18

Програмист

преди 1 година

Ако децата не са особено инелигентни не винете образователната система, а чалгизираните им родители. Няма да приличат на гората я?

17

Деца на алкохолици !

преди 1 година

При децата на алкохолици и наркомани се забелязва същото заболяване .

16

Анонимен

преди 1 година

От МОН редовно го правят тоя номер по матури и всякакви тестове - да задават грешно въпроите или толкова неясно, че човек да се чуди тия грамотни ли са изобщо. Отделно, че не си проверяват за грешки творението и става манджа с грозде. Трябва всички от МОН да преминат тестове за когнитивни увреждания! А също и да им се обясни, че никой не е длъжен да им чете мислите и да познава какво са искали да попитат, така че ако не могат да се изразяват ясно е по-добре да си намерят друга работа!

15

Анонимен

преди 1 година

И като не са посочили че това е професия какво, нищо не знаят ли? Понеже не отговорили както искало министерството.

14

Анонимен

преди 1 година

Симеон Дянков министъра .. тоз *** без грам мозъкк с кокоша глава .... След 10 години ако питате мен 30% от училищата ще бъдат старчески домове

13

Анонимен

преди 1 година

Браво! Един човек да защити децата! Поздравления, госпожо Влаева! Елемент от стратегията за опростачването на един народ е да го накараш да вярва, че наистина е пр.ост и нищо не може. И ето затова журналистите угодно изкараха децата тъъпи и неграмотни, а тро.ловете подеха рефрена и се подиграваха на децата. Грозна работа. Затова е важно такива лъжи да се опровергават.

12

Анонимен

преди 1 година

Кой ли ги подложи на този стрес, а? Сигурно родителите или Путин или ... все някой неудобен за "колективния" запад!

11

МОН нямат връзка

преди 1 година

Тези експерти са за психично лечение трябва да им се забрани да имат достъп и контакти с деца. Невероятни безуммни твърдения деца се държали като деца и били играели детски игри и това било ненормално според тези психопатиии от МОН.

10

Анонимен

преди 1 година

важното да знаят какво е ГЕРБ и кой го оглавява

9

Анонимен

преди 1 година

"Децата знаят какво е "пожарникар", пандемията повлия" - Е айде сега все ще се намери дете да е написло Бойко Борисов което е вярно!

8

Анонимен

преди 1 година

щом могат де е проблема, бе ***??? да не би заглавието да няма нищо общо със съдържанието, какво винаги, или си въобразявам, както винаги???

7

ник

преди 1 година

Три години търкаляне по диваните....какво очаквате? Онлайн обучението, не е обучение, това е ,,лижим да те мажим,,.....

6

Новото ненормално

преди 1 година

Деца са жертви на системата. Друг куриозен случай в учебник за деца пишеше как някаква кокошка си родила пиленца и да се пресмята брой крачета. Ама важното е че са писали кокошката ражда, а не снася. Като турят и матурите направо децата ще са не само психически но и интелектуално травмирани.

5

Анонимен

преди 1 година

Не се казва "какво е пожарникар", а "кой е пожарникар". Но иначе сте прави, децата знаят кой е.

4

Горките деца

преди 1 година

Държавата и МОН се гаврят и подиграват на децата с такива абсурди. Вместо да образоват децата ще ги увредят психически и в реалния живот ще се чудят как да обобщават понятията. Трагично жалката образователнс система ще прави децата инвалиди в интелектуално отношение.

3

Анонимен

преди 1 година

За фалшивата пандемия, която побърка децата ни, трябва да има наказани. Всички знаем кои пяха в хора.!

2

Анонимен

преди 1 година

И кара джипка.

1

Анонимен

преди 1 година

Всеки знае, че пожарникар е човек, който има шкафче с евро и кюлчета злато.