32

ссс

преди 1 година

И това с парното е опорка прокарвана от години от ДПС. 1. Цената на тока е еднаква, само че аз плащам на 100% газа за производството и, но плащам същата цена. 2. и дървата за които се записват по селата са субсидирани, а гората е държавна собственост, и не е на ДПС. Точка.

31

Анонимен

преди 1 година

"Или субсидираното парно на софиянци е по-скъпо от отоплението на ток?" Нямам идея колко е субсидирано парното, но за март за парно за 85 кв апартамент платихме 370 лв. Сега се очаква повишение на цените с 40%. Да отидеш на работа и ако имаш късмет да не сменяш транспорта (с колата сметките са други, плащаш за да паркираш) то 2×1.60=3,20×22 дни 70лв. Това за един човек. Жената също ходи на работа, детето на училище. За обяд докато си на работа вече под 10лв няма, това пак за един човек на ден.

30

до домашните ферми

преди 1 година

Тоя с домашните ферми да каже ако е попаднал на някоя, в която цените са по-ниски от тези на магазина. Щото там всичко било ЕКО, БИО и т.н... А това в магазините го берат от дърветата.

29

глупости

преди 1 година

Тия с десетките хиляди доходи си разпределяли парите! За рози уикенд, за другият, за следващият, за лятна почивка, за следващият апартамент - така и баба може да си ги разпределя.

28

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

5000 минимална работна заплата ! Веднага !! Или се омитайте всички от парламенто и на " америкаците " правителство

27

Гико

преди 1 година

Нещо започват много да се извъртат нещата!!!!! Отначало щеше да стане ваучерите за храна да станат 200лв.-там се потули..., голямо тръбене беше че пак ще вдигат минималната заплата-сега стана че не било нужно!!!!! Май наистина ще излязат само че ланкат!!!!!!!!! Защо не замразят цените на горивата, тока и хляба тогава - за мен не е нужно да се вдигат!!!!!

26

До 27

преди 1 година

Един живот живеем.Какво предлагаш да го прекараме мизерствайки ли?Една позната така все пестеше ,тя да купила жилище. Въпреки че имаше такова и то тристайно. И умря на 38 години. Преди да умре беше казала на мъжа си,че най-много съжалява,че никъде не са ходили, а само са пестяли.

25

Анонимен

преди 1 година

Просто си разпределям вече парите за месеца, а преди направо си харчех" - това много говори за финансовата култура и подхода към парите. Хора с десетки хиляди заплати също си разпределят парите, това просто да си харчиш е бедняшко мислене.

24

До 20

преди 1 година

Хахаха-точно ти сравняваш цените за плюскане.Освен това не навсякъде има домашни ферми, от които да си купиш по-евтини продукти. Това са някакви редки изключения. А и не знаеш какви са тези продукти, щото не минават санитарен контрол.Естествено, че ще сравнявам най-важните неща за всяко домакинство-ток,вода,отопление, горива,храна, кабелна телевизия, Интернет, мобилни услуги, дрехи.И нито едно от тези неща не е по-скъпо в София.

23

Анонимен

преди 1 година

Мани ги заплатите, давайте бананите и тоалетната хартия.

22

Анонимен

преди 1 година

След 12 години управление на мутpодемократи какво искате? Няма всеки месец да ви се повишават заплатите. Ако искате достойни заплати, направете си профсъюзи и организирано се борете с дебеловратите демократи.

21

Фалшива новина

преди 1 година

Никой не замразява "заплатата".

20

Анонимен

преди 1 година

Не да важни заплатите, важното е да има банани и тоалетна хартия. Това искахте, това и получихте, но всички загубихме това, което имахме.

19

до 16

преди 1 година

Ако си седнал да измерваш живота в плюскане и горива, лошо за тебе... Започваме с жилищата- имам палат на 30км от София за 120к евро. Подобен в Бояна струва 1 милион. Сиренето домашно от фермата- 10лв./кг, разкош. Във фармхопинг го продават за 32 същото. Яйца домашни с жълт жълтък- 20 стотинки. По фермерските пазари в София- 50. Месо домашно телешко- 12лв./кг.. Да продължавам ли? За 30лв. месечно имаш план с безкрайни мегабайти. Екстра сим към него- 3лв. месечно и имаш ТВ, интернет итн..

18

Никола Стефанов

преди 1 година

Браво! Умници! Замразяват заплатите, а през това време цените подскачат нагоре все едно се готвят за олимпийско състезание по висок скок.

17

Логично

преди 1 година

Замразявате заплатите, цените на олиото, сиренето, горивото, хляба и всички стоки НЕ замразявате!!!!!

16

АНОНИМЕН

преди 1 година

Допълвам, че при компенсациите, които се получават инфлацията на продуктите от първа необходимост, трябваше да се вдигнат с не повече от 3-4%, а не с 30-40%. Вие си направете сметка чия е вината.

15

До 12

преди 1 година

Кое му е по-евтиното на живота в провинцията?Тока ли е по-евтин,горивата, водата, мобилните услуги, кабелната телевизия, храните или дрехите?Или субсидираното парно на софиянци е по-скъпо от отоплението на ток?

14

АНОНИМЕН

преди 1 година

Цените са високи заради алчните ви събратя българи - от производител, през посредник до търговец. В пазарната икономика дума спекулант, няма. Всеки може да си продава на каквато цена иска. Нали това искахте. И жална ни майка какво ни чака ако влезем в ерозоната.

13

Свирчо

преди 1 година

Промяната =мизерия. Честита ни промяна.