6

Българщина

преди 2 години

Една по една арабските държави нормализират отношенията с Израел. Малцинство са вече тия, които се хващат на каузата на братята си от географското понятие Палестина.Дано отвън им налеят пари и акъл, та да хванат мотиките вместо бомбите.

5

Анонимен

преди 2 години

Годишна двустранна търговия - 10мл долара...епа тва е нищо.

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Няма невинни в тази игра,освен Русия,Китай и Виетнам. Евреите и ония ...евреите от църен тип са едно и също змийско отровно лъжливо племе. От сега ще предскажа,че по заслуги и чест Африка ще бъде Наша Азиатска Земя като нейни управители ще бъдат Благочестивите Братя и Сестри Китайци. Както тази азиатска земя,която погрешно наричаме "Европа" ще бъде под власт на Нейно Величество Русия. Западните народи,които са КАТЕГОРИЧНО РОМИЗИРАНИ ще бъдат изхвърлени в това,което след бомбите остане от САЩ.

3

Анонимен

преди 2 години

"на фона на ескалиращото израелско-палестинско насилие" - горките Израел, които бомбардират цяла седмица летището в Дамаск, защото видите ли Иран пречели на мира на региона като доставяли оръжие за отбрана на сирийците, които видите ли били агресори въпреки, че североизтока им е окупиран кюрдите, северозапада Идлиб е окупиран от преименуваната Ал-Кайда - FTS Fatah-al-Sham, която се захранва с оръжия от Турция, а югозапада им е окупиран от ереите в района на Голан, а югоизтока от САЩ.

2

Анонимен

преди 2 години

"на фона на ескалиращото израелско-палестинско насилие" - насилието е еврейско палестинците не правят нищо, миналата седмица евреите отново нападнаха палестинците, защото преди 2 седмици евреите застреляха с упор в главата най-известния репортер на Ал-Джазира, а видите ли опелото на арабската журналистка било бунт или нещо от сорта... А между другото я застреляха защото искаше да отрази поредното за кой ли път навлизане на евреите в Ивицата Газа. Палестина.. Да си бежанец в родния си град...

1

Шалом Дениъл Лоурер

преди 2 години

Шекелите валят - отвсякъде - сяма Брюксел брои Копейките!