22

Правда

преди 1 година

Константинов от Възраждане е основният виновен както за измамите и злоупотребите с партийни средства и служебно положение, които са престъпления срещу правосъдието, за които беше изобличен от Искрен Митов,така и за престъпното му хулиганско поведение като мутра,който физически се саморазправя и обижда който го изобличава според истината,за които беззаконни неморални дела и позорно поведение пред България и пред деца, дори не се е извинил,затова и трябва да бъде съден и уволнен,не само порицан

21

до Писмо до Копейкин

преди 1 година

Това писмо няма ли да го адресираш и до още депутати? Или от целия парламент само Копейкин е грешника? А нашата жива история в лицето на Бат Бойко, Костов, Царя, Доган - те без имоти и живеят в гарсониери под наем. 'бaxта у тъпoто парче! За тази клевета Костадинов осъди няколко капацитета като теб.

20

Анонимен

преди 1 година

Костадинов може и да си има кусурите, ама тоя дребния неИскрен си беше за шамарене. Само дето не в парламента му е мястото. Не знам защо и на двамата еднакви наказания, дребосъка просто предизвика Костадинов. Абе, някои изобщо не са наясно за какво присъстват в това народно събрание, все едзно са на седянка с разговорка там. Само дето за всичкото нищонеправене вземат добри пари.

19

анонимен

преди 1 година

Чакаме вие и ПП да дадете поне един добър пример , ей така за разнообразие.

18

Анонимен

преди 1 година

Бий,бийБий Копейкин по главата!Дано поумнее!

17

преди 1 година

Възраждане,ПП и ИТН повече няма да видят и помиришат парламент някога.Около Септември ще започне БГ -МАЙДАН най кървавият в 1300 годишната ни история

16

гост

преди 1 година

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ ПРОТИВ КОСТАДИНОВ , ЕФЕКТА Е ОБРАТЕН . ВЪЗРАЖДАНЕ СЕ ВЪЗРАЖДА НЕ САМО ОТ СЕБЕ СИ , НО ПОМАГАТ И ГЛУПАВИ ПЛИТКИ УМОВЕ . ПП И ГЕРБ ЗАЕДНО С ДБ СА ЕДНОМИШЛЕНИЦИ *** И СА ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ . БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ Е СИМВОЛ НА ВОЛЯ ,СИЛА НЕПОКОРНОСТ . СЕГА В МОМЕНТА СМЕ ПОРОБЕНА ДЪРЖАВА ОТ КРАВАРИТЕ , ФАЩ . ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗРОДИМ --ВЪЗРАЖДАНЕ .

15

Анонимен

преди 1 година

момчето за среднощни забавления на Пасито

14

Анонимен

преди 1 година

Тоя Искрен Митев , *** куpешката бате, ако пpъднеш до него ще се *** от страх.

13

:)

преди 1 година

"Костадин Костадинова"

12

Хибридчик Копейкин

преди 1 година

Какво каза Костя Копейкин по въпроса, изпълнил ли е инструкциите от Москва за дестабилизиране на България, в случая чрез опетняването на българския Парламент!

11

.

преди 1 година

Стана ясно, че за всички е ясно, че е съвсем ясно, че е повече от ясно, че този индивид не е в пътя. И това е НАРОДЕН представител! Какво прави на този пост??? Да ви *** промяната и чудото!

10

Анонимен

преди 1 година

Този ме съмнява, че може да пипне маймунска шарка.

9

Светозар

преди 1 година

Трроловете на Копейкин се включиха активно. И да трролите, и да не трролите България е в ЕС и НАТО, и Русия губи войната в Украйна. Това е. А пък вие си трролирайте. Знам, че сте безработни и трябва, да се изхранвате.

8

стоян

преди 1 година

Тоя Искрен Митев трябва да се измете от парламента.Такива комплексирани селянчета нямат място там.

7

В ЕВРАЗИЯ ЛИ С ПП

преди 1 година

МИХАИЛ ХАЗИН ПРЕД НОРА СТОИЧКОВА БСТВ- ...2023Г БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ- КОПЕЙКИН КЪМ ЕВРАЗИЯ ЛИ ЩЕ НИ ВОДИ- ЕМИ НЕЩЕМ ТАМ.

6

Сосидж

преди 1 година

Копейката пак го набиха и реве. Няколко рубли ще му оправят настроението.

5

Анонимен

преди 1 година

Г-н Митев услиено се старае да затвърди образа си на 13 годишен със сериозни комплекси. "Муааа, аз чух, че той лош, муааа!" Вземи порасни малко, а?

4

Анонимен

преди 1 година

Тоя е нежен отвсякъде, не може да се обърка.

3

Митев

преди 1 година

Шамар да е, аванта да е.