21

Анонимен

преди 1 година

БСП изпуснаха кокала едвам се докопаха до апетитни министерства и сега ще трябва да се разделят с тях . Мъкаа, колко мъка има по този свят

20

П.К.

преди 1 година

При следващите избори, които вече са предрешени, вие всички, ще бъдете аут. Вие и от предишните бяхте изхвърлени катастрофално. А, наш кирчо ви направи и "вицета"??? Затова са вашите последни напъни. Всуе се морите...

19

Бесепар

преди 1 година

Щом опряхме до Ченчев да дава акъл как да постъпва нашата партия, значи сериозно сме я закъсали и вървим на закриване. Да се свършва тая агония...

18

Никола Стефанов

преди 1 година

"Неговото мнение е, че едни избори ще хвърлят държавата в хаос." Глупости. Просто *** ги е страх, че при едни нови избори ще изтърват кокала. А таман го докопаха след 12 години в опозиция.

17

dmx

преди 1 година

Скоро ще чуем как БСП не се страхува от избори, а хладнокръвие ще им е необходимо като си видят едноцифрения резултат

16

Майора

преди 1 година

Ченчев кскво хладнокръвие от партия фалирала три пъти страната , направила долара 3000 лв , изнесла парите на хората , начело с Корнелия Импексова , Гечев , Р. Овч. и други , с олигарсите! И защо трябва да се вихат заплати и пенсии с непрекъснато вземане на заеми така че и внуците ни да ги плащат! Идете си со кротце и со благо!

15

анономен

преди 1 година

При нови избори ще съберете 4-5 %!!! Затова толкова се натискате заедно с Пинокио.

14

Анонимен

преди 1 година

Ченчев това БСП се изложи многооо в тази коалиция.Нито пенсиите през януари преизчислихте както трябва сега обещавата за октомври, вдигнахте максимума на цели 3500 лв. нито цените и спекулата спрехте, нито махнахте пенсионерите на пенсия и заплата в държавният сектор . Сега треска ви тресе.

13

Анонимен

преди 1 година

Смятам, че при едни избори повече от 40-50 хил.души няма да съберете. Това ще са баби от начален стадий на деменция до напреднала такава. Виж, ако разрешат и на тези от психиатриите да гласуват електоратът ви може да се повиши с още десетина хиляди броя.Ще веят трикольорчетата и ще си хортуват: Нашите минаха Дунава!

12

Импексова

преди 1 година

Да стане Кинтексова - да я подкрепим , другари!!!

11

Липсва малко акъл

преди 1 година

Импексова рано-рано свали картите, подкрепяла киро. Така хубаво си върза ръцете. На следващите избори ще види сметката на комунистите най-накрая.

10

?!?

преди 1 година

Много лъжете бре другари!

9

като гледам…

преди 1 година

новите избори ви хвърлиха вас в хаос и паника

8

Анонимен

преди 1 година

Вие първо се отървете от другарката, че скоро ще останете извън парламента!

7

Метода Силва

преди 1 година

Ръководство от БСП:"Дишай,издишай...дишай,издишай.Не мисли за нищо.Отпусни се." хахаха

6

MaйMyнaтa

преди 1 година

Ченчев!! Липсваш на Тема Спорт ...Cвиниa пpocтa

5

Анонимен

преди 1 година

Копира едно към едно думите на Нинова. Клишета, клишета, клишета. Какво хладнокръвие да запазят? Та те са си хладнокръвни крадци. Ченчев и Нинова имаха авантюра и доста снимки заедно..но палавникът се задявал с по-млади жени.. Толкова са се овъртяли в тинята, че излизане няма..

4

Ако

преди 1 година

БСП не излезе от коалицията , на изборите ще влезе с клизма и, че лидер каталог знае, че има българско оръжие в Украйна. Оставка на корнела

3

От март 2020

преди 1 година

Държавата е в хаос. А стига с това. От началото на пандемия е така, но сега се добави и Украйна. Хаос има и ще има още дълго време. По-добре избори и всеки следващ да знае, че е на власт за малко, че не е вечен.

2

Мда

преди 1 година

На изборите сте извьн парламента