11

Цеци

преди 3 месеца

До анонмен Дайте ми нещо от "пайнера". Нещо за мерцедеси и беемвета, па ако може да мина на червено и да те ударя....ето това е кеф. а ЗА ТОНИКА СВ, Те са в оригиналния състав и може би само те се съхраниха. Аре наздраве.

10

Бебо

преди 3 месеца

До анонмен Да ти е честито " едно ферари с цвят червен.... "

9

анонмен

преди 2 години

Стига веч с тези Тоники и техните раздели и събирания

8

Анонимен

преди 2 години

Демоде, то сегашните не се познават, камо ли да пеят за нераздяла.

7

Анонимен

преди 2 години

И аз слушам предимно рок, но определено знам повечето им песни на изуст. Преди години разнообразието от музика, не беше така голямо, но качествените песни бяха много повече. 24 години от както я пяхме тази песен в училище, но на всяко събиране се пуска и е много емоционално. Хубавата музика, книга, филм и тн. остават за поколенията.

6

Калин

преди 2 години

Уважение и респект към Тоника СВ. Мисля че всяка тяхна песен е хит. Дано да правят концерти още дълги години. Абитуриенти, абсолвенти, всички пеят "Един неразделен клас", "Приятели", "Здравей как си приятелко", "Запази последния танц".... много хитове. Поклон за такова творчество. Слушам хард рок, но се влюбих в съпругата си на песента "Люлякови нощи". Отклоних се малко....

5

Петър

преди 2 години

Тоника СВ са класика в жанра. Пеят със сърце. Живи и здрави да са. Един неразделен клас и още много от техните песни са ВЕЧНИ.

4

Анонимен

преди 2 години

Песента на ФСБ е "След 10 години" и е кавър на италианска песен на групата Le Orme от 1975 г. Оригиналното заглавие е Amico di ieri.

3

Анонимен

преди 2 години

Тази песен е религия за баловете на моето поколение, това е една различна епоха....със спомени "незабравени" цял живот. Голяма носталгия.

2

Анонимен

преди 2 години

Много хубава песен , и текста също. Друга такава запомняща се от онова време е на ФСБ След 20 год. Жалко, че от съвремените, не мисля , че могат да се запомнят така във времето .

1

деди

преди 2 години

Лявото лелче още става за бу бу .