15

Анонимен

преди 2 години

Искат големи заплати като консервативни,а ще намаляват икономическия растеж,е кой ще трябва да го увеличава за да не избухне инфлацията наново след неговото задържане чрез намаляване или да си стоят по столчетата като държавни администратори консерватори да взимат неконсервирани заплати понеже все им ги увеличават,че даже казаха актуализация за разходи за другите сектори няма да има само възможно за държавния,а значи първо са заплатите и после други разходи,а другите да правят растежа,че да има.

14

ергенът

преди 2 години

колко сладко ! А ние доматите ги ядем с кОлците . Още септември ще ни се до а ка от арни цени , после и студ . Чакате промяна *** ще си спомните Виденов

13

Анонимен

преди 2 години

Медиите определят инфлацията.

12

As

преди 2 години

Тоя да си скъса дипломата

11

искуствено надуване

преди 2 години

Цените се надуват изкуствено по поръчка на Русия! Рублофилите бизнесмени го правят с кеф!

10

РЕШЕНИЕТО Е ЕДНО..

преди 2 години

КИРО ДА СЕ ВЪРНЕ В 7-МИ КЛАС, ДА СИ ДОУЧИ.... УКРАЙНА ДА, ПОБЕДИ РУСИЯ..... РАДЕВ ДА СИ ГЛЕДА ПЕНСИЯТА И ДА НЕ СЕ МЕСИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ..

9

Ако дойде Бойко

преди 2 години

Инфлацията ще спре от раз. Каза го експерт от ЕЦБ.... Искат се знания и воля... Само със злоба и чегъртане - не се управлява..

8

555

преди 2 години

Инфлацията щеше напълно да затихне ако правителството беше предприело обратния ход-- намаляване на всички заплати и пенсии с 20%. Ама къде ти смелост за такъв ход? Сега повишението на заплати,пенсии ще се състезава и прескача с инфлацията за челно място и това няма да доведе до нищо добро.При екстремни ситуации са нужни екстремни и непопулярни мерки, лошото е,че масата не може да го приеме за определен период от време.

7

Анонимен

преди 2 години

Илон Мъск друго казва, че до една година ще има голям икономически срив. Според г-н Дацов, бъдещето е светло.Сега на кого да вярваме?

6

Анонимен

преди 2 години

ЕК предупреди: България е заплашена от процедура за прекомерен дефицит. Управляващите нарушават нивата на допустим дефицит, който е валиден за държавите - членки на ЕС.

5

Статистик

преди 2 години

Айде на бас, че няма да стихне. До 2024 няма как се оправим, за 1 е прав, че инфлацията е привнесена.

4

Анонимен

преди 2 години

Иде глад.

3

ПРАВ Е !

преди 2 години

Инфлацията се бори с консервативна бюджетна политика и намаляване на икономическия растеж.-КАК ОЧАКВАТЕ ЦЕНИТЕ ДА ПАДНАТ С ПОДКРЕПА НА ХАРЧОВЕТЕ !!!!??Хората ще харчат и цените ще падат -това е безумие .

2

Анонимен

преди 2 години

Кабинетът Петков пренебрегнал четири писма от руската компания и приложени от Газпромбанк подробни инструкции. БЕХ и енергийното министерство са информирани за всичко.Още на 1 април от Газпром са информирали България за новите начини на плащане на руския газ въз основа на издадения Указ от президента на Руската Федерация. Едва последното писмо с дата 26 април 2022 г. стана достояние на широката общественост, което от газовия гигант информираха Булгаргаз, че спират доставките на газ.

1

Анонимен

преди 2 години

Когато стихнете вие обаче