51

баба мара

преди 2 години

какво общо има украина с нато и ес та се дават тези милиарди ами те са нашипари от вноските кого са питали да раздават така парите ни колко пари се дадохана сирия ирак и афганистан и какво става с бежанците в лагерите защо турцияне ги връща по родните места а изнудва ес за пари и не се знае къде отиват следтова

50

Анонимен

преди 2 години

Изброените държави в репортажа граничат с Украйна и само в тях украинците са бежанци.У нас дошлите са икономически мигранти с големи претенции за безплатни морски хотели и 4/5* обслужване.Това тяхното си е направо заселване в държави от ЕС по заобиколен начин.Затова и настроенията на хората от тези държави се настройва отрицателно.Не одобрявам войната,но и нахалството им също.Същите наглеци като руснаците са.

49

Komentar1

преди 2 години

Путин плаща дълга на СССР срещу Германия понеже спечели войната си плаща с живи хора - роби след като ги оставя на улицата без нищо, а който не иска воьова или разстрел. Май 9 май трябва да е в Берлин след като си гътна 110 от държавата и я прати даром на Европата-Евро Германия та понеже там са най високи доходите и най добра социална политика. На това му се казвало Руски президент няма тъкъв прецитент в Руската история.

48

тя

преди 2 години

До колкото разбирам всички ги приемат в бежански центрове , а у нос претенции, я да си ходят в къщи и да не се правят на бежанци !

47

Анонимен

преди 2 години

А при нас първа линия море,ресторант 3 пъти на ден! И капризи! Няма да се отървем от тези ! С години ще си ги храним

46

В братска

преди 2 години

ПоШла ще ги приемат с кеф! Както и части от територията им...

45

Анонимен

преди 2 години

Военни действия се водят на около 1/18 от територията на страната. В останалата част война на практика няма, живее се не много по-различно от преди - имат си ток, вода, интернет, транспорт, а болници, училища, магазини си работят. Знам, че дори детските им лагери си действат, както всяко лято. Тоест, т.нар. бежанци, които Европа посреща и обгрижва, са просто икономически емигранти, а при нас конкретно - туристи на аванта. Тези, които наистина бягат от военните действия на изток, отиват в Русия.

44

Анонимен

преди 2 години

украинка в приемно българско семейство..вие луди ли сте,това са най-леките и дашни жени на света,хитри и подмолни,колко бълг.мъже ще останат без апартаменти...разбити семейства..леле леле...сега очаквам до напишете че съм някоя дебела бълг.лелка.ама нищо.ще гледаме.

43

Д

преди 2 години

Да се връщат обратно в Украйна. Почивката им приключи.Дойде им ,като манна небесна топнаха дупаритЕ из басейните ама те искали море.Без пари.

42

Анонимен

преди 2 години

Отговор на въпроса зададен в преден пост. Украинците не са били нарочени. Те са избрали и поддържат фашиски и нациски режим и точно този режим ги е нарочил. Не ми е нужно някой да казва че има нацизъм. То се вижда по делата и думите. Дори в речника им има нациски изрази и дори този речник властва по медиите в цяла Европа за наше съжаление. Дори Соррос предупреди за ТСВ.

41

Анонимен

преди 2 години

Ако всичките 14 милиона хора,а те могат да се съберат понеже казаха,че са били общо като население в тяхната държава Украйна около 40 млн. и станат изведнъж да протестират пред света защо искат да ги избиват защо са ги нарочили за унищожение,изтребление от което са избягали в несгоди във все страни понеже от вси страни ги нападат къде тихомълком къде явно чрез специални операции с политически протекции на уж явни неприятели,врагове да се каже,но да си стискат ръце,а след Ковида да се по/усмихват

40

Анонимен

преди 2 години

Няма какво толкова да се настаняват ами да отиват и да свалят виновника за цялата патаклама. Ай си.

39

Анонимен

преди 2 години

Фашистите на Зеленски че се връщат при Путин )

38

Анонимен

преди 2 години

Осем години под формата на етническо прочистване гонят руснаците от градовете и страната им а сега се правят на света вода ненапита. Нещо не се връзва. Има лицемерие и двоен стандарт в сагата.

37

Анонимен

преди 2 години

По долното от де на къде.

36

Анонимен

преди 2 години

Ние вярваме на сърп и чук. На Гек му верват западни либерасси и сорросоидите.

35

Анонимен

преди 2 години

Калина Константинова за ПРЕМИЕР!

34

Чук и Гек

преди 2 години

До Анонимен 33! Мониторинга, който Гек направи показва, че русофобите приютяват украинци само срещу заплащане, а русофилите ги приемат безвъзмездно, с присъщата им човещина, която притежава всеки приятел на Русия!

33

Анонимен

преди 2 години

Може всичко да правят но нищо няма да постигнат. ЕС както и Украйна са жалко прокси на САЩ.

32

Анонимен

преди 2 години

Нека да не забравяме, че по време на КОВИД пандемията, България бе на 2-ро място в света по смъртност - това е факт. България е държава с разбито здравеопазване, лекари и мед.сестри на 60-70 години, без реална икономика. В момента правим огромни държавни дългове, които скоро ще вкарат България в дългова спирала, т.е. ще вземаме нови дългове за да си изплащаме старите и т.н.