37

До 36 Анонимен

преди 1 година

До АнонименЗащото, анонимнико анонимен, а колко си анонимен е друг въпрос, но напоследък много българки се пишат с мъжки имена - Луиза Макариев, Нина Добрев, Тереза Георгиев и т.н., и т.н. Как? Колежката Добрев ли да се нарича смрръдлата със подменен пол на името си? Кажи бе, анонимнико аниномни, писал като "36 Анонимен"? Хм хм...???

36

Додо

преди 1 година

A Kиро Куролацията Куролира!

35

Анонимен

преди 1 година

Това е целта на запада - да забравим род, родина, език, култура, ценности, за да бъдем лесно манипулируеми и грабени.

34

Анонимен

преди 1 година

Защо въведоха вместо колежка да се ползва колега, толкова е смешно и променя тотално езика ни. За разлика от елементарния английски в българския има думи за всичко и то в мъжки, женски, среден род. Не трябва да се разрешава загрозяване на езика ни с чуждици, които не се вписват. При нас няма "то", тук сме колежката Георгиева и колегата Георгиев, женски и мъжки род, за да е ясно за мъж ли става въпрос или за жена, че има имена /пак чужди/ от които не ти става ясно. Престанете да се самозаличавате

33

Peshak

преди 1 година

До бравоИма и доста некадърни учители.Имаше такива преди 30 години, а сега са още повече

32

ТКЗС

преди 1 година

Това ми напомня един стар виц. Шефът на ТКСЗто казва на секретарката : Пенке, утре ще идват да ти взимат интервю? - Пенка: Ко е туй интервю? Шефът: И аз не знам, ама за всеки случай се подмий!

31

дедо Ташунко

преди 1 година

Великолепно, г-н Попов. Смях се от сърце.

30

l

преди 1 година

много ми хареса. посмях се. браво на автора.

29

ако

преди 1 година

си вампир не те разбирам все пак не 4ета мисли

28

трудно

преди 1 година

ми е пьк и не се натискам да те разбера ако става вьпрос за сексуална ориентация няма проблем някои ще се правят 4е те разбират само за да се вьзползват хорското мнение не еот зна4ение стига да не си вредим взаимно и да не си застра6аваме живота все пак 21 век е а тва кои е ми6ка и по грозни има но са малко

27

е

преди 1 година

оба4е ние да се на турция така им говориме за да не се оби4аме

26

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 12, наясно ли сте изобщо за какво става дума? И моля, не използвайте неуместно името на Селинджър,а по-добре прочетете прекрасните му разкази. Наистина, абсурдно е съчетанието между невежество, самомнение и арогантност... Ако не беше жалко и гротескно, щеше да е просто комично. Между другото, Вие за какъв английски език говорите? Този на Шели, Дикенс и Селинджър, или за опростачения вариант от холивудските ,,екшъни"? Ако е вторият, Вашата ,,риформа" вече е реалност... LOL

25

Анонимен

преди 1 година

Как срещаш глагол е един PR?!?

24

Newspeak

преди 1 година

ОМГ, направо ме разби! Всичко е ОК, толкова е куул, че ин ДМ го шервам ту 5-я и още 6 мбф!

23

От сърце

преди 1 година

Смях се от сърце! Най-сетне още един (не съм само аз) е забелязал стадното увлечение по чуждиците. Като в стария виц Пенке, написах си дисертацеята! Дай ми речника на чуждите думи в българския език, че да я преведа на научен език!. Скоро ще е нужен речник на българския език да си припомним родната реч. .

22

Ингелиз

преди 1 година

Аз пък вакейшинирам.

21

Филолог

преди 1 година

Добър опит за ирония, но е пресолен с "превантиНИране". Правилното е "превантиране" от "превенция". Освен, ако не иронизира онзи политик от етна неетническа партия, който успешно въведе "ваканцувам".

20

Тази медия

преди 1 година

Днес.бг. е пълен провал на журналистиката, ако може да се нарече журналистика слагачеството и слугинството им към този който им плаща да ! Това не е медия, а метод за храчене и маскарене на управляващи ! Алооо СЕМ какво чакате ГЛОБЯВАЙТЕ ги тези папуаси от Днес.бг. и ако продължават ги ЗАБРАНЯВАЙТЕ !

19

Анонимен

преди 1 година

Аве, ходете ПЕШ!

18

Анонимен

преди 1 година

"най добре езикова англоезична реформа и КРАЙ с тази недодялана реч"_______Съжалявам, че хора като теб съществуват. В най-добрият случай сте просто мишки, от които нищо не зависи. Използвай преводач ако ти е трудно да ме разбереш.