128

Анонимен

преди 1 година

От биологична гледна точка някъде в генома на тези индивиди е настъпила някаква промяна заради което те имат и такова поведение.Оставете ги намира-природата така си елиминира допуснатата грешка.Колкото повече не са ни интересни толкова по малко ще парадират!И колкото и да ме упрекват,че не е така-истината е,че само за 2% от гените ни е ясно какво кодират! Останалите 98% не е ясно каква функция излълняват.

127

Анонимен

преди 1 година

Ще донесат маймунска шарка.Само това ни липсваше.

126

Възмутен зоо-педофил

преди 1 година

А ние които обичаме малки тесни козички и яренца кога ще ни направите парад в столичната зоологическа градина? И ние искаме равни права с другите извратеняци...

125

Анонимен

преди 1 година

Какво искат още тези хора?!? Те са навсякъде по медиите, имат толкова много свобода, хората много отдавна привикнаха и вече са толерантни към това общество. Не мога да разбера нуждата от тези гей паради?! Мисля, че ефекта е отрицателен.

124

Анонимен

преди 1 година

Финансиран от американското посолство и Сорос.

123

АЗ

преди 1 година

Тази година ще ги посрещнем с яйца и домати.'

122

Аман

преди 1 година

Стига с тия ненормалници! Пък и се афишират , че не са в ред! Както беше казал иконома на лорда- "*** де.. ра.с и..сър!

121

Бай Иван

преди 1 година

Кирчо и кокорчо ли ще го водят ;) ???

120

Иван радоев

преди 1 година

Е как да кажа на sapuno какъв е като и той не знае

119

Иван радоев

преди 1 година

А така, това ще спре и войната и пандемията и цените и най-вече ще възпита децата в изкопните европейски ценности, абе всички предпоставки за веселие и празник са налице. Бедни, бедни Македонски, защо не умря при Гредетин....

118

Йоко

преди 1 година

Гейчета! Да си ги заемат и да се прайдосват.

117

мдам

преди 1 година

До Ивайло Шопски В "Нейчър" писаха,че се е появила някаква мутация на вирусен сифилис,дето антибиотиците не го лекуват!Основно сред обратните!

116

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно беинтресна тема.Бих предложил единствено бих предложи като се съберат да си оголят пърдялниците и да си забият по едно флагче в дупарките че да се забелязват по отдалече мекотелите .

115

айде сега

преди 1 година

До sasuno Геювете не ходят по паради бе,човек!Да си видял Азис или лорд Минчев на парад!?Или Васко Кеца!?Няма и да ги видиш!По паради ходят п-е-д-ер-ас-тите!И ако смяташ,че двама сбъркани могат да правят семейство,значи си в голяма грешка!Да си жив и здрав!

114

Извратеняците

преди 1 година

вече официален празник ли имат?!? Гн¥сни психари,развяват си сексуалните предпочитания на площада, сякаш на някой му пука какво къде си навират! Но, нееее, трябва да си покажат сбърканото съзнание пред нормалните хора!ЕвроGейци, сър...

113

кмето

преди 1 година

121 По полека със заплахите "мъжки" да не ти запалим з.а.дника кога най малко очакваш! А това къде ще ходиш с другия п*Ал ни най малко ни интересува. Внимавай само да не прекалиш.

112

Анонимен

преди 1 година

18.Божието гневно неодобрениеизбухва, когато се натрупат делата на човешкото18неверие, злосторничество и лъжи, когато хората сеопитват да сложат покривало на истината. 19.Те знаятвсичко, което е възможно да се знае за Бога. ЗащотоТой им го показа. 20.Като наблюдават дълго изадълбочено това което Бог е създал, хората винаги саимали възможност да видят това, което техните очикато такива не могат да видят: вечната Му сила и божествената Му натура. Така че никой няма доброизвинение. 21.Те познаваха Бога, но не Го почетоха, нито Му благодариха. Мислите им бяха безполезни, аглу

111

Анонимен

преди 1 година

Спрете да парадирате и ще ви мразят по-малко! От векове има хомосексуалисти и никога не се е парадирало така гнусно и не е имала толкова открита омраза. Кому е нужно всичко това? Познавам хомосексуални, които също мразят тия паради и смятат, че така настройват другите още повече против тях.

110

не може

преди 1 година

До ДА Луков е фашист,а сбърканите са демокрасти!

109

ДА

преди 1 година

А Луков марш не може,а!?