38

И не питайте

преди 1 година

Баце, а усмихнатото лице на корупцията. Сватове са с един иманяр забегнал в Дубай. Викаха му вълкът в овча кожа, и Съдът го оправда защото всичко минавало през общинския съвет. И Централни Хали за 6000 долара. Беше голям обединител, и седесари и бесепари гласуваха каквото каже, дето се вика в огъня влизаха за него. И за заменките пък да не говорим.

37

Тая автокъща

преди 1 година

Май беше на Фатик. Арабчета бяха. И са там от повече от 20 години.

36

Анонимен

преди 1 година

Кой ги пусна тия мафиоти в Борисовата градина, какъв договор е подписан?

35

Анонимен

преди 1 година

и съдийския състав и делта гард, работят за който плаща. Само дето на съдийският състав му плащат освен под масата и българските данъкоплатци и в такъв случай понякога се раздвоява и решава, че е редно да работи в полза на този който плаща повече наведнъж сега и в момента. А колкото и да е висока съдийскта заплата, тя е редовна и наведнъж ще вземе много от тях чак при пенсия. Затова е по изгодно сега за мутрите да се работи. Срам нямат.

34

Анонимен

преди 1 година

Хахаааа, че кой сложи Капитолия там? Не беше ли ти? С чие одобрение? Я да помислим....

33

боко

преди 1 година

капитолия е на вашите от сик,разберете се с главния ,крадци спорят с крадци

32

Пич

преди 1 година

Горкичките. Тая автокъща е на добрите сикаджии, бивши съратници на Баце. Съдът естествено, тича да защитава незаконните им строежи, както защитава и Баце. И накрая в общината са пак хората на Баце. Та къде сега се е скъсала веригата и кой от Бацините хора е дал фира? Нали всичко пак си е тяхно?

31

ААА

преди 1 година

А...колко ли пъти я "махат" тази автокъща през последните 30 и кусур години?.....

30

Сат Н

преди 1 година

Ела да видиш площадката в моя квартал, която спешно продадохте преди изборите миналата година. Вместо детска площадка сега е грозен паркинг, засипан с чакъл и ограден с разкривена ограда от възможно най-евтините колци и мрежа. *** мрсен, как не те отнесе рака, аз съм те проклел, *** *** гад на.

29

Анонимен

преди 1 година

Явно арабинът си е помислил, че Капо ди тути Тиквьо вече не държи нещата и е спрял да се отчита. Затова е всичко.Каква друга причина учителницата осъществила софийската мечта с апартамент в Манастирски ливади след повече от 10 г съществуване на автокъщата изведнъж да се активира. По-точно са я активирали, защото отдавна Фандъкова е една говореща глава, която се появява само, когато са и дали задача от ГЕРБ и точно какво да измрънка с нейния печален образ.

28

Анонимен

преди 1 година

Тая Капитолия е един цирей в оживен район . Мина му времето на това търгуване. Да се изнася в периферията на града

27

Анонимен

преди 1 година

Не,не, няма корупция в съдебната ни система. Плачат си за Лаврентий Берия!

26

Западна София

преди 1 година

Кажи на Здравко Здравков, че в Модерно предградие има много незаконни постройки. Да идва да ги събаря, все се оплаква, че няма бюджет, а за Капитолия е осигурил?

25

Анонимен

преди 1 година

Кой и с какви пари купува коли от тази автокъща?

24

Анонимен

преди 1 година

Там играят Милиони във Коли не Милиони а много много МилионииииииииииРъката на мафията пуска пипалата и не може да бъде достижима !Докато не се изтръгнат пипалата от най долното ниво до най горното и братноот най горното до най долното няма да има спиране.. щото червата са свинки и навързани едно за друго !

23

Чудо невиждано

преди 1 година

Автокъща в ....Борисовата градина.Нямам думи!!

22

Анонимен

преди 1 година

До 19 Да, Капитолия е фасадата на мнооого интересни други бизнеси - знам го от бивш партньор на собственика й бат' Сали.... Обаче от ГДБОП силно стискат очички.

21

Анонимен

преди 1 година

Даскалице даскалице, поплачи си в джипката, пък може бацето да прати ония багери и работници от Автомагистрали дето все са на протести да овършеят автокъщата за нула време.

20

България е помийна

преди 1 година

ама ! Гледам на гърба на тези крретени-охранители пише "Делта", а това е мафиотска шайка рекетьори и разбойници, А УЖ БЯХА ИМ ОТНЕЛИ ЛИЦЕНЗА ? АЛООО РАШКОВ, ЗАЕМИ СЕ С ТЕЗИ БАНДИТИ, НА МАФИЯТА ПИПАЛАТА ТРЯБВА ДА СЕ РЕЖАТ НАВСЯКЪДЕ !

19

Анонимен

преди 1 година

Ей,фандъчке пръчке.Виж си администрацията и тогава дрънкай-два влака неграмотни бабички чиновнички.Трябва да се оптимизира управлението на общината с малко,но грамотни хора.А ти си за пенсия,*** да преподаваш руски в детските градина.И последно-мандат най-много 2 пъти.Иначе се самозабравяте.