49

СОРОС И КО

преди 2 години

СТИГА С ТАЗ РСМ!!!!ПУСНЕТЕ ХОРАТА В ЕС(ДА ИЗЯДАТ СОЛЕНАТА КРАСТАВИЦА)!!!!!!!!!!!!!2/3 ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕ СЕ ВЪЛНУВАТ ОТ МАКЕДОНИЯ.......ХОРАТА ИСКАТ ПЪЛЕН ХЛАДИЛНИК!!!

48

П.К.

преди 2 години

За случая Трифонов е прав. Никой на Света не може да оправдае всичките им жалки опити за омаскаряване, за унижаване на ДЪРЖАВА, НА ХОРА, НА БЪЛГАРИ, КОИТО ВИНАГИ СА ИМ МИСЛИЛИ И СТОРВАЛИ ДОБРО.

47

Анонимен

преди 2 години

Тази омраза беше създадена от нас по нареждане на Русия!

46

Анонимен

преди 2 години

Хора, които говорят български, наричат хора, които говорят български - татари. Извода е, че Александър Македонски е говорил български! Докато се правят на македонци не може да чакат подкрепа! Компромис с историята на България, не може да има!

45

ББ

преди 2 години

ти космонавти щяхте ги пращате с путин...сега предаваш Народа ни за некви 3 милиарда...колко дължиш?да ти ги платим бре...ще те гръмнат аверите ти знаеш го...със стойки и пози нема стане бате!и си захирел бре...предал си се...не ти прощавам слави...за чалгар.зацията...за предателствата...за манипулацията и воденето на България към дъното...не ти прощавам!!!

44

Илия

преди 2 години

Промяната ЛАПАТ като за последно и не дават на Слави и той да *** КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, а като за предпоследно. Прав е човека. Заплаши ги. Брей да му се невиди. Защо краднат едни милиарди, а ние само милиони....Няма справедливост....за народа де...

43

Анонимен

преди 2 години

Слави вече всички ни обединява омразата ни към ттебе! Мръсен учиндолски анти-българин!

42

Анонимен

преди 2 години

Макетата могат да влезнат в ЕС, само като български граждани ;) Толкова по въпроса.

41

Анонимен

преди 2 години

хахахахах краварите гледате ли? ХАхахаха... айде край на цирка!

40

Bob

преди 2 години

Абе не им лесна и на македонците... искат да влязат в Европа, а тоя дето трябва да ги пусне иска да ги праща в космоса... И нашата не е лесна, ние искам да пратиме македонец в космоса, а те за Европа.. Нямат човек в космоса, за Европа тръгнали...А тоя Слави така ще се грижи и за нас.. ще му викаме "гладни сме искаме хляб", а тоя ще ни праща ти в космоса, ту на Луната ту на Марс.. Мъката на Балканския полуостров май не е заради географското положение....

39

гол охлюв

преди 2 години

Пак изпълзя от дупката да плюва .

38

Анонимен

преди 2 години

Слави ,Свето Петър те чака.Така се случва с продажниците и създателите на омразата.Дълък и мъчителен път до Свети Петър.

37

Анонимен

преди 2 години

Слави та ти се продаде и започна анти-Македонската кампания още преди години.Кой се подиграваше с Македонците в шоуто всяка вечер и създаваше представа която не е реална за Македонците.Но Бог винаги наказва продажниците.Ще си умреш сам и в голяма мъка с болки.Може ли да ходиш в тоалетната сам.Има ли някой да ти каже обичам те? Имаш ли деца или внучета?Кой ще наследи стотиците милиони евра?Има ли на кой да ги дадеш?Остана сам с лекарствата.

36

Анонимен

преди 2 години

Като го гледам на снимката,май скоро ще се види със Свети Петър.Слави как си? Може ли сам да отидеш до тоалетната?

35

Анонимен

преди 2 години

Бълария се подиграва с Македонския Народ без значение от коя етническа група са,включително и с Българите.Това е благодарение на продажници като този вампир Слави.Той е пътник и е самотен с парите си.Няма кой да го обича и затова е пълен с омраза.По-щаслив беше когато продаваше мартенцици.Сега е нещастен смотен продажник.Скоро ще загуби всичко което има,а рова е нищо.

34

Анонимен

преди 2 години

Това е македонскиот подпалвач Ван дер Любе - Ван дер Ламбе.

33

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо ТЕ ТОЯ Е СЛУГА НА ОЛИГАРХИЯТА, НЕГОВИЯТ ПИЯН ТОШКУ ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ НА НАРОДА СИ ПО ВРЕМЕ НА КОАЛИЦИОННА СРЕЩА, КОЯТО РАЗСМЯ ВСИЧКИ- А КАКВИ ОПИКАВАНИЯ НА СОФИЯ ИМАШЕ НА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ, КВИ ПРАШКИ МЯТАХА ДОМАТИ И ЗАПАРТЪЦИ, А ПОСЛЕ- ПОСЛЕ ПРОВАЛИХА ДВА ПЪТИ ВОТА НА НАРОДА ГЛАСУВАХА СИ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПОСЛЕ ПАК НИЩО- НО ГЕРБ ГО НЯМА...*** ОГРОМНИ ***

32

ПроСоТо

преди 2 години

сега...Квот рекъл,квот написал,написал..Верно-неверно,ся нема да коментирам...Обаче:..-Направо е притеснително състоянието на тоя "елемент" бе !...Дън съ му отказали "ТЕЛК"-а?...Па и друго:..-В качеството си на какъв се изявява?..Реално той е БИВШ чалгар и "водещ" на "ПЛЮШУНЕНО" "шоу" !..Е?!...Аааааааа,вденах!-:-Има си публика човека и пред нея си прави клоунадата..

31

Прожектор

преди 2 години

"Пеачот тргна по хероските стапки на Стив Наумов"-Тодор Чепреганов, директор на институт по национална история. Да палиш дом с мотива, че носел името на лидера на ВМРО - поборник за независима македонска държава ?И да характеризираш подобен вандалски акт като "антифашистички патриотизъм"?Господи, каква морална деградация ? Каква трагедия ?

30

fact

преди 2 години

ше си запалим къщата, да изгори на вуте плевнико!итн - маргинали!