29

Анонимен

преди 2 години

България попада в челните места на инвеститорски интерес . . . И ТОЗИ ФИЛМ СМЕ ГЛЕДАЛИ ВЕЧЕ!

28

дедо Ташунко

преди 2 години

лъжа и измама на тази грешна земя царуват.

27

a

преди 2 години

Разкази под Шипковия храст - епизод 149

26

ГОЧО

преди 2 години

То инвеститори имаама като не плащат няма кой да им работи!

25

Анонимен

преди 2 години

В челото. Направо в десетката. Интерес има, инвестиции няма. Напъните продължават.

24

ф

преди 2 години

Чак пък прегряване на икономиката. Кога загря, че да прегрее? Тия дни хич не ми е до писане, но направо ми дърпате мислите.

23

Анонимен

преди 2 години

Какво пак лаете като бесни кучета, бе палячовци. Сумати компании се изсипаха тук последните 10години. Това, че освен да пробивате дупки и слагате гипсокартон, друго не можете, не значи, че не се инвестира. В момента инженер в тия специалности за под 3К, дори няма да си го премести. Масово се взима 5-6К и нагоре и това е защото наистина се цени качеството, което предлагаме. Айде спрете се малко с тия обиди, че сте смешни.

22

Анонимен

преди 2 години

Чуждшите инвеститори продължават да си търсят нископлатена работна ръка, това е. Тия дето търсят хора с възможности на позиции, те си ги намират с високо заплащане.

21

Анонимен

преди 2 години

Колкото ще долетят платените с нашите пари за милиарди Ф-16 ки, които дарихме доброзорно на кръволоците от САЩ, и колкото ще ползваме втечнен газ от САЩ - на върба в петък, на куково лято и т.н. - каквото друго има по същия повод. И не е вярно, че когато се напише една лъжа 100 пъти става истина. И 1000 пъти да излъжете,че у нас има интерес за инвестиции - това нито ще стане така, нито някой с нормален ум ще го повярва.

20

гост

преди 2 години

Добре започва - "Има съмнения", но заглавието не съответства ...

19

Анонимен

преди 2 години

С таз дебелашка лъжа не можете и ученици да хванете да й се вържат.

18

Анонимен

преди 2 години

До до 12 Англия затвори за бг работници или иска визи по 2000 $ и трябва да си завършил техен ВУЗ Оксфорт и т.н.. Трябва да е много глупава бг фирма че ще търси кадри от Англия при условие че те ни ритат и ни гонят и там вземат по 10-15 бона в $ заплата.

17

баце

преди 2 години

По инерция ли ще караме автомобилите? Тока поскъпна, газта, нафтата , бензина ....

16

Анонимен

преди 2 години

До до 12 Не е брутален недостига а това че вие сте тапи и не можете да намеририе или направите кадри. Те няма да паднат от небето. Вие не знаете какво искате, постоянно искате някакви нови изисквания и не знам какво още вместо да облекчите макс за бг. Бг напускат и се принуждават по чужбина да слугуват.

15

Хахаха

преди 2 години

За 30 години се скъсаха да инвестират у нас,ще се избият да инвестират един пред друг! Що за пропагандни статии бълват днес...

14

до 12

преди 2 години

Идват, идват. Ама основно в ИТ сектора. Например, имам доста колеги от Великобритания, Дания, Испания. Взимат колкото нас заплати (разбирай за принципал човек от 10к месечно нагоре) и си живеят живота. Лошото е, че в ИТ сектора заплатите са наистина в пъти над останалите сектори. Не може млад лекар да крета с 2к месечно, колкото взима склададжия в Лидл. Относно иновациите в автомобилите- да, доста неща правим тук и недостигът на кадри е брутален.

13

разсмя ме

преди 2 години

Този май раздава интервюта само за да чуе гласа си. Инвеститорски интерес - нанайси.

12

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да дойде от чужбина при тия заплати. Идваха и видчха че е е много работа а не дават пари. Фирмите в бг не дават заплати. Всичко е ако може да се краде от държавата и от народа..

11

Анонимен

преди 2 години

Автомобили в София е пълно и сега и заеха тротоарите и градинките вече а улиците не може да се разминават. Трошки на по-20-30 г. защото бг няма пари за 20 хиляди $ и повече за нова. Явно че чуждив инвеститор печели но не и бг работника. И при бензин над 100 $ масови фалити на опел, форт и др. и държавите им почват да печатат $ за да ги спасяват. Къде е пазара и каква е ползата за бг.

10

Анонимен

преди 2 години

Все едно слушам руснаците от преди 5 години. Това да се произвежда в една област всичко а не просто импортозамищение е отпреди 5 години в Русия . Тия наще не гледат ли кво става по света ? Баси колко са бавни . Какви инвестиции може да има в България като вече не са важни заплатите а възможностите. Едно време беше това. Сега времената са други и организацията на такива производства трябва да е друго .