159

Чичовци

преди 1 година

Чалгарите и рапърите са от едно тесто месени.Славчо,дългият ***,еничер-евнух,Тошко-африкански,Ива Мутрова,скъсаните *** Филчо и всички плагиати от ИТН са оказали порочно влияние на иначе порочния Ицо-Хазарта.Искате или не,това е истината,***.....

158

Анонимен

преди 1 година

Такова ни е правосъдието, парламентът, правителството, удобен случай да станем плячка на путинова Русия. Има ли опозиция в България? Защо не действа?

157

Анонимен

преди 1 година

158 Ицко си е просто момче. Наскоро бе обвинен от член на "Ъпсурд", че си е приписвал текстове, написани от него. Толкова си може човекът, не трябва да се иска повече от него, а просто да му се покаже вратата на парламента, която да затвори след себе си, по кирилпетковски, с превозвачите.

156

Анонимен

преди 1 година

След толкова много гафове и забележки, рапърът сред депутатите Ицо Хазарта, трябва да напусне парламента. ПП да сложат друг на негово място. Американските инструкции, "да се вземе някоя популярна личност от шоубицнеса" този път не проработи. Петков сам му се бил обадил, да го покани за депутат, както сам призна. Двамата са си лика, прилика. Българите му плащаме твърде голяма заплата, за това което той прави. И той не е единственият. Позор!

155

Анонимен

преди 1 година

Всичко си го заслужават! Може да не харесвам ПП, ама Ицката си е прав! Трябва да им се напомня, на тея грешки на природата, че не са специални и че са хора, а и че ЦЕЛИЯТ НАРДО ГИ МРАЗИИИИИ!!!!

154

Емил

преди 1 година

КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ЕДИН НАРКОМАН ,КОЙТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НА СЬЩЕСТВУВАНЕТО МУ Е В КИРЕЧА, НЯМА ИЗМЬКВАНЕ ОТ ТАМ .

153

Справедлив

преди 1 година

Цялата демократична система в света е такава. От всяко дърво,*** не става,но благодарение на "демокрацията"-това е възможно.Това не е само в България. Погледнете Англия, С А Щ !!!

152

Анонимен

преди 1 година

Цялата държава е един среден пръст,не разбрахте ли. И занапред тези които ще идват и ще си отиват в парламента, и те ще са среден пръст. Затова институцийте да среден пръст. Защото манталитетът на Българинът е среден пръст. Е, има и нещо различно от средният пръст-пътищата.Там поне може си вкараш средният пръст в някоя дупка. Поне човек има избор къде да го мушне.

151

анонимен

преди 1 година

Индивиди като г-н Хазарта или г-н Тошко Йорданов нямат място в българския парламент. Абсолютно с нищо не допринасят за дейността на ЗАКОНОДАТЕЛНИЯ орган на държавата. А своите про*сто*тии биха могли да ръсят и демонстрират някъде другаде.

150

Пп

преди 1 година

Промяната започна с хвьрляне на яйца домати и продьлжи с среден пръст за бьлгарина

149

Анонимен

преди 1 година

Води ме в някоя квартална кръчма

148

Кико

преди 1 година

Банда конекрадци, а искат да ни гледат другите ,като джентълмени!

147

От Вселената

преди 1 година

....робът не притежава нищо, самият той е стока и може да се продава....След въвеждането от Сталин по българските семи на КомунТарикатлъка, робите с комунтарикатлъцко самосъзнание започнаха сами да се разпродават..

146

Анонимен

преди 1 година

Парадоксалното е, че Ицо Хазарта е има добър латински.

145

От Вселената

преди 1 година

Градът е създаден да защитава селяните от околността от външни нападения на чергари. След 1944г комунтарикатите навлязоха по бългаеските земи и в момента функциите на града са извратени - чергарите са влезли в града, развяват си комун байрака, а селяните измират полека.... Та то села не останаха....

144

Анонимен

преди 1 година

Затова е там тази силно сплотена администрация. Даже и българите да изчезнат. Армията от роднини ще остане .Цялата им слава се дължи на 2.5 млн. официално регистрирани селянина и техните деца вече работещи в градовете .България е вечна . Да живее работната ръка . Без значение откъде .

143

От Вселената

преди 1 година

"Човекът е ангел с едно крило. Ако хората не се прегърнат, няма да полетят..."

142

От Вселената

преди 1 година

"Когато отвратените се отдръпнат от политиката, остават отвратителните"

141

Анонимен

преди 1 година

За тия 240 ли са 260 селяндуника за тяхната простотия и дебелизъм граници няма всички са сбирщайн наглеци от кол и въже.Всеки познава поне по един тъкъв индивид от малките градове и знае колко са нагли, мазни, нахални и не възпитани. Това е българската политическа класа такава им е политиката крайният резолтат е обърната с главата надоло държава.

140

От Вселената

преди 1 година

Преди 1944 г нашите деди са правели САПУНЯЧКА от свинска мас... СССР -КомунТаратутките въведоха НАФТОВА САПУНЯЧКА за да има ДОФТОРСКА ПЛЯЧКА по нащо мило отечество - кожата на тялото на човека. Имахме си Коне и Магарешки каруци за превоз!... Въведоха Москвичите да бръмкат по АСФАЛТОВИТЕ УЛИЦИ. Унищожиха улиците направени от КАМЕННИ БЛОКЧЕТА - здрави за хиляди години. Сега всеки ден асфалтират и дупките не могат да запират. Пачки праят и туй то! Махмурлък!