11

Бай Дрън

преди 1 година

Абе карах точно като почна градушката и валя дъжда. Такова чудо не бях виждал, макар да съм виждал много. До мен имаше паднала градушка долу горе с размерите на лимон. Плувах като кораб, карах по тротоарите, все едно бях в автомивка. Нищо не се виждаше и на 10 метра, все едно нямах чистачки. Над 20 минути бе пелена, не намаляваше.

10

Анонимен

преди 1 година

Нали щяхме да даваме бойни ракети на Окрайна , а се оказа че дори ракети за градушка нямаме ...

9

Анонимен

преди 1 година

Проклетия е това.Ще има и още.

8

Радослав

преди 1 година

Проблема не е нито дъжда, нито градушка, а некадърната община и още по некомпетентни служители на ВИК! Целия град е разкопан за уж воден цикъл, а една шахта няма почистена или като хората. Все същите места се наводняват защото инжинерите които са проектирали пътя са с дипломи от зрънчо. Проблема е още в проектирането, после в изпълнението защото шахтите стърчат над нивото на пътя и не на последно място защото не се чисти! Не обвинявайте природата за човешката некадърност!

7

Русенец

преди 1 година

Най после и за нас новина - много съм разочарован от медиите, като се има предвид че и местните медии се бавят сто часа. Явно целия журнализъм е копи пейст

6

Анонимен

преди 1 година

Това не бяха ли хората.които бълваха ро сайтовете. Против ислямът,Има Бог.но при тях липсва толерантност.ня колко града са в.бг с расиско мислене

5

ДДРОнег

преди 1 година

Градушка почти нямаше, тя беше в самото начало за няколко секунди само . Но има много паднали дървета и клони, особено в централната част . Градът е почти парализиран от към транспорт в момента, поради наводнени ключови пътища, паднали дървета и др. Но са надявам от обед нататък обстановката да запчоне да се нормализира, Службата за Гражданската защита действа !!!

4

до 1

преди 1 година

По принцип проблемите в града са от дъжда, пред който е безсилна държавата- да. Относно ракетите против градушки- те защитават земеделските земи, а не градовете. Ако визираме как не били изстреляни преди няколко дни заради самолет- това е често явление по цял свят, поради простата причина, че самолетите са навсякъде.

3

do 3

преди 1 година

До анонименТролче, смени ли рублите в долари??

2

MaйMyнaтa

преди 1 година

И по эле ше става. Свиквайте

1

анонимен

преди 1 година

има натовски самолети, какви ракети за градушка. Нали ни пазят от себе си