10

Анонимен

преди 1 година

Надграждане е доказано по-ефективно от изграждане. Да си бяхме изправили старите сгради, а не да се настрой много празни нови некачествени жилища. Щяхме и да спестим доста пари.

9

до 10

преди 1 година

ми не искам да плащам чужди сметки.От къде на къде с моите данъци ще облагородявам и отоплявам калпавите граждани?

8

Анонимен

преди 1 година

(безплатното) саниране беше най голямата гражба на века у нас 4 милиарда то нови сгради да бяха направили пак нямаше да, струват толкова имаше дори куриози 17 - 20 хиляди за апартамент в провинцията при оценка на жилището от 25 хиляди

7

оня

преди 1 година

Къде видяхте БЕЗПЛАТНО саниране ?Платихме го всички ние,дори и селяните не ЕС , а сега ще плащаме парното и водата на София.

6

hoho

преди 1 година

българите са толкова глуповати, че дори когато беше безплатно санирането, не искаха... да не би някой да им откраденел жилището или още по-лошо, да им пробие няколко дупки в апартамент, за да им заздрави сградата.

5

555

преди 1 година

Кеде бляха, когато беше изцяло безплатно?

4

до 4

преди 1 година

Дървени философи като тебе все твърдят, че били към края си панелките, ама паднали такива няма, за разлика от новото паркетно строителство.

3

Панелките

преди 1 година

А панелките трябва ли да се санират, като са на края на живота си? НА тези сгради се дава живот 50 години и много от тях вече са го стигнали. Лоши заварки, които не могат да се заменят със стиропор. Никой не говори за този проблем.

2

...

преди 1 година

Едва ли биха плащали с това некадърно сканиране което се разпада след година 2

1

Анонимен

преди 1 година

Биха, ама реваха против безплатното саниране по времето на ГЕРБ, сега ще плащат при хубавите крадци от ПП!