки ще си получи заслуженото.

8

Статистика в Европа

преди 1 година

Регистрирани в ЕС до 04/06/2022 смъртни случаи или постваксинални заболявания за: mRNA ваксините - BioNTech/Pfizer: 21333 починали, 2244030 усложнения и за Moderna: 12010 починали, 732849 усложнения, за DNA ваксините - Oxford/AstraZeneca: 9033 починали, 1280160 усложнения и за ваксина JANSSEN / Johnson & Johnson: 2940 починали и 156991 усложнения, за Novavax: 0 починали и 2748 усложнения.

7

Анонимен

преди 1 година

Докато има неваксинирани, ще има и хоспитализирани, и починали.

6

Анонимен

преди 1 година

Болните от русофилия са повече. Пропагандата ви прави всичко възможно те да не се имунизират от това пагубно за страната мозъчно заболяване.

5

Анонимен

преди 1 година

Абе на антиваксърите още ли ви плащат да пишете идиотщини?

4

ко?не.

преди 1 година

Че кой се тества вече? Тествате болните хора от домовете за да подържате измамата.

3

Златена

преди 1 година

Малко са. До септември да сте ги увеличили 10 пъти- вие знаете как става измамата с бройките!

2

Златена

преди 1 година

ЗАТВАРЯЙ!!! Пълен локдаун и задължителна, организирана и контролирана от войските на НАТО задължителна ваксинация за всички! Никой не е по-голям от науката!

1

Анонимен

преди 1 година

До кога с тези измислици?