182

kds

преди 1 година

след дъжд качулка... а за американската газ ще кажете ли колко е и за кви пари я взехме... не че ме интересува, ама нап ме гонят за едни забавени плащания и ми е интересно как ми се разпределят парите в държавния бюджет

181

Анонимен

преди 1 година

Бат Слави ги докара тия със своята некадърност да свърши и елементарна работа, сега си тръгва, ревейки, колко са некадърни!

180

Троло_Копач

преди 1 година

Платените б са особено активни днес, целта е да отклонят общественото мнение, в посока различна от това, че България е фалирала, че господарите ни искат да се отречем от историята си в полза на едни еничари т.н. РСМ, че да плащаме 3.50 за литър гориво е супер ако така ще накажем лошия Путин, че зимата която следва повечето хора на територията ще се борят за физическото си оцеляване....... НАРОДЕЕЕ???

179

Анонимен

преди 1 година

А защо Станислав Трифонов не обясни подробно защо ползва вилата в Бояна, собственост на фирмата му "Ермитаж Есте" ЕООД която сега е в ликвидация за собствени нужди? И да обясни откъде са му тия три милиона лева капитал с които е регистрирал фирмата си? Данните ги има в публичния регистър, всеки може да провери тази фирма, една от многото на гражданина Станислав. Само не можем да проверим откъде са му милионите, колко още милиона има за които не знаем и защо не е подал декларация за имущество?

178

К9ментатор

преди 1 година

Слави да говори за финанси е все едно Кирил Петков да говори как се свири на виола.

177

Анонимен

преди 1 година

Слави=Бойко. Даже е малко по-зле.

176

Анонимен

преди 1 година

Плащанията са прозрачни и тези неща ,които са пуснати по медиите са публични.Имаги полмофициалните страници на юинистврствата.Да не говорим,че по медиите тези данни бяха изнесени над 7 пъти.Сега отново ти ги предлагат на теб да ги видиш за първи път.Слави е тежък продажник и антин-Българин инзатова създава напрежение и лъже.Слави инедна часто от ИТН са създаденинит създателите на ГЕРБ,ДПС и ваички псевдопатриоти.

175

Анонимен

преди 1 година

Защо чак сега се обясняват след обвинения?!? Всички плащания трябва да са прозрачни, с отворени данни и отчитат пред бъгарския данакоплатец. На някой стана ли му ясно от този "отчет" къде са парите и колко са откраднати?!? Тези са същите като предните - шайка разбойници :(

174

карачанаков

преди 1 година

Кире ,каква я свърши бе мама,кой ти нареди да сложиш за шеф на КОМПИ шефа на имотната мафия,все едно да сложиш вълка да пази стадото. Какви ги забърка пияндето с ареста на ББ,все престъпници му се привиждат вече 2 години все доказателства представя и нищо няма на бял свят. Кой ти го натресе бе мама?

173

Анонимен

преди 1 година

Въртът едни схеми и трабят че избори не искат ама кой ви каза че ние хората не искаме!? Кирчо къде са 9 милярда аааа, как така си имаш собствен външен министър?

172

Анонимен

преди 1 година

Въртът едни схеми и трабят че избори не искат ама кой ви каза че ние хората не искаме!?

171

Анонимен

преди 1 година

БРАВО СЛАВИ, НЕ ОТСТЪПВАЙ!!! С НАМИ БОГ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!Само едно ще ви кажа, вие сами си правете изводите - днес Фейс.*** не ми разрешава да публикувам линковете към самия клип с Изявлението на СЛАВИ ТРИФОНОВ!!!може само в VK v kontakte и ТВИТТЕР, TWITTER...satanite НЕ.ИСКАТ.ДА ОТСТЪПВАТ ВЛАСТТА НА поне малко по-свестни от тяхПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2022/06/08/slavi-itn-izliza-ot-koaliciiata-slagam-krai-na-agoniiata.532770#comment-newest

170

Анонимен

преди 1 година

Макар, че аз нищо да не разбрах от доклада, ДОРИ и да е верен то това значи, че в коалицията липсва всякакъв диалог.

169

Мхмм...

преди 1 година

Какво му се връзвате на тоя дърт наркоман. Като имаше възможност да състави правителство се навря в ниша дупка и изкара онова недоразумение Тошко да му оправя бакиите. Сега, даже няма доблестта да се покаже в национален ефир и да заяви намеренията си, а ми се *** по собствената си кабеларка... ***!

168

ПОГРОМЕНА ДЕМОКРАЦИЯ

преди 1 година

ЕДИН ДЖУДЖАК С ВИЗИЯ НА ПИЯН КЛОШАР ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ, А ОСТАНАЛИТЕ ОТ КОАЛИЦИЯТА СЕ ДРУСАТ В СМЯХ - ТЕ ТАКАВА КОАЛИЦИЯ НЕ СЕ РАЗПАДА САМА- РАЗПАДА СЕ ПО НАРЕЖДАНЕ НА КРЕМЪЛ- УКРАЙНА С ВОЙНА БЪЛГАРИЯ С ПОЛИТИЧЕСКА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ, ИКОНОМИЧЕСКИ ФАЛИТ И ПОГРОМ

167

Онзи

преди 1 година

Тоест витиевати оправдания хвърляне на прах в очите за една голееема кражбичка. Внимателно чух снощи кокорчо как се обясняваше, но успя да отчете 1,6 милиарда... За останалите е интересно. Всички известни финансисти питат и ощеняма отговор. Хоратова са пари за две Беленета

166

Анонимен

преди 1 година

До Размисли и СтарстиТо навсякъде поскъпна, не само у нас, само в Щатите си остава непроменена цената, тоест 1.60лв. за литър, ама там си внасят от Саудитска Арабия, Кувейт, Ирак, Бахрейн и т.н....Те не са обвързани с Русия и не зависят от тех :))

165

Анонимен

преди 1 година

ПОПИТАЛИ ЗАЛЕН ЧОРАП ЗАЩО ПРИ НУЛЕВА ИНФЛАЦИЯ 2020 Г ИМАШЕ ЛЕТНИ ПРОТЕСТИ- ОТГОВОР- ЗАЩОТО КРЕМЪЛ НАРЕДИ..КАКВАЙ БЪЛГАРИЯ- РУСКА ЕСТЕСТВЕНО ОТГОВОРИ С ВЪЗХИЩЕНИЕ ТОЙ.

164

Аз

преди 1 година

ИТН нямат друг шанс ако не се направят на маймуни. Рейтингът им толкова е паднал, че сега ако има избори може да не влязат въобще в парламента. Слави е хитрец и с това действие се надява да върне гласоподаватели ! Най-тъжното е, че от толкова много години за първи път управляват нормални хора, които искат да направят нещо за страната, но Боковците и Славитата ще надделеят.......

163

Анонимен

преди 1 година

Славчо се издигна благодарение на Мултигруп и покойния Илия Павлов :)) Илия Павлов беше вербуван от ДС още през соца, както и Доган, нема случайни неща :))